FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma kakav azmir ali eto kad nema vec ko drugi, zabraniti neke stvari da se ne mogu stavljat na glasanje i to je to. Logicno je da covjek hoce vecinu jer se opekao prosli put krhno 3 mil svojih para zivih kesa, a vamo porez uhako ko ce ti ga znati sta se kuha tu. @simon kad je mala s mlijekom ?
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Jbt ovdje vec poceli pisati o gasenju tima ako udje Azmir
Eto prije njega bilo med i mlijeko, a covjek spasio klub od gasenja. Sto se tice Fatica i ostalih kojima se dugovalo, pa nece niko te igrace placati, a otjerali njega iz kluba. Svugdje na svijetu nova uprava naslijedi dugove, isto kao sto je i on naslijedio od prijasnjih uprava.
Ali da nas je zavalio sa tim velikim ugovorima, apsolutno jeste.

Eto prije njega bilo med i mlijeko, a covjek spasio klub od gasenja. Sto se tice Fatica i ostalih kojima se dugovalo, pa nece niko te igrace placati, a otjerali njega iz kluba. Svugdje na svijetu nova uprava naslijedi dugove, isto kao sto je i on naslijedio od prijasnjih uprava.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Azmir je dosta sazrio što se tiče ove sredine i nije više toliko naivan kao prvi puta , klub se mora voditi kao firma i u toj firmi mogu raditi samo radnici koji doprinose da ta firma ostvaruje profit...Onaj koji nije koristan i ne doprinosi je višak,bez ikakve sentimentalnosti i zasluga od prije !!!
ako su to ljudi od povjerenja onda neka ih. svakako ne vjerujem da će ti ljudi davati bilo kakvu finansijsku potporu, već su tu kao ljudi od povjerenja i tzv. osigurač koji neće dozvoliti da gradsja raja smjeni upravu kad im se digne.fukara87 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 09:59Druze da znas ko je na spisku za Skupstinu povukao bi se za prozivanje ovih ljudi koji su tu, al neka volio bi bas zbog vas takvih da udju u skupstinu e onda smo tek donji i kad ti budu podrinjci vodili glavnu rijec u Skupstini :rol:oni isti koji su pljuvali po klubu i jedva cekali da nas pobijede, ja ba eto odjednom oni vole Slobodušta ces onda reci na to, sigurno ce ti se svidit
![]()
ako ostane podrška gradske uprave preko SD kao i do sada onda vjerujem da će i budućem predsjedniku biti lakše raditi, kada zna da se od toga servisira poreska obveza i ranija dugovanja. vjerujem da će onda on na miru moći da se posveti uklaganju u ekipu.
Ali koliko nam iskustvo kaže, očekujmo buran period i period podmetanja i slanja inspekcija preko pojedinih političkih obračuna.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
On ce raditi sve da nama pokaze "nesto "i dokaze, a "oni"sve da ga sabotiraju i "dokazu "da su oni upravu.Mortus je napisao/la: ↑19 sep 2024, 11:50ako su to ljudi od povjerenja onda neka ih. svakako ne vjerujem da će ti ljudi davati bilo kakvu finansijsku potporu, već su tu kao ljudi od povjerenja i tzv. osigurač koji neće dozvoliti da gradsja raja smjeni upravu kad im se digne.fukara87 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 09:59Druze da znas ko je na spisku za Skupstinu povukao bi se za prozivanje ovih ljudi koji su tu, al neka volio bi bas zbog vas takvih da udju u skupstinu e onda smo tek donji i kad ti budu podrinjci vodili glavnu rijec u Skupstini :rol:oni isti koji su pljuvali po klubu i jedva cekali da nas pobijede, ja ba eto odjednom oni vole Slobodušta ces onda reci na to, sigurno ce ti se svidit
![]()
ako ostane podrška gradske uprave preko SD kao i do sada onda vjerujem da će i budućem predsjedniku biti lakše raditi, kada zna da se od toga servisira poreska obveza i ranija dugovanja. vjerujem da će onda on na miru moći da se posveti uklaganju u ekipu.
Ali koliko nam iskustvo kaže, očekujmo buran period i period podmetanja i slanja inspekcija preko pojedinih političkih obračuna.

