I navijaci mogu da stanu

Djesi dule dusmane starijurisicduska je napisao/la: ↑20 sep 2024, 21:38Pa vi dobili besplatno svu imovinu što imate.KONTRASVIH je napisao/la: ↑20 sep 2024, 13:52Zamisli koliko moras biti u deluziji da ovo napises kao navijac Sarajeva![]()
Vi ste klub u BiH kojem je najviše država i politika dala od svih drugih.
I onda citas ovakve vijesti u 21. stoljecu![]()
Što reko računovođa cca 20 miliona maraka zemlja samo gdje je pomoćni.
Usput ovaj odgovor pokazuje svu tvoju potkapacitiranost. Čak se nije ni desilo.
Što se tiče državnih i političkih projekata vama ni Borac ne može parirati šta vam je sve država dala, otpisala, oprostila, reporogramirala, namakla. Čak i upravu vam sad obezbjedila.
Slažem se, tako nekako, prošlo je dovoljno kola da se može neka okvirna slika složitiRatoborniMrmot je napisao/la: ↑20 sep 2024, 22:15Zeljeznicar, Zrinjski, Borac, Posusje i Kone borba za Europu. Sloga sredina tabele, nece ispasti sigurno. Ostali grčevita borba za opstanak.
Pročitajte Uefa pravilnik, ako ne možete naći ima na temi Rekonstrukcija terena, postavio sam.
Kako misliš vi napravili? Na cemu? Ko vam dade zemlju, ko vam obnovi par puta, čiju vam tribinu prenesoše? Nek nama daju zemlju od 20 miliona napravit ćemo i mi.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑20 sep 2024, 22:11Djesi dule dusmane starijurisicduska je napisao/la: ↑20 sep 2024, 21:38Pa vi dobili besplatno svu imovinu što imate.KONTRASVIH je napisao/la: ↑20 sep 2024, 13:52Zamisli koliko moras biti u deluziji da ovo napises kao navijac Sarajeva![]()
I onda citas ovakve vijesti u 21. stoljecu![]()
Što reko računovođa cca 20 miliona maraka zemlja samo gdje je pomoćni.
Usput ovaj odgovor pokazuje svu tvoju potkapacitiranost. Čak se nije ni desilo.
Što se tiče državnih i političkih projekata vama ni Borac ne može parirati šta vam je sve država dala, otpisala, oprostila, reporogramirala, namakla. Čak i upravu vam sad obezbjedila.sto vi sebi nesto niste napravili nego cekali komunjare da vam nesto zavrse
![]()
Zeljeznicar je bio i ostao radnicki klub, shodno tome smo napravili sebi stadion, a Bogme i dalje ga pravimo. S druge strane vi cekate dzaba, da vam neko drugi nesto zavrsi, pokloni, napravi. Ne ide, jbg
Skupite, vi navijaci, nesto pa krenite, ukljucice se neko sigurno. Salim se, zaboravi, znam da ne mozete nista, nema vas![]()
Brate, slazem se ja sa tim pravilnikom sto si ti postavio, ali ovo ovako rastegnuti, fakat veze nema sa realnoscu...
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Paromlinac, VolimoSarajevo i 31 gost.