e meni 11.10 hahaha jesmo u blizu
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko izda, pi*da!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Nisi ti izgleda skonto sta sam ja napisaoPena je napisao/la: ↑23 sep 2024, 07:33Najbolje onda da ne dolazimobvsic je napisao/la: ↑23 sep 2024, 00:12Bespotreban komentar i vrijedanje nasih igraca koji su odigrali odlicno pred 22k i 27k ljudi gdje ti se noge na tribinama odsjeku a ne na terenu.Pitar6785 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 22:50Problem derbija je pun stadion i ne svakidasnja situacija da inas 2-3 k ljudi na svom stadionu koji su protiv tebe, uz to imas jos 14-15 k ljudi (sto takodje nije normalna pojava) koji su uz tebe sudar tih glasina remeti igrace kao sto su ovi seljaci tipa djordjevic jovic began itd i onda trose se vise i psihicki i fizicki dok recimo u zelje je kontra oni imaju skoro svaku domacu utakmicu pun golubarnik njima se to pricinjava da je tu 20 k ljudi
Momci su do sada dokazali da su pojacanja i da ginu na terenu, polovnjaci iz srbije su nam jedni od boljih na svojim pozicijama (Rockov manje vise iako se nadam da ce nastaviti kao protiv borca).
To vrijedanje je debilizam nad debilizmima. Imamo 5 od 6 pobjeda tako da puno serete, vec put pod noge kartu kupite i podrzimo momke !
- TurkishAirlines
Ajmo sljedeca dvojica nek obecaju sisanje na kec za srijedu

Krenulo nas
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Bas je bitno ko sudi derbi nakon ovoga u B.L,puca mi qrac ko sudi,a i igracima i svima u SS.
Nekako s te strane gledajuci trebala nam je bas ovakva tekma,i to ovaj protivnik da pobjedimo komplet sistem i izadjemo jaci puno jaci u nastavku sezone.
Siguran sam da ce biti lakse sad igracima prihvatiti sve buduce lakrdije kojih ce naravno jos biti,kao i da ce im biti lakse igrati i prolaziti kroz sve to.
S psiholoske strane gledano sasvim drugacija situacija nego recimo kad smo napustili teren u kupu,sasvim drugaciji feedback
Naravno daleko je sve ovo od normalnog poimanja fudbalske igre i sporta generalno,ali dobrodosli u BIH.
Ovaj diletant treba samo pustiti da se igra,mada mislim da to nece biti slucaj jer derbi je to i ne zna on voditi puno laksu tekmu.
Stoga mislim da ce ubiti tekmu koja bi mogla biti jako dobra.
Nekako s te strane gledajuci trebala nam je bas ovakva tekma,i to ovaj protivnik da pobjedimo komplet sistem i izadjemo jaci puno jaci u nastavku sezone.
Siguran sam da ce biti lakse sad igracima prihvatiti sve buduce lakrdije kojih ce naravno jos biti,kao i da ce im biti lakse igrati i prolaziti kroz sve to.
S psiholoske strane gledