Tottenham Hotspur F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Moze li Tottenham do plasmana u Ligu Prvaka?

1. Da
60
56%
2. Ne
47
44%

Ukupno glasova: 107

Raul_64
Kontakt:

Re: Tottenham Hotspur F.C.

Post Postao/la Raul_64 » 04 apr 2011, 23:28

Saurman je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ako je Realova odbrana beton u Primeri kako Barca ima +8
0:0 Levante 2 boda,0:0 Majorka 2 boda,Osasuna 1:0(gol iz ofsajda 2 boda)

Znaci zbog napadaca Sarma,zbog napadaca...
moze se spomenuti i Gijon 0:1 kao i Almeria 1:1,najmanje je tu odbrana kriva...
Zaboravio si dodati 5 lakih komada sa Nou Campa..onda 1 od Almerije, 2 od Getafea,2 od Levantea,2 od Villareala,1 od Atletka, 1 od Zaragoze, u utakmicama lige i kupa itd itd sve od nižerazrednih timova i onda se vidi taj potencijal u odbrani Reala :lol:
Da Real je primio gol vjerovao ili ne Sarma...sramota primili jedan gol ili jos veca izgubili kod Levantea sa C,D sastavom...
zaboravio si spomenuti da smo primili gol od Deporitva kad smo dobili 6:1 ili od Milana 2 na San Siru(od cega je jedan i regularan :mrgreen: )

A opet ja nesto pojasnjavam najvecem paceniku koji je ujedno simpatizer Bayerna(jedna od klubova) i drugom govori nesto za odbranu :lol: strasno
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 04 apr 2011, 23:43

-Paja je napisao/la:Mi se ne stidimo nekad mi je cak i drago kad vidim da nas samo uz pomoc sudija mogu izbaciti iz takmicenja i budem ponosan na dominaciju voljenog kluba. Vidi doslo vrijeme kad fanovi Reala mogu nekom reci kako je rano ispao iz Lige Prvaka :lol: cek u osam utakmica jednom pobjede Lyon u 7 godina jednom prodju osminu strahobalno :mrgreen:
Nekad :roll: pihhhhhhhh nekad ponosan bio :lol:

Pa dobro Arsenal nije bio ni na mapi 1998, 2000, 2001, 2002, 2003 :lol: :mrgreen:
Ovo posle u rangu tog Lyon-a :mrgreen: 0 trofeja LP..
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 04 apr 2011, 23:44, ukupno mijenjano 2 puta.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 04 apr 2011, 23:43

Po običaju kad mu "šuknu" navijači Reala i kada ostane bez kontraargumenata,on prelazi na mene :lol:
Provokator obični i ništa više.

Igra li Gallas sutra ?
You'll never walk alone.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 04 apr 2011, 23:45

VolimLiverpool je napisao/la:Po običaju kad mu "šuknu" navijači Reala i kada ostane bez kontraargumenata,on prelazi na mene :lol:
Provokator obični i ništa više.

Igra li Gallas sutra ?
Valjda je povrijedjen :? mada ne treba vjerovati ovim novinarima...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 05 apr 2011, 01:05

Ja imam osjećaj da će Tottenham istresti iz gaća Real, i to samo tako. Real mi ništa nije drugačiji nego kao i prethodne dvije, tri sezone- džaba im Mourinho.
Who dares, wins !

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 05 apr 2011, 01:30

NeToBoLa je napisao/la:Ja imam osjećaj da će Tottenham istresti iz gaća Real, i to samo tako. Real mi ništa nije drugačiji nego kao i prethodne dvije, tri sezone- džaba im Mourinho.
ABd , Tottenham igra sigurno bolje od Reala kada se uporede igraci , Real nista posebno nije uradio u ligi a ni u LP da bi nas uvjerio da mogu proci lako Tottenham ili osvojiti istu , igraju na silu sto se ne moze reci za engleze . Mislim da su ovdje sanse za prolaz jednake .

