FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
50%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
49
29%

Ukupno glasova: 169

EdinDinoDBR
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la EdinDinoDBR » 19 sep 2024, 10:23

Frano Jelić glavni sudija u BL... :roll: :roll:
I kad sam patio u tvoje ime sam se kleooo!!!!

Trenbolon
Kontakt:

Post Postao/la Trenbolon » 19 sep 2024, 10:24

EdinDinoDBR je napisao/la:
19 sep 2024, 10:23
Gigovic u var sobi

SarajevoNG
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoNG » 19 sep 2024, 10:28

Trenbolon je napisao/la:
19 sep 2024, 10:24
EdinDinoDBR je napisao/la:
19 sep 2024, 10:23
Gigovic u var sobi
Ovim je sve rečeno, i ako budemo na 200% nećemo pobijediti to je sigurno.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 19 sep 2024, 10:30

Ko god da sudi, ne možemo se predati.
Idemo igrati, šta bude - bude!
Koševo Zapad

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 19 sep 2024, 10:32

Gigara povlači linije 😂

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 19 sep 2024, 11:00

Opet ce biti isti scenari kao i svake godine gore, ne bi cudilo da povedemo pa opet neki penal ili gol iz ofsajda. Najgore iskartonirat ce nas za derbi mozda neki i crveni. I onda ljudi pisu borac jak ovakav onakav kratko pamcenje imaju lahko je biti jak sa ovakvim igracima u crnom
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

Sijeraleone
Kontakt:

Post Postao/la Sijeraleone » 19 sep 2024, 11:00

Jelic,kad god je sudio Sarajevu, sudio je jasno protiv.U Doboju gdje se s obje strane igra podjednako muski svira 24 faula Sarajevu a samo 9 domacinu.Daje crveni Kupresaku da niko ne zna zasto. Nije svirao cist penal nad Keremehom,cak ni VAR se nije gledao u tom slucaju. Sudjenje niko nije komentarisao jer nije uticao na ubjedljivu pobjedu Sarajeva.U svakoj normalnoj ligi bi isao na hladjenje. U Banja Luci ce svirati mnogo faulova u korist Borca blizu 16-erca i gusit ce igru Sarajeva. Borac ne moze dati gol nego iz prekida,a njih se biti mnogo oko nasih 16 metara.Bit ce i mnogo kartona.Frano Jelic je to, mrzitelj Sarajeva.Zato i sudi.

DurmitorskiJablan
Kontakt:

Post Postao/la DurmitorskiJablan » 19 sep 2024, 11:05

ma nek nas ebu kad mogu,da li je klub ikad trazio da neki sudija ne sudi nasem klubu
da se ikad javno ocitao za sudjenje pa nek se i plati kazna

neka sudi ko hoce,imali smo protiv posusja sudjenje odlicno pa nam ljudi iz nase kuce odnesose bod
nikakvo sudjenje nece prikriti igru ako budu kao protiv posusja,to se vidi

ostavi srce na terenu,gini a ako bude lsoe sudjenje to ce svi vidjeti i valjda reagovati

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 19 sep 2024, 11:15

DurmitorskiJablan je napisao/la:
19 sep 2024, 11:05

neka sudi ko hoce,imali smo protiv posusja sudjenje odlicno pa nam ljudi iz nase kuce odnesose bod
Zato niko nikad nece reci nista protiv Posusja, dosli i posteno uzeli bod.
Drugo je sto ce ti borac uzet bod(ove) na svi znamo kakav nacin.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 19 sep 2024, 11:17

Ako budemo spremni mentalno i budemo na 100% može i Frano Jelic obući dres Borca.

