Slazem se ja da je sudjenje bilo lose, u korist borca al 80% sudija ce ti dosudit penal u tvoju korist protiv ekipa koje nisu borac i zrinjski, znaci tu je taj mix neznanja cuisine nedoraslosti nasih sudija, plus u 20% sto GICO naredi podvuce.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑22 sep 2024, 01:36Poslije derbija u srijedu sigurno nije kraj prvenstvnsa. Pucanj u koljeno je najavljivati neku titulu a protiv posusja smo bili za 3-4 mjesto.
Znaci tekma po tekma, zasukati rukave i raditi.
Ne amnestiram nas loseg rezultata, ali sto ponovo pritisak i imperativ pobjede potenciramo???
Nikad skolu nauciti.. mudro spokojno pozrtvovano i rezultat nece izostati.
@pitar6875 sudjenje danas nema rijeci da se opise, ne postoji. Nidje veze je pisati da nije imao gresaka. Ustvari i nije jer je tacno znao sta radi.
Fuj, da je neki termin ovako sudjen mrtvih bi bilo milion posto
Ovi ostali sto pricaju los bojac bio podbacio. Podbacio je jer smo ih skolski obradili.
Sem pocetka drugog gdje smo svjesno se branili pa se uvukla malo nervoza!!
BRAVO EKIPA, BRAVO ZZ I STAB, BRAVO HORDE! BRAVO SVI
JEDNA PO JEDNA.. tek 7 kola, ne daj Boze dva kiksa to bi ovdje na forumu haos bi..
Drugo sitni faulovi koji jesu bili al takodje to je sa namjerom poceto svirat od prve minute i samim tim zastitili borac oslobodiliga duela itd.. Recimo sudija bi na par sitni prekrsaja pustio prednost par koji su 50/50 nebi sudio par kkoji su bili 50/50 sudio zanas i tad bi bilo umjesto 35 min igre 57 minuta i birac bi izgubio sa 3 gola razlike.. ali to se radi radi VICE a balije u vidu HUSICA COLPE PILAVA itd izadju na televiziju i kazu kako je sudija odradio posao veoma dobro samim tim ohrabrio je Musu gigu franeta da ponovo rade sta rade kad Gico bude zvao..
Ali to je tako jer u zadnjih 10 godina bejad pilav colpa nikad nisu izasli javno i kritikovali sistem suski ako je neki velki skandal i kad mora neko reagovat izadje VICO koga **** boli za bh fudbalommi kaze nogomet je sport dese se greske ili pocne pricat kako je dobro sto imamo sad hibrid var itd..
Bosanska i ustaska komponenta nikad to ne komentaris, a vico konstantno izlazi u javnost i govori da se sve izglasava jedno glasno..
Zato sam rekao da je sudjenje moglo bit i gore u kakvim okolnostima se sudi.
Jeli vidite da nijedan portal nije kritikovao sudiju protiv posusja gdje sudija 2penala nije sudijo da ga var nije zvao a da je ZELJOTO MENSUR kaznjen 6 utakmica
Dobili smo utakmicu radi Zekica i rizika koji je uzeo protiv posusja gdje dao (ja to nebi nikad

Takodje Zekic je pokazao da je 3 stepenice iznad 2gog najboljeg trenera u ligi (po meni Zizovic je drugi najbolji trener u ligi) postavio je ekipu tako da borac nista nije mogao od nadih mana iskoristit kao i poguranac od Vice.
Garantujem da ce na kosevu biti sudjenje u korist zeljke 80-20
Ako bude trebalo, normalno da ce sudit ok ako bude pozitivan rez za zeljku.
Treba se spremit