Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Re: Chat
Kakvo je ovo okupljanje ovdje bez mene ? 
Očigledno nije za djecuSamo F.K.S !! je napisao/la:Kakvo je ovo okupljanje ovdje bez mene ?
Zadnja izmjena: Frutek, dana/u 04 apr 2011, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- legenda reala
- Kontakt:
joj imali smo mi tako jednog mi ga naložimo on počne trčati bicikla izvoditi i padne ,a mi legnemo na pod i valjamo se od smjeha ,kaže pn šta se smijete budale nešta mi se zamantaloCeMa je napisao/la:
ma eto nas je 6 u razredu, al sve gori od goregovaj jedan totalni antitalent za bilo koji sport, ovaj jedan nedavno nesto nogu zajebo, do jucer sa stakama hodao, ovom jednom bilo zao dati, mislim 3 marke za prijavu
a eto nas trojica sto smo ostali, predvodjeni sa mnom
znamo nabijat loptu
nekako
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Frutek je napisao/la:Očigledno nije za djecuSamo F.K.S !! je napisao/la:Kakvo je ovo okupljanje ovdje bez mene ?![]()
![]()
- Megamon
- Kontakt:
Kad ces u rajvoSa da te odvedem na cajFrutek je napisao/la:Očigledno nije za djecuSamo F.K.S !! je napisao/la:Kakvo je ovo okupljanje ovdje bez mene ?![]()
![]()
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Brije li se neko ovdje hahahahahahahahha
Kako znas da ja nisam Stefan Babovic.legenda reala je napisao/la:Kad bude prvenstvo dolazimo ,povešću i malog sarajliju da ga upoznaš sa odbojkašicama ,a mogo bi i ja vršnjakinje su![]()
![]()
Ma imo ja jednog jarana razvaljivo čovjek ja mu samo dam loptu i one sve sam ,a ja na centru stojim ,kad su prekidi nekad dam po koji go glavombio talenat ko i ti igro za Goražde
![]()
![]()
A jesi ti treniro za Zvezdu ,jesi ti ona generacija Boško Janković,Basta ,Žigić i co jesi sa njima treniro jel ,okosnica one reprezentacije što je bila druga na EP U21 ,pa mogli smo i tebe gledati na tv-u kao Stefana Babovića
Salim se ja sam ti generacija Veljovic(Borac BL),Vujadinovic(Aberdeen),Pavlovic(golman CZV)...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Htio sam u petak da dođem sad al **** jaran otkaže al nisam htio samMegamon je napisao/la:Kad ces u rajvoSa da te odvedem na cajFrutek je napisao/la:Očigledno nije za djecuSamo F.K.S !! je napisao/la:Kakvo je ovo okupljanje ovdje bez mene ?![]()
![]()
![]()
Dogovoreno idemo na čaj s rumom, bez čaja
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Joj sad u cetvrtak idem na kosevo da bacam kuglu na nakvom takmicenju 
Hocete i mene povest ?
Hocete i mene povest ?
Samo F.K.S !! je napisao/la:Joj sad u cetvrtak idem na kosevo da bacam kuglu na nakvom takmicenju
Hocete i mene povest ?
Vidi sa starcima i vodimo te na čokoladno mlijeko
P.S. hairlija **** čajeve ajmo pičiče ganjat
Zadnja izmjena: Frutek, dana/u 04 apr 2011, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
**** majku imam 22 god od brade ni traga za sadaSamo F.K.S !! je napisao/la:Brije li se neko ovdje hahahahahahahahha
BHF Bosanska Krajina!
maloprije navuko gaceMačor je napisao/la:nego prcil ovdje ko sta![]()
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- legenda reala
- Kontakt:
dobro Baboviću ,a ja ti si generacija 86 ,a ovi su stariji Boško i BAsta (a jesi ih sreto po treninzima i tako to )Devil je napisao/la:Kako znas da ja nisam Stefan Babovic.legenda reala je napisao/la:Kad bude prvenstvo dolazimo ,povešću i malog sarajliju da ga upoznaš sa odbojkašicama ,a mogo bi i ja vršnjakinje su![]()
![]()
Ma imo ja jednog jarana razvaljivo čovjek ja mu samo dam loptu i one sve sam ,a ja na centru stojim ,kad su prekidi nekad dam po koji go glavombio talenat ko i ti igro za Goražde
![]()
![]()
A jesi ti treniro za Zvezdu ,jesi ti ona generacija Boško Janković,Basta ,Žigić i co jesi sa njima treniro jel ,okosnica one reprezentacije što je bila druga na EP U21 ,pa mogli smo i tebe gledati na tv-u kao Stefana Babovića
Salim se ja sam ti generacija Veljovic(Borac BL),Vujadinovic(Aberdeen),Pavlovic(golman CZV)...
a ništa ne odgovaraš meni i malom za one odbojkašice ,neka neka Stefane Baboviću
PS jesi jeo
Mali srajlija **** njih ja te vodim u BG da te Stefan upozna sa Sanjom i Anom
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Frutek je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:Joj sad u cetvrtak idem na kosevo da bacam kuglu na nakvom takmicenju
Hocete i mene povest ?
Vidi sa starcima i vodimo te na čokoladno mlijeko![]()
- Megamon
- Kontakt:
Ja ti mogu samo pomoci u ganjanju,znas u kakvoj sam situaciji(nije za foruma)Frutek je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:Joj sad u cetvrtak idem na kosevo da bacam kuglu na nakvom takmicenju
Hocete i mene povest ?
Vidi sa starcima i vodimo te na čokoladno mlijeko![]()
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Mačor je napisao/la:nego prcil ovdje ko sta![]()

@Harilija probaj sa alternativnom medicinom
Zadnja izmjena: Frutek, dana/u 04 apr 2011, 22:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Kako cu jesti kad je ovaj moj k'o slow motion,njegovih 15 minuta,ti je otprilike sat vremena,sevap ga po smrt poslati.legenda reala je napisao/la:dobro Baboviću ,a ja ti si generacija 86 ,a ovi su stariji Boško i BAsta (a jesi ih sreto po treninzima i tako to )Devil je napisao/la:Kako znas da ja nisam Stefan Babovic.legenda reala je napisao/la:Kad bude prvenstvo dolazimo ,povešću i malog sarajliju da ga upoznaš sa odbojkašicama ,a mogo bi i ja vršnjakinje su![]()
![]()
![]()
![]()
a ništa ne odgovaraš meni i malom za one odbojkašice ,neka neka Stefane Baboviću
PS jesi jeo
Mali srajlija **** njih ja te vodim u BG da te Stefan upozna sa Sanjom i Anom
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- neutralan__
- Kontakt:
Ja nedam joj gace uzvuc!Mačor je napisao/la:nego prcil ovdje ko sta![]()
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
ja se brijem od 17-te godapocalyps je napisao/la:**** majku imam 22 god od brade ni traga za sadaSamo F.K.S !! je napisao/la:Brije li se neko ovdje hahahahahahahahha![]()
![]()
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.