Hajmoooo

Labudovi su tu da rastjeraju sirotinju koja se nakotila i zivi na racun Slobode, ima ih vise nego u brazilskim favelama, cuo sam da ce im se pridruziti jos jedna poznata borbena formacija, specijalizovana za borbe u gradskom okruzenju. A oni ne yebu te multi kulti.simonknows je napisao/la: ↑19 sep 2024, 09:38Samo hebi Azmire, ugasi je, boli te q. Nego, samo da pitam da li i Labudovi ulaze u Skupštinu, ili je to samo pratnja g. Husića? Nije valjda da se nečega boji?
🔴⚫️
Iskreno nevjerujem da ce se ovi skloniti iz "skupstine", vec spominju Labudove, uskoro ce pisati i o prijetnjama i napadima na multinacionalnu sredinu, otici ce plakati gradskim strukturama, nece birati sredstva da ostanu.DamirT je napisao/la: ↑19 sep 2024, 11:20Jbt ovdje vec poceli pisati o gasenju tima ako udje Azmir![]()
🔴⚫️
Ma nece sigurno otici. Kad nisu nedavno, nece ni sad. Kao sto kazes, ne biraju sredstva da ostanu.Skver je napisao/la: ↑19 sep 2024, 12:48Iskreno nevjerujem da ce se ovi skloniti iz "skupstine", vec spominju Labudove, uskoro ce pisati i o prijetnjama i napadima na multinacionalnu sredinu, otici ce plakati gradskim strukturama, nece birati sredstva da ostanu.DamirT je napisao/la: ↑19 sep 2024, 11:20Jbt ovdje vec poceli pisati o gasenju tima ako udje Azmir![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Šprda se sa vama, kakva imena i pm. nikakv imena jos nema u opticaju, jos je pitanje preuzima ili NE. Evo ja sam bio na prethodnom spisku, kada je uletio Mujkan, u cemu je problem , sta hoces reci? Druga stvar sto se tice ljudi oko Azmira.. On je sa tim momcima bio u jedinici (crni labudovi) , borio se prije odlaska u USA, obišao razna ratista. Ako vec mlatis gluposti informisi se. Trenutno im pruza finansijsku pomoc i normalno je dasu oko njega. Nije to nikakva mafijaska grupa da ih se prestavlja kao neka prijetnja nekome. Ko god da bude u skupstini u ime Azmira svakako podrzace i stititi interese Slobode ali i Azmira i tu je kraj price.FKBilder je napisao/la: ↑19 sep 2024, 12:09On ce raditi sve da nama pokaze "nesto "i dokaze, a "oni"sve da ga sabotiraju i "dokazu "da su oni upravu.Mortus je napisao/la: ↑19 sep 2024, 11:50ako su to ljudi od povjerenja onda neka ih. svakako ne vjerujem da će ti ljudi davati bilo kakvu finansijsku potporu, već su tu kao ljudi od povjerenja i tzv. osigurač koji neće dozvoliti da gradsja raja smjeni upravu kad im se digne.fukara87 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 09:59
Druze da znas ko je na spisku za Skupstinu povukao bi se za prozivanje ovih ljudi koji su tu, al neka volio bi bas zbog vas takvih da udju u skupstinu e onda smo tek donji i kad ti budu podrinjci vodili glavnu rijec u Skupstini :rol:oni isti koji su pljuvali po klubu i jedva cekali da nas pobijede, ja ba eto odjednom oni vole Slobodušta ces onda reci na to, sigurno ce ti se svidit
![]()
![]()
Hajmoooo![]()
Elvir Baljic
Sto mene ba citiras, nigdje veze nasa dva postaTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑19 sep 2024, 13:32Šprda se sa vama, kakva imena i pm. nikakv imena jos nema u opticaju, jos je pitanje preuzima ili NE. Evo ja sam bio na prethodnom spisku, kada je uletio Mujkan, u cemu je problem , sta hoces reci? Druga stvar sto se tice ljudi oko Azmira.. On je sa tim momcima bio u jedinici (crni labudovi) , borio se prije odlaska u USA, obišao razna ratista. Ako vec mlatis gluposti informisi se. Trenutno im pruza finansijsku pomoc i normalno je dasu oko njega. Nije to nikakva mafijaska grupa da ih se prestavlja kao neka prijetnja nekome. Ko god da bude u skupstini u ime Azmira svakako podrzace i stititi interese Slobode ali i Azmira i tu je kraj price.FKBilder je napisao/la: ↑19 sep 2024, 12:09On ce raditi sve da nama pokaze "nesto "i dokaze, a "oni"sve da ga sabotiraju i "dokazu "da su oni upravu.Mortus je napisao/la: ↑19 sep 2024, 11:50
ako su to ljudi od povjerenja onda neka ih. svakako ne vjerujem da će ti ljudi davati bilo kakvu finansijsku potporu, već su tu kao ljudi od povjerenja i tzv. osigurač koji neće dozvoliti da gradsja raja smjeni upravu kad im se digne.
![]()
Hajmoooo![]()
-
- Kontakt:
Ti i mortus ste mu odgovorili na post, pa sam se nadovezao.FKBilder je napisao/la: ↑19 sep 2024, 13:41Sto mene ba citiras, nigdje veze nasa dva postaTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑19 sep 2024, 13:32Šprda se sa vama, kakva imena i pm. nikakv imena jos nema u opticaju, jos je pitanje preuzima ili NE. Evo ja sam bio na prethodnom spisku, kada je uletio Mujkan, u cemu je problem , sta hoces reci? Druga stvar sto se tice ljudi oko Azmira.. On je sa tim momcima bio u jedinici (crni labudovi) , borio se prije odlaska u USA, obišao razna ratista. Ako vec mlatis gluposti informisi se. Trenutno im pruza finansijsku pomoc i normalno je dasu oko njega. Nije to nikakva mafijaska grupa da ih se prestavlja kao neka prijetnja nekome. Ko god da bude u skupstini u ime Azmira svakako podrzace i stititi interese Slobode ali i Azmira i tu je kraj price.
Elvir Baljic
To si trebao odgovoriti onom njihovom PR guznom haveru, lik spominje Labudove, osjecaju se ugrozeno.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑19 sep 2024, 13:32
Šprda se sa vama, kakva imena i pm. nikakv imena jos nema u opticaju, jos je pitanje preuzima ili NE. Evo ja sam bio na prethodnom spisku, kada je uletio Mujkan, u cemu je problem , sta hoces reci? Druga stvar sto se tice ljudi oko Azmira.. On je sa tim momcima bio u jedinici (crni labudovi) , borio se prije odlaska u USA, obišao razna ratista. Ako vec mlatis gluposti informisi se. Trenutno im pruza finansijsku pomoc i normalno je dasu oko njega. Nije to nikakva mafijaska grupa da ih se prestavlja kao neka prijetnja nekome. Ko god da bude u skupstini u ime Azmira svakako podrzace i stititi interese Slobode ali i Azmira i tu je kraj price.
🔴⚫️
- RollingPaper
- Kontakt:
Bujrum Labudovi na tribinu da zagrmimo 

