Real Madrid osvoji ligu prvaka bez spica sa dva krila u napadu kod nas još ljudi ne razumijumiguelramos je napisao/la: ↑21 sep 2024, 15:37Ne razumijem kako bez špica čovjek zamišlja dati go i nadmetati se.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
miguelramos
- Kontakt:
2 spica dovedena da igraju.. Renan nije u formi, to je evidentno, al zašto Turkes klupa. Ni Fransis ni Guli nisu spicevi, nego krilni napadaci sa prosjecnom realizacijom
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ključ je koncentracija kako u svom kaznenom tako i u protivničkom. Ako promašiš kao protiv trnave 5 šansi ne možeš pobjediti ili ako budeš smušen u odbrani kao orotuv Posušja opet be možeš ništa očekivati. Jako,hrabro ,koncentrisano i ABd bit će to ok.vamos Rajvosa
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Taj krilni napadac je trenutno prvi strijelac ligemiguelramos je napisao/la: ↑21 sep 2024, 15:452 spica dovedena da igraju.. Renan nije u formi, to je evidentno, al zašto Turkes klupa. Ni Fransis ni Guli nisu spicevi, nego krilni napadaci sa prosjecnom realizacijom
KarlMarx je napisao/la: ↑21 sep 2024, 15:34Nije da ne uvažavam tvoje mišljenje, ali volio bih da sačekamo i vidimo to danas, i uvjeri nas drugačije. Nek nam je sretno!ledesma je napisao/la: ↑21 sep 2024, 15:32Jest, samo sto taj u21 nije ni za vrbanjuseKarlMarx je napisao/la: ↑21 sep 2024, 15:23Vrlo mudar potez Zekića, U-21 igrač zamijenjen na istoj poziciji, te ne bi trebalo da remeti ravnotežu, ne remeti hemiju tima, isti omjer iskustva kao u ranijim utakmicama, isti zadaci i odgovornost na istom dijelu terena da se podrži igrač U-21. Ne vidim razlog zašto Mujkić ne bi odigrao solidno, na nivou Čelika i konkurisao sa Čelikom za početni sastav. Ovim bi dobili na rotaciji, a isto tako jako bitna stvar jeste ne remeti planove u drugim linijama. Ovo je svojeremno radio Dinamo, kada je U-21 forsirao na lijevom štoperu ili lijevom beku, samo kod nas će biti sa desne strane.
Puno je sigurnije ovo uraditi nego ubaciti u vezni red U-21 igrača u ovoj utakmici. Fige da dobijemo još jednog igrača za rotaciju U-21, i da momak koji je došao dobije priliku od prve minute u zvaničnoj utakmici. Ovaj potez bi nam mogao donijeti bodove iz Banjaluke.![]()
Dao Bog da bude Vidic danas, necu se buniti
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- TurkishAirlines
Sastav je danas bas onakav kakav treba biti, Guly i Francis ce da im dar mar prave.
samo duge lopte i neka trce
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Link???
- TurkishAirlines
Samo nemojte biti levati da vas na glupe fore nasamare, budite pametni

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
scudetto89
- Kontakt:
Sretno momci i samo jako od prve minute!!!!
**** Borac, **** Banja Luku!!!!!
**** Borac, **** Banja Luku!!!!!
04.10.2009 !
Neko link?
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Žao mi je jedino što Unušića nema nikako u startnih 11
- Kockoglavi
- Kontakt:
Var soba Gigovic 

Nema mi ono broadcast sto inace bude, ne znam je li do mene...
Imas na yt
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
ajdohordas
- Kontakt:
Hahahahahahahahaha
- luckystrike
- Kontakt:
!luckystrike je napisao/la: ↑20 sep 2024, 00:44Provjerena sudijska postava za otimačine.
Moliti Boga da zulumčarima poremeti planove.
Dobar jovic 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.