a Ib, a isic najavljuje pohod na tituluCeMa je napisao/la:ma brate, svaki dati gol nam je ko titula prvaka evropekivi je napisao/la:hahahaahahhaha ma lepi mi je idol. jel vam jaka ekipa ?? i s kim ste u grupi i kad igrate ??![]()
ak se sastanemo da vidim hocemo li vas proc
![]()
trojica iz naseg razreda i mislim, trojica iz prvog razreda, nezz koje odjeljenje, tu ide onaj isic, jasmin, ja mislim
a s kim igramo, neam pojma
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- legenda reala
- Kontakt:
kakvi su to u vas turniri mješate se po razredima ,a to je bilo nešta najbolje dok sam išo u srednju ,mi dođi do polufinala i ispadni to nam je bio najveći uspjeh ,uvjek bilo starijih razreda od nas koji nas pobjedi ,a u četvrtom kad smo mogli i osvojiti nije bilo turnira nikakokivi je napisao/la:a Ib, a isic najavljuje pohod na tituluCeMa je napisao/la:ma brate, svaki dati gol nam je ko titula prvaka evropekivi je napisao/la:hahahaahahhaha ma lepi mi je idol. jel vam jaka ekipa ?? i s kim ste u grupi i kad igrate ??![]()
![]()
trojica iz naseg razreda i mislim, trojica iz prvog razreda, nezz koje odjeljenje, tu ide onaj isic, jasmin, ja mislim
![]()
![]()
![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Prvi sam te pit'o.legenda reala je napisao/la:
Hoš ti mene povući
Ima da te ja i mali sarajlija povučemo kad dođemo da se upoznamo sa onim odbojkašicama ,na EP u rukometu u Beograd pa ćemo te naći tamo na Topčideru![]()
![]()
Đećeš njega za moderatora ,pa to ti je čoban neviđeni ,ne znate vi njega![]()
Magični je najbolji forumaš iz Srbije
![]()
![]()
Dokle je Crvena Zvezda jel još u životu čobane
Jel ostalo kolača da naletimo![]()
Ostalo je nesta malo kolaca ajde navrati ionako mi dosadno,trenutno sam sam u stanu,cekam brata pa da nesta jedem nesta,a ima i soka od jecma.
@frutek hos' sam stavljati klip ili da ja to uradim.
edit:
S tobom dobro ste i dote dolazili.mi dođi do polufinala i ispadni to
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
a isic je vazda bio optimistakivi je napisao/la:a Ib, a isic najavljuje pohod na tituluCeMa je napisao/la:ma brate, svaki dati gol nam je ko titula prvaka evropekivi je napisao/la:hahahaahahhaha ma lepi mi je idol. jel vam jaka ekipa ?? i s kim ste u grupi i kad igrate ??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
[youtube][/youtube]
Eto kad si navro

Eto kad si navro
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
ma brate, svaki dati gol nam je ko titula prvaka evrope
[/quote]
a Ib, a isic najavljuje pohod na titulu
[/quote]
kakvi su to u vas turniri mješate se po razredima ,a to je bilo nešta najbolje dok sam išo u srednju ,mi dođi do polufinala i ispadni to nam je bio najveći uspjeh ,uvjek bilo starijih razreda od nas koji nas pobjedi ,a u četvrtom kad smo mogli i osvojiti nije bilo turnira nikako[/quote]
ma nema njih pa zato se mjesaju. a mi prvi razred prosle godine do polufinala dosli i ispali na penale. moj razred se mjesa sa jutarnjim gimnazije, jer nas samo troje u razredu muskaraca.
jbt ko da frizersku u idem a ne u gimnaziju. 
a Ib, a isic najavljuje pohod na titulu
kakvi su to u vas turniri mješate se po razredima ,a to je bilo nešta najbolje dok sam išo u srednju ,mi dođi do polufinala i ispadni to nam je bio najveći uspjeh ,uvjek bilo starijih razreda od nas koji nas pobjedi ,a u četvrtom kad smo mogli i osvojiti nije bilo turnira nikako[/quote]
ma nema njih pa zato se mjesaju. a mi prvi razred prosle godine do polufinala dosli i ispali na penale. moj razred se mjesa sa jutarnjim gimnazije, jer nas samo troje u razredu muskaraca.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
a Ib, a isic najavljuje pohod na titulukivi je napisao/la:ma brate, svaki dati gol nam je ko titula prvaka evropetrojica iz naseg razreda i mislim, trojica iz prvog razreda, nezz koje odjeljenje, tu ide onaj isic, jasmin, ja mislim
ma eto nas je 6 u razredu, al sve gori od goreg
Zadnja izmjena: ĆeMa, dana/u 04 apr 2011, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Megamon
- Kontakt:
Frutek je napisao/la:[youtube][/youtube]
Eto kad si navro![]()
![]()
![]()
Mi smo Fukare iz grada soli....
