FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Rockov, Beganović, Soldo, Jović, Kuprešak, Hamzić, Đuričković, Đorđević, Guliasvili, Kyeremech, Turkeš.
Ja bi ovako počeo, 4-2-3-1, mali Hamzic da bude u paru sa Đuričkovićem na zadnjim veznim.
Ja bi ovako počeo, 4-2-3-1, mali Hamzic da bude u paru sa Đuričkovićem na zadnjim veznim.
-
- Kontakt:
Sve lažni forumaši... sve bi ja ovo banovo yebo im željo matere bolesne i napaćene.
Nakotilo ih se puna tema ovdje...
nadam se da je sliku nasao u nekoj od viber (pitari offenbach) grupa pa je postavio ovdje da svi kolektivno popadamo od dijasporskog humora, a ako je licno pravio ovo samo da bi ovdje postavio onda se uveliko brinem za doticnogajdohordas je napisao/la: ↑21 sep 2024, 00:22Sve lažni forumaši... sve bi ja ovo banovo yebo im željo matere bolesne i napaćene.
Nakotilo ih se puna tema ovdje...
Rogic
Beganovic Djurickovic Soldo Jovic Kupresak
Bubanja Djordjevic Hamzic
Kyeremeh Guliashvili
Beganovic Djurickovic Soldo Jovic Kupresak
Bubanja Djordjevic Hamzic
Kyeremeh Guliashvili
Trenutno i jeste najbolje sto mozemo izvesti. Medjutim, Rockov ce sto posto braniti, a i Bubanju mozda sacuva za derbi jer nema teoretske sanse da nas zadnji vezni gore ne dobije zuti karton. Sudjenje mozemo misliti kakvo ce biti, x bio bio odlican.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Nema razloga da cuva Bubanju za derby to bi bio pokazatelj da ne idemo 100% gasom na Borac ,sto bi naravno bilo bezz.
Cvrsto,jako ,pametno pa sta bude Vamos Rajvosa.
Solidna ticape

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Djordjevica nema danas a upitan je i za derbi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pazi naslova na SS hahahahaha kao da igramo protiv Reala i Bayerna, a ne protiv sudijskog kluba i kluba koji je jedva ostao u ligi.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Reci da se zezas?
Ako je ovo tacno, moramo ici sa 3-5-2, u veznon redu Mustafic - Bubanja - Lulic/Pavicic. Treba nam trka i intenzitet, a neko ce vec iskreirati kontranapad od ove trojice. Mehic na golu!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Odakle to da nema Đorđevića? Povreda? 

- luckystrike
- Kontakt:
Zekić je majstor derbi utakmica. Uzdam se u njegov majstorluk i očekujem pozitivan rezultat.
Mislim da je danas važnija psiho priprema i on je toga sigurno svjestan i radio je na tome.
Sretno ekipi! Sretno momcima koji putuju u BL! Nadam se da se danas radujemo zajedno, svi zaljubljenici bordo boje
Mislim da je danas važnija psiho priprema i on je toga sigurno svjestan i radio je na tome.
Sretno ekipi! Sretno momcima koji putuju u BL! Nadam se da se danas radujemo zajedno, svi zaljubljenici bordo boje
Jedno je sigurno u ponedjeljak 30.09. znaćemo da li smo kandidati za titulu ili ne. Ova sedmica je reći ću i presudna za naše ambicije ponajviše zbog samopouzdanja ekipe
Neka Borac danas padne. Siguran sam ako ponovimo onu igru sa Rožmanom u BLu gdje smo vodili dok Trako nije šou napravio siguran sam da možemo pobijediti
Neka Borac danas padne. Siguran sam ako ponovimo onu igru sa Rožmanom u BLu gdje smo vodili dok Trako nije šou napravio siguran sam da možemo pobijediti
Sine , jel znaš ti kako se postaje šampion ?
Tako što izadjes na teren kad je najteže i pobjediš .
SRCE NA TEREN
Tako što izadjes na teren kad je najteže i pobjediš .
SRCE NA TEREN
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
A sto bi "cuvali" Bubanju ? Zar nije prioritet pokusati uzet bod/ove protiv direktnog konkurenta za naslov ili se cuvati za derbija a znamo da tu ne igra ulogu ni forma, ni igraci ni nikoji qrac.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Ja uopste ne mislim da ce nakon ove 3 kola kao znati se jesmo li za titulu ili ne. Prvenstvo je maraton ,treba drzati prikljucak to je najbitnuhe da se bude u par bodova a odluka pada u Aprilu i MajuFoSte95 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 10:30Jedno je sigurno u ponedjeljak 30.09. znaćemo da li smo kandidati za titulu ili ne. Ova sedmica je reći ću i presudna za naše ambicije ponajviše zbog samopouzdanja ekipe
Ma teska glupost, cuvati Bubanju za derbi...

Ma nema dana da te neko napisanim nece iznenaditi, mada mislis da te niko ne moze iznenaditi

Slažem se.bordobijeli je napisao/la: ↑21 sep 2024, 10:40Ja uopste ne mislim da ce nakon ove 3 kola kao znati se jesmo li za titulu ili ne. Prvenstvo je maraton ,treba drzati prikljucak to je najbitnuhe da se bude u par bodova a odluka pada u Aprilu i MajuFoSte95 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 10:30Jedno je sigurno u ponedjeljak 30.09. znaćemo da li smo kandidati za titulu ili ne. Ova sedmica je reći ću i presudna za naše ambicije ponajviše zbog samopouzdanja ekipe
Doduše, poslije ova 3 kola bilo bi lijepo ostati prvi na tabeli pa da nas ostali "ganjaju".
Bubanju ne bih čuvao za derbi - potreban nam je u Banja Luci.
Sretno nam danas!

-
- Kontakt:
Ne znam zasto je glupost kad cemo izgubiti i sa Bubanjom i bez njega ako to gospoda na terenu i u VAR sobi budu htjeli.Borac je jako dobra ekipa i mi mozemo do pozitivnog rezultata jedino u slucaju korektnog sudjenje.Ako su ekipe bara bara a sudjenje 90-10 mi tu nemamo sta traziti ni da nam 20 Bubanja igra.Najgori scenario da izgubimo a on dobije neki bezveze karton i propusti derbi.Ja bi ga odmorio danas potrebniji nam je u srijedu.Ako su klosari sa sugavice kompenzirali nesto on mu moze dati zuti i za ruzan pogled u 2.minuti a ostatak utakmice da po planu sjecka za Borac.
Treba malo kalkulisati ne treba glavom u zid vazda.Tako i prosle sezone Djurickovic imao 2 zuti uoci derbija dolazio nam neko beze Rozman ga stavi i on dobije karton u 80 nekoj...Samo pametno,zna to Zekic
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: 061657451, crnehorde, JavierBosnia, nedimmmm1337, Rule_hz, Tatamata1946 i 84 gosta.