Pa odmah su napali ovi dezurni patriote junacine frajercine jadohorsas i slicni da kukamo bezveze i da smo tetkice...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 13:09Spominjao sam Hereru i ostale njihove mesare dok su ovdje skakali da stalno spominjem sudije,Vicu. Puka je sreca da se ovo nije ranije desilo na Kosevu i BL nakon startova Herere i slicnih idiota koji ni zuti ne dobiju. Juce je jedva dao taj jedan zuti,nekako jedva ga je izvukao teska srca. Ovaj retard ga je sa dvije noge udario.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Ma nek pisu sta hoce meni je Sarajevo prioritet,valja igrat svaki sedmice da ti svirne po 25 faulova ili da ti 3 penala ne svira u dvije tekme,previse brate. Vidjeli su da je vrag odnio salu i da im remetimo sve planove pa su od pocetka poceli da nas ruse. Zamisli sad ti igrace tipa Lulica,Pavicica ili mozda neka jos veca imena da ulaze u duele sa Herorerom a znaju da nece mesar biti kartoniran ili da ti okonca karijeru neki igrac Borca jer njima ne sviraju faulove. Dobro iko dodje u ovu ligu.spezial je napisao/la: ↑22 sep 2024, 13:26Pa odmah su napali ovi dezurni patriote junacine frajercine jadohorsas i slicni da kukamo bezveze i da smo tetkice...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 13:09Spominjao sam Hereru i ostale njihove mesare dok su ovdje skakali da stalno spominjem sudije,Vicu. Puka je sreca da se ovo nije ranije desilo na Kosevu i BL nakon startova Herere i slicnih idiota koji ni zuti ne dobiju. Juce je jedva dao taj jedan zuti,nekako jedva ga je izvukao teska srca. Ovaj retard ga je sa dvije noge udario.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Liji želim brz oporavak
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Mediji mogu najvise pritisak stvoriti,ali osim 1,2 portala niko ni rijeci.
I onda se cudimo.
-
- Kontakt:
nismomosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 13:34Cekamo objavu iz Saveza za derbi Borac-Sarajevo identicno kao sto su se ocitovali nakon tekme Zrinjski-Borac al bice to malo sutra,ovo je bas ponizavanje. Evo ovom portalu materijala,dobicete klikove bijednici objavite podatak da smo vjerovatno tim kojem je svirnuto najvise faulova u evropi,spomenite Jelica koji juce jedva daje karton ili Liju kojeg su poslali u bolnicu

borac zrinjski 0-3 ....pogledaj broj faulova

35
Slobodni udarci
13
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Nek je Celik zasluzio crveni odma,na djeci vam se vratilo najtezim mukama.
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jelic je pokazao veliku mrznju prema Sarajevu brutalnim sudjenjem u korist Borca. Sram ga bilo zbog neujednacenog kriterija! Ne smijemo dozvoliti da nam on ikada vise sudi, ono je sramota.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 sep 2024, 14:01Nek je Celik zasluzio crveni odma,na djeci vam se vratilo najtezim mukama.
Herera je najvece zlo u ligi,mesar pravi!
-
- Kontakt:
O njegovom statusu u perspektivi otom potom,mada je situacija po tom pitanju jasna.
Jos jednom da “pozdravim” Jelicu komplet familiju zenskog roda.
Yebem li ti sisu koju si prvi put podojio kao i svim nalogodavcima i kompletnoj kriminalnoj organizaciji.
Jos jednom sve cestitke ZZ,SS,i kompletnom timu naravno.
Jos sam pod utiskom,osjecaj kao da si se iz ratne zone,akcije,i fronta vratio ziv i zdrav.
Potpisao bih sad Zekica na bar 5 godina,ali nije on toliko lud da se zadrzi u ovom cemeru od lige.
Medju prvim sam se jucer zacudio onoj formaciji,ali sto rece brat Pitar zato je on trener a ja nisam.
Idemo razguziti hadalje 1:0 ili 5:4 kako god,ali tri boda u srijedu nas bacaju u orbitu po svakom pitanju.
Samo pametno i mudro,i imamo ih 100%

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
juce sam ja pisao o toj psiholoskoj blokadi, gdje ne smijes uci u duel jer ces biti kartoniran, a u tebe ce ulaziti kramponima. Od 15te minute si se morao braniti sa 30% snage, bukvalno ih pustati da te prolaze jer je samo vrebao da da drugi zuti nekome. I pored takvog limita kakav je nevidjen i u najnizim ligama afrike, uspjeli su nam samo dva puta stvoriti neku priliku.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 13:30Ma nek pisu sta hoce meni je Sarajevo prioritet,valja igrat svaki sedmice da ti svirne po 25 faulova ili da ti 3 penala ne svira u dvije tekme,previse brate. Vidjeli su da je vrag odnio salu i da im remetimo sve planove pa su od pocetka poceli da nas ruse. Zamisli sad ti igrace tipa Lulica,Pavicica ili mozda neka jos veca imena da ulaze u duele sa Herorerom a znaju da nece mesar biti kartoniran ili da ti okonca karijeru neki igrac Borca jer njima ne sviraju faulove. Dobro iko dodje u ovu ligu.spezial je napisao/la: ↑22 sep 2024, 13:26Pa odmah su napali ovi dezurni patriote junacine frajercine jadohorsas i slicni da kukamo bezveze i da smo tetkice...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 13:09
Spominjao sam Hereru i ostale njihove mesare dok su ovdje skakali da stalno spominjem sudije,Vicu. Puka je sreca da se ovo nije ranije desilo na Kosevu i BL nakon startova Herere i slicnih idiota koji ni zuti ne dobiju. Juce je jedva dao taj jedan zuti,nekako jedva ga je izvukao teska srca. Ovaj retard ga je sa dvije noge udario.
Ovo je pobjeda vrijedna 2 titule, odoh sad gledati snimak sa normalnim pritiskom, pa okrenuti se operaciji sisata komsinica
- TurkishAirlines
Pa pitari, potrudite se i probudite.
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
Moramo pokidati u srijedu
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- luckystrike
- Kontakt:
Svi na Koševo! Igra Saraj'vo!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
OVO JE povreda ljudskih prava!!
Znaci zivot igraca je ugrozen.. gdje je VAR? Jel treba neki igrac sutra da zivot izgubi radi kriterija sudjenja?
D O S T A !
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Prosle tekme samo je neke nase igrace Bog pogledao od loma nogu zbog mesara HerereLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑22 sep 2024, 15:03OVO JE povreda ljudskih prava!!
Znaci zivot igraca je ugrozen.. gdje je VAR? Jel treba neki igrac sutra da zivot izgubi radi kriterija sudjenja?
D O S T A !
I pogani cetnickoj je ovo normalno, yebem li im sve zensko u porodici sto imaju
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, admir1946, ado-hz, ajdohordas, Amcho1, Amidzaa, Armija1987, AuroraBorealis, Beli98, boatenkk, bordobijeli, bordospartanac, Cautinho, deda, EastMadness, ErosViverosViv, Evander, feniksptica, fks74, gh0stHZ, hotonjskimaher, johntravolta123, kanarinac, Kaunas, Lecler, leo1946, Lewy21, miguelramos, mire971, misstianopenaldo, Oerde, OsmanhodzicBuco, Pantelija, Posejdon, Rajvosa4ever, ristagrad, Riziko, SamoDaKazeem, samoFKS, StevieG8, stokastoka23, USB, Vanja8, Venom, WeekendOffender, zagorski, ŠTA_JE i 363 gosta.