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- legenda reala
- Kontakt:
Kad bude prvenstvo dolazimo ,povešću i malog sarajliju da ga upoznaš sa odbojkašicama ,a mogo bi i ja vršnjakinje su
Ma imo ja jednog jarana razvaljivo čovjek ja mu samo dam loptu i one sve sam ,a ja na centru stojim ,kad su prekidi nekad dam po koji go glavom
bio talenat ko i ti igro za Goražde
A jesi ti treniro za Zvezdu ,jesi ti ona generacija Boško Janković,Basta ,Žigić i co jesi sa njima treniro jel ,okosnica one reprezentacije što je bila druga na EP U21 ,pa mogli smo i tebe gledati na tv-u kao Stefana Babovića
Ma imo ja jednog jarana razvaljivo čovjek ja mu samo dam loptu i one sve sam ,a ja na centru stojim ,kad su prekidi nekad dam po koji go glavom
A jesi ti treniro za Zvezdu ,jesi ti ona generacija Boško Janković,Basta ,Žigić i co jesi sa njima treniro jel ,okosnica one reprezentacije što je bila druga na EP U21 ,pa mogli smo i tebe gledati na tv-u kao Stefana Babovića
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Kakvo je ovo okupljanje ovdje bez mene ? 
Očigledno nije za djecuSamo F.K.S !! je napisao/la:Kakvo je ovo okupljanje ovdje bez mene ?
Zadnja izmjena: Frutek, dana/u 04 apr 2011, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- legenda reala
- Kontakt:
joj imali smo mi tako jednog mi ga naložimo on počne trčati bicikla izvoditi i padne ,a mi legnemo na pod i valjamo se od smjeha ,kaže pn šta se smijete budale nešta mi se zamantaloCeMa je napisao/la:
ma eto nas je 6 u razredu, al sve gori od goregovaj jedan totalni antitalent za bilo koji sport, ovaj jedan nedavno nesto nogu zajebo, do jucer sa stakama hodao, ovom jednom bilo zao dati, mislim 3 marke za prijavu
a eto nas trojica sto smo ostali, predvodjeni sa mnom
znamo nabijat loptu
nekako
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Frutek je napisao/la:Očigledno nije za djecuSamo F.K.S !! je napisao/la:Kakvo je ovo okupljanje ovdje bez mene ?![]()
![]()
- Megamon
- Kontakt:
Kad ces u rajvoSa da te odvedem na cajFrutek je napisao/la:Očigledno nije za djecuSamo F.K.S !! je napisao/la:Kakvo je ovo okupljanje ovdje bez mene ?![]()
![]()
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Brije li se neko ovdje hahahahahahahahha
Kako znas da ja nisam Stefan Babovic.legenda reala je napisao/la:Kad bude prvenstvo dolazimo ,povešću i malog sarajliju da ga upoznaš sa odbojkašicama ,a mogo bi i ja vršnjakinje su![]()
![]()
Ma imo ja jednog jarana razvaljivo čovjek ja mu samo dam loptu i one sve sam ,a ja na centru stojim ,kad su prekidi nekad dam po koji go glavombio talenat ko i ti igro za Goražde
![]()
![]()
Salim se ja sam ti generacija Veljovic(Borac BL),Vujadinovic(Aberdeen),Pavlovic(golman CZV)...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Htio sam u petak da dođem sad al **** jaran otkaže al nisam htio samMegamon je napisao/la:Kad ces u rajvoSa da te odvedem na cajFrutek je napisao/la:Očigledno nije za djecuSamo F.K.S !! je napisao/la:Kakvo je ovo okupljanje ovdje bez mene ?![]()
![]()
![]()
Dogovoreno idemo na čaj s rumom, bez čaja
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Joj sad u cetvrtak idem na kosevo da bacam kuglu na nakvom takmicenju 
Hocete i mene povest ?
Hocete i mene povest ?
Samo F.K.S !! je napisao/la:Joj sad u cetvrtak idem na kosevo da bacam kuglu na nakvom takmicenju
Hocete i mene povest ?
Vidi sa starcima i vodimo te na čokoladno mlijeko
P.S. hairlija **** čajeve ajmo pičiče ganjat
Zadnja izmjena: Frutek, dana/u 04 apr 2011, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, TefalTava, tuzlanskinacin i 8 gostiju.