Samo sa ovim delegiranjem i sa ovim suspenzijama najboljih sudaca izgleda da počinje ono što smo mislili da je završeno sa prošlom sezonom. Bgm dobro iko prati više ovu ligu, često pomislim.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 19 sep 2024, 11:20

napoleon72 je napisao/la:
19 sep 2024, 09:01
19 sep 2024, 08:41
samo da ne bude kao na Kosevu kad su nas mlatnuli kao da smo sa realom igrali a prica je krenula 7 dana prije kao i sad sudije sjeckanje faulovi kartoni,svi nam krivi sem nas
izadji pobij se a na te stvari koje ne mozes uticati ima valjda neko u klubu ko ce odreagovati
Ma ne druze, lakse se spremit za poraz i formirat narativ da smo mi vazda ugrozeni i zaklani. Lakse je glumit ratnika i izac s terena u 93. minuti nego poduzet neki konkretan korak. Koliko nas prave budalama, ispod radara je skroz prosla cinjenica da Mirvic Ziljkicu komentarise slike na instagramu. Zar nije Ziljkic mafijao i prijetio saigracima? Sve vise vjerujem u njegovu verziju price...
Cak i u tom intervjuu je Ziljkic bas nahvalio Mirvica i istakao ga u odnosu na Rozmana i Ibricica. Cisto sumnjam da je ikad postojao problem izmedju njih dvojice. Price o Almedinovoj mafiji, prodanim utakmicama i borbi protiv saveza su od prvog dana smijesne, samo sto je nekad to bilo nepopularno reci, a vise valjda nije.

Sto se tice tekme u BL, nikakvo predavanje unaprijed. Treba igrati i pristupiti kao da je normalna utakmica, sto mozda i bude, s obzirom na to da Vico i NSBiH cini se imaju nesto drugacije planove ove sezone, iako je rano o tome govoriti. Samo gledati sebe i igrati, a ako bude kakva kradja nece se niko iznenaditi, ponajmanje mi. Protiv toga se ionako ne bori na terenu, nego van njega.

HordasDolacMalta
Kontakt:

Post Postao/la HordasDolacMalta » 19 sep 2024, 11:42

Yebace nam mamu Frane i Milos u paketu

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 19 sep 2024, 11:44

ma nek nas ebu kad mogu,da li je klub ikad trazio da neki sudija ne sudi nasem klubu

ostavi srce na terenu,gini a ako bude lsoe sudjenje to ce svi vidjeti i valjda reagovati
Možeš ti ostaviti 11 srca na terenu kad te sudija odluči zaklati - ne možeš pobjediti da si Barca iz 2011.

A odgovor na ovo boldirano ti je ispod.
Pendulum je napisao/la:
19 sep 2024, 09:38
AVNOJ je napisao/la:
18 sep 2024, 20:17
TurkishAirlines je napisao/la:
18 sep 2024, 19:24
Nas najveci problem je neinteligentnost igraca.

Mi nazalost u BL mozemo izgubiti samo zbog emocija, sebicnosti nasih igraca i vruce glave.
Oni ce nas pokusati isprovocirati, mi cemo nasjesti i eto ti belaja.

Ako ne budemo sebicni i budemo igrali kao tim, vrlo velike su sanse da ih dobijemo.

Sudjenje ce biti domacinski, ali ne sigurno sto bi mislite klanje neko. Prosle godine su oni morali da uzmu ligu zbog visih stvari, tako su se i ponasali.
Nemojte uporedjivsti proslu sezonu sa ovom, jer do sada nipocemu nisu slicne. Osim odgadja ja tekme.
Vrlo malo tekmi je bilo sa sudijskim greskama.
Prvo kažeš da će suđenje biti ok a zatim da će biti domaćinsko???? Šta sad to trebamo prihvatiti kao realnost.
Ova kazna Peljti je ja jasan pokazatelj ko je vladar nogometa u BiH i tu sva priča završava.
Možeš uvesti stotinu VAR tehnologija kad ljudski faktor odlučuje.
Mi smo na Koševu protiv GOŠK-a imali dvije (ofsajd) situacije koje bi se u svim ligama gdje postoji VAR pustile do kraja akcije ali je sudiija odmah mahnuo "na prvu" i šta tu možeš??
Čim imaš opciju "može a i ne mora" o nekoj pravednosti i poštenom suđenju je suvišno i pričati.
I kad poslije posljednjeg sudijskog zvižduka se ustanovi da su sudije pogriješile, nemaš ništa od toga. Bod(ovi) već upisani - sudije kaznio ili ne - isto ti ga dođe - ništa promijeniti ne možeš a takve odluke mogu na kraju i poredak na tabeli da diriguju.
Ako neko i reaguje, zayebi kad si bod(ove) izgubio.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 19 sep 2024, 12:02

