Sa kim si me našao uporeditiNail for Real je napisao/la:@VolimLiverpool pise postove ala @Monolog. Samo @Monolog pogleda ponekad Real pa ne lupa gluposti.
Cinjenica je da Real nije primio gol u LS na stadionu kojeg zovu Santiago Bernabeu. Dodaj tome da i u Primeri odbrana igra odlicno (izuzetaka postoji) i dobijas to da je Realova odbrana beton. To doduse ne mora da znaci nista sutra, Tottenham moze dati gol, ali to je zbog njihovog napadackog potencijala a ne zbog slabe odbrane Reala iz Madrida.
Barcelona je dobila cijeli tim Reala, a ne samo odbranu, nista tu nije stimalo kako treba, ne smije se tu okrivit' samo odbrana Reala.
Dakle, dolazimo do zakljucka da lupas u prazno jer ne gledas ovosezonski Real.
@Tom je pak vise ala @Saurman i takvi, provokator.
Imate vi dobru odbranu,ali hvaliti se kako niste primili gol od ekipa kao što su Ajax,Auxerre,Milan i Lyon
Naravno da Tottenham može dati gol,da li sada zbog baš tog njihovog napadačkog potencijala (Crouch,Defoe
Već sam ti jednom rekao da u prosjeku gledam svaku treću utakmicu Reala iz Madrida.Kada sam govorio da je Benzema svjetska klasa i da je bolji od Higuaina,ti si se prvi smijao,ali dobro...
@Los_Blanos
Sa koliko je metara zabio gol Gomis i je li se izborio za tu poziciju ?