Zamisli neki iz jedinice ti ulaze u skupstinu fudbalskog kluba, likovi koji nemaju nikakve veze sa fudbalom, a nevaljaju ovi sto su cijeli zivot uz Slobodu.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Ako smo stava i mišljenja "daj bilo koga, samo nek nisu ovi, za promjenu" onda mi stvarno nismo normalni.
Promjene definitivno trebaju.
Al nam ne trebaju ljudi koji nemaju veze sa sportom ponovo u i oko kluba.
Volim tebe, više od sebe
Ja ne znam da ovdje ima covjek koji je bukvalno reko daj Azmira.
Pricalo se o uredjenju kluba i stvaranju mogucnosti za investicije, i o njihovoj nesposobnosti.
Pricalo se o uredjenju kluba i stvaranju mogucnosti za investicije, i o njihovoj nesposobnosti.
Zamisli u MC navijači polemisu da li se Arap borio na Sirijskom ratištu, je li trgovao oružjem i da li će se MC ugasiti? Ne kažem da je bilo koji investitor i 0,01% Arapa iz MC, ali dajte ba ljudi. Nama su ugasili TTU, Aidu, Livnicu, Univerzalpromet, Kvin, Metalotehnu, Polet, Hak, Prehranapromet, PTK, Tuzko, pa se niko ne počesa. Ako je je red i na FK, pričat će se mjesec dana najviše. Ionako samo pojedini zaluđenici pokazuju koliko im je stalo do FK Sloboda. Ostali samo gledaju da troše naše zajedničke pare. Pusti ba
Samo je Sloboda iz Tuzle
Nije samo da ne valjaju,nego pojma nemaju s vodjenjem kluba,medjuljudske odnose unutar kluba unustili,klub srozali na najnize grane !
Ljubav sa sposobnostima nema veze,zato ne valjaju

Zadnja izmjena: Hitman22, dana/u 19 sep 2024, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
antisisoja1919 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 14:39Ako smo stava i mišljenja "daj bilo koga, samo nek nisu ovi, za promjenu" onda mi stvarno nismo normalni.

Ako ce mi klub vodit nesposobnjakivici iz Podrinja, kakva je razlika u odnosu na nesposobnjakovice iz čaršije ?
Trebaju nam korjenite promjene, nebitno je ime, nacionalnost, rasa,spol,vjera, ako ce biti kvalitetni ljudi nikakav problem ti faktori nece predstavljati
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.