Nek nas yebu kad ne radimo ono sto treba
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

taurunum
Kontakt:

Post Postao/la taurunum » 19 sep 2024, 12:14

nokee je napisao/la:
19 sep 2024, 11:17
Ako budemo spremni mentalno i budemo na 100% može i Frano Jelic obući dres Borca.

Samo sa ovim delegiranjem i sa ovim suspenzijama najboljih sudaca izgleda da počinje ono što smo mislili da je završeno sa prošlom sezonom. Bgm dobro iko prati više ovu ligu, često pomislim.
Zamisli sad da jos ulazes milione u klub u ovoj ligi + da ti psuje 3000 dusa sto navrate na stadion

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 19 sep 2024, 12:26

Trazilo je Saraj'vo par puta da im se ne dodjeljuje određeni sudija, nisam siguran, cini mi se zadnji da je bio njegomirovic, ali svakako se uopste i ne odgovori od saveza na taj zahtjev.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 19 sep 2024, 12:48

taurunum je napisao/la:
19 sep 2024, 12:14
nokee je napisao/la:
19 sep 2024, 11:17

Zamisli sad da jos ulazes milione u klub u ovoj ligi + da ti psuje 3000 dusa sto navrate na stadion
ne, ovih 3000 dusa podrze. Radi se o ovim 7000 kojima je hladno na kosevu, nije atraktivan protivnik a spreme prstice da tipkaju po sluzbenim stranicama kluba i po forumima.
Ponjake im se u stau svima od do.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

DurmitorskiJablan
Kontakt:

Post Postao/la DurmitorskiJablan » 19 sep 2024, 13:01

Pitaristok je napisao/la:
19 sep 2024, 12:26

Trazilo je Saraj'vo par puta da im se ne dodjeljuje određeni sudija, nisam siguran, cini mi se zadnji da je bio njegomirovic, ali svakako se uopste i ne odgovori od saveza na taj zahtjev.
nisam siguran u to,odgovor se mora dobiti na takvo nesto pa svugdje u svijetu je to normalno,pa u grckoj peljto suio derbije,u hrvatskoj isto nijemac jel

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 sep 2024, 13:14

Možeš ti ostaviti šta hoćeš na terenu, džaba mi idemo gore, Frano nam nije nikada odsudio da valja. :puke:

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 19 sep 2024, 13:17

Nas fudbal je u qurcu svakako i besmisleno ga je pratiti, grupa mazohista se nervira i truje svaki vikend gledajuci vicini i dodikovu seljacku druzinu kako kroji ligu. Mi to promijeniti ne mozemo, tako da se ne treba ni zamarati.

Ima puna drzava "legendi i patriota" koji bi se trebali boriti protiv toga, od nasih papeta i slicnih, do dzeke, spahe i barbareza od trenutnih, pa evo i do peljte koji bi trebalo da je vec izgradio ime u uefi i fifi i trebalo bi da ga znaju svi koji se nesto pitaju. Nek uzme fino snimak utakmice, a onda i snimak utakmice u kojoj ce nas zaklati frano jelic i slicni, pa nek uputi na 50 adresa tamo i pokaze im sta je nasa liga i sto je suspendovan.

Sve ostalo je suplja prica, dok se fudbalska krema bosne i hercegovine, kakva je da je, ne okrene protiv vice, a zasad mu jedu iz ruke, nece biti promjene. A sumnjam da ce se to ikad desiti jer baliju svakog mozes kupiti za 5 hiljada maraka. Najjeftiniji narod planete

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, bordobijeli, PeppermintSA, rimljanin90, skoJaa, ubipara, Vrhbosnian i 74 gosta.