Real Madrid osvoji ligu prvaka bez spica sa dva krila u napadu kod nas još ljudi ne razumijumiguelramos je napisao/la: ↑21 sep 2024, 15:37Ne razumijem kako bez špica čovjek zamišlja dati go i nadmetati se.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Real Madrid osvoji ligu prvaka bez spica sa dva krila u napadu kod nas još ljudi ne razumijumiguelramos je napisao/la: ↑21 sep 2024, 15:37Ne razumijem kako bez špica čovjek zamišlja dati go i nadmetati se.
Taj krilni napadac je trenutno prvi strijelac ligemiguelramos je napisao/la: ↑21 sep 2024, 15:452 spica dovedena da igraju.. Renan nije u formi, to je evidentno, al zašto Turkes klupa. Ni Fransis ni Guli nisu spicevi, nego krilni napadaci sa prosjecnom realizacijom
KarlMarx je napisao/la: ↑21 sep 2024, 15:34Nije da ne uvažavam tvoje mišljenje, ali volio bih da sačekamo i vidimo to danas, i uvjeri nas drugačije. Nek nam je sretno!ledesma je napisao/la: ↑21 sep 2024, 15:32Jest, samo sto taj u21 nije ni za vrbanjuseKarlMarx je napisao/la: ↑21 sep 2024, 15:23Vrlo mudar potez Zekića, U-21 igrač zamijenjen na istoj poziciji, te ne bi trebalo da remeti ravnotežu, ne remeti hemiju tima, isti omjer iskustva kao u ranijim utakmicama, isti zadaci i odgovornost na istom dijelu terena da se podrži igrač U-21. Ne vidim razlog zašto Mujkić ne bi odigrao solidno, na nivou Čelika i konkurisao sa Čelikom za početni sastav. Ovim bi dobili na rotaciji, a isto tako jako bitna stvar jeste ne remeti planove u drugim linijama. Ovo je svojeremno radio Dinamo, kada je U-21 forsirao na lijevom štoperu ili lijevom beku, samo kod nas će biti sa desne strane.
Puno je sigurnije ovo uraditi nego ubaciti u vezni red U-21 igrača u ovoj utakmici. Fige da dobijemo još jednog igrača za rotaciju U-21, i da momak koji je došao dobije priliku od prve minute u zvaničnoj utakmici. Ovaj potez bi nam mogao donijeti bodove iz Banjaluke.![]()
Nema mi ono broadcast sto inace bude, ne znam je li do mene...
Imas na yt
!luckystrike je napisao/la: ↑20 sep 2024, 00:44Provjerena sudijska postava za otimačine.
Moliti Boga da zulumčarima poremeti planove.