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 05 apr 2011, 13:45

Sanchez_8 je napisao/la:
NeToBoLa je napisao/la:Ja imam osjećaj da će Tottenham istresti iz gaća Real, i to samo tako. Real mi ništa nije drugačiji nego kao i prethodne dvije, tri sezone- džaba im Mourinho.
ABd , Tottenham igra sigurno bolje od Reala kada se uporede igraci , Real nista posebno nije uradio u ligi a ni u LP da bi nas uvjerio da mogu proci lako Tottenham ili osvojiti istu , igraju na silu sto se ne moze reci za engleze . Mislim da su ovdje sanse za prolaz jednake .
:lol: Nezna se sta je gore..
Eto Real samo igrao u Ligi i LP, kupu samo kako bi vas uvjerio da mogu proci lako Tottenham..
Igraju na silu :? :lol: neznam po cemu to, ali ok..
Normalno dasu sanse 50 % - 50 % prije tekme, vidjecemo na terenu.
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 05 apr 2011, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Tom Huddlestone

Post Postao/la Tom Huddlestone » 05 apr 2011, 13:50

Ali ne znam zasto ovoliko raspravljanje, svi cemo vidjet kakva ce tekma biti veceras i ko ce pobijediti ( nemojte nikom od realovaca reci ali tottenham ce pobijediti :D )

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 05 apr 2011, 14:11

Los_Blanos2 je napisao/la:
Sanchez_8 je napisao/la:
:lol: Nezna se sta je gore..
Eto Real samo igrao u Ligi i LP, kupu samo kako bi vas uvjerio da mogu proci lako Tottenham..
Igraju na silu :? :lol: neznam po cemu to, ali ok..
Normalno dasu sanse 50 % - 50 % prije tekme, vidjecemo na terenu.
Valjda imamo pravo na svoje mišljenje ili ćeš nam ti zabraniti da ga iznosimo ovdje ?

Golemo, majke mi.
Who dares, wins !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 apr 2011, 15:20

@Blancosica živi u svom nekom svijetu gdje misli da je Real sila od ekipe nemoj te mu zamjeriti.. :lol: ....večeras dajem velike šanse Tottenham-u da izbori dobar rezultat pred revanš...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 05 apr 2011, 15:21

Saurman je napisao/la:@Blancosica živi u svom nekom svijetu gdje misli da je Real sila od ekipe nemoj te mu zamjeriti.. :lol: ....večeras dajem velike šanse Tottenham-u da izbori dobar rezultat pred revanš...
Ne cemo :mrgreen: .

Ne znam zbog cega pisete o Realu na osnovu ranijih sezona, ovo je jaci Real, pa samo haterima nije jasno.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 apr 2011, 15:26

Nail for Real je napisao/la:
Saurman je napisao/la:@Blancosica živi u svom nekom svijetu gdje misli da je Real sila od ekipe nemoj te mu zamjeriti.. :lol: ....večeras dajem velike šanse Tottenham-u da izbori dobar rezultat pred revanš...

Ne znam zbog cega pisete o Realu na osnovu ranijih sezona, ovo je jaci Real, pa samo haterima nije jasno.
Vidimo večeras koliko je jak... :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 apr 2011, 15:28

Saurman je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:

Vidimo večeras koliko je jak... :D
nemoj samo da bude provociranje ,a ako pobjede znam da se nećeš pojavljivati(po tvom običaju)i gdje ode sa teem Manchestera u subotu ,vidio sam da si na poluvremenu ludovo :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 apr 2011, 15:35

Neće biti nikakvo provociranje samo realan izvještaj poslije utakmice..na temi Utd sam na kraju utakmice čestitao na pobjedi nisam od onih koji se zavuku u mišiju rupu nakon poraza.. :D ..uglavnom nadam se da će biti dobra tekma uz pokoji gol i bićemo svi sretni.. :)

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 05 apr 2011, 20:41

Veceras pobjedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!! 8-) 8-) 8-)

slika

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 05 apr 2011, 21:08

Hahah

kod prvog starta nije ni dotako ramosa,kod drugog jedva malo zakacio i crveni haha
Rođen s tobom da budem

Tom Huddlestone

Post Postao/la Tom Huddlestone » 05 apr 2011, 21:11

JEBOTE CROUCH

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 05 apr 2011, 21:13

A gde je Lennon????
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 05 apr 2011, 21:18

Faraon iz Visokog je napisao/la:Hahah

kod prvog starta nije ni dotako ramosa,kod drugog jedva malo zakacio i crveni haha
Cist crveni kao suza ! Dva opasna starta i to je to. Ko je kriv Crouchu sto je hadalj da ostavi ekipu na cjedilu onako a mene obori na kladionici. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 05 apr 2011, 21:20

Respect za Balea što nije pao u uvoj akciji.
YNWA!

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.