Midhat Arnautović je juče bio kontrolor suđenja. Ako su Peljtu kaznili sa šest utakmica zbog suđenja u Mostaru onda ovog m.edonju treba u zatvor strpati deset godina. Čeka se izvještaj od Mitketa.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 15:06Prosle tekme samo je neke nase igrace Bog pogledao od loma nogu zbog mesara HerereLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑22 sep 2024, 15:03OVO JE povreda ljudskih prava!!
Znaci zivot igraca je ugrozen.. gdje je VAR? Jel treba neki igrac sutra da zivot izgubi radi kriterija sudjenja?
D O S T A !
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
BosnaE
-
- Kontakt:
Kako spremiti igrace na ovo? Vidi Lulicu,nemoj nikog da dotaknes al eto da ti objasnimo,ovdje postoji Herera i slicni i pazi se da ti ne slome nogu i okoncaju karijeru,jos pazi da ne pogledas krivo jer on nece dobiti zuti a tek crveni,treba definitivno pocet noge lomit na terenu,2 tekme suspenzije mjera
bas bas tesko. Sa 4000 u subotu na 25000 u srijedu je nemoguce. moja prognoza 20k max.TurkishAirlines je napisao/la: ↑22 sep 2024, 14:48Znaci, preko 25 milja nas treba biti u srijedu.
Pa pitari, potrudite se i probudite.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kakvi ba sportski dnovinari. 90% njih su plave fekalije koje životom brane gicka po portalima, a Bgm i po kafanama za dž sto je još jadnije. Toliko o njima
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Prosla sezona nista specijalno bolja posjeta nije bila, 22k na derbijutaurunum je napisao/la: ↑22 sep 2024, 15:15bas bas tesko. Sa 4000 u subotu na 25000 u srijedu je nemoguce. moja prognoza 20k max.TurkishAirlines je napisao/la: ↑22 sep 2024, 14:48Znaci, preko 25 milja nas treba biti u srijedu.
Pa pitari, potrudite se i probudite.
Mitke je lopovčina veća od svih njih, zato nemoj ništa očekivati. Anđušiću su mogli juče karijeru završiti, ako već nisu.newton_heath_lyr je napisao/la: ↑22 sep 2024, 15:10Midhat Arnautović je juče bio kontrolor suđenja. Ako su Peljtu kaznili sa šest utakmica zbog suđenja u Mostaru onda ovog m.edonju treba u zatvor strpati deset godina. Čeka se izvještaj od Mitketa.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 15:06Prosle tekme samo je neke nase igrace Bog pogledao od loma nogu zbog mesara HerereLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑22 sep 2024, 15:03
OVO JE povreda ljudskih prava!!
Znaci zivot igraca je ugrozen.. gdje je VAR? Jel treba neki igrac sutra da zivot izgubi radi kriterija sudjenja?
D O S T A !
Sad kad te banuju debili, jajanaizPjedoja banovaše kao širi dezinformacijeamypitar je napisao/la: ↑22 sep 2024, 13:32Pa I ovaj smdljivi portal ni rijeci o sudjenu, a svi ovde pisemo,umjesto svi da bojkotujemo.Zasto ne smiju pisati o sudijskog kradji,jer ce im Vico zabraniti prisustvo repki.
Mediji mogu najvise pritisak stvoriti,ali osim 1,2 portala niko ni rijeci.
I onda se cudimo.

🇵🇸
Sad ce kaljanac i ostale balije reci da je ovo zuti
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ova slika neće biti ni na jednom portalu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑22 sep 2024, 15:03OVO JE povreda ljudskih prava!!
D O S T A !
Samo naprijed Saraj'vo!
Šta ces, svi hoce da dobiju akreditaciju Saveza kad igra reprezentacija i da imaju pristup Džeki za selfie, eventualno da dobiju neki rekvizit.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑22 sep 2024, 15:17Kakvi ba sportski dnovinari. 90% njih su plave fekalije koje životom brane gicka po portalima, a Bgm i po kafanama za dž sto je još jadnije. Toliko o njima
Dajete i za ovo Gigoviću i Franji šest utakmica suspenzije
-
- Kontakt:
Kaznite Jelica i Gigovica kao Peljtu ako želimo regularno prvenstvo.
U nekoj normalnoj ligi se ovakav faul kaznjava sa crvenim kartonom i uz to 3 do 5 utakmica suspenzije
Najsladja pobjeda Sarajeva u zadnjih par godina, to je sigurno, mislim da ovoliko nismo slavili jos od onda kad smo listicu uzeli sa onih 3-0 na njihovom terenu nakon 10ak godina
Najsladja pobjeda Sarajeva u zadnjih par godina, to je sigurno, mislim da ovoliko nismo slavili jos od onda kad smo listicu uzeli sa onih 3-0 na njihovom terenu nakon 10ak godina
U INAT SVIMA
Svi na kosevo
FC United Of Manchester !
- penal nad Gulijem
- crveni nad Andjušićem
dvije teške greške, da smatramo da je penal za Borac bio.
Dvije utakmice suspenzije minimalno za Jelića i Gigovića
Mislim da će odluka biti upravo suprotna, Gigović sudi derbi.
- crveni nad Andjušićem
dvije teške greške, da smatramo da je penal za Borac bio.
Dvije utakmice suspenzije minimalno za Jelića i Gigovića
Mislim da će odluka biti upravo suprotna, Gigović sudi derbi.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Nema izgovora - svi na Zapad!luckystrike je napisao/la: ↑22 sep 2024, 15:03Vala kome je na ovakvu ekipu, trenera i dosadašnje rezultate izgovor 12 maraka ili 13 stepeni nek' se stidi samog sebe.
Svi na Koševo! Igra Saraj'vo!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Guli igrac kola
Jovic i guli u timu kola

Jovic i guli u timu kola
Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti dole na terenu srce ostavi. 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Pioniri -Zeljeznicar-Sarajevo 1:4
Kadeti- Zeljeznicar-Sarajevo 1:4
Juniori Sarajevo-Siroki 2:0
Seniori Borac-Sarajevo 0:1
Vikend gori
Kadeti- Zeljeznicar-Sarajevo 1:4
Juniori Sarajevo-Siroki 2:0
Seniori Borac-Sarajevo 0:1
Vikend gori

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 40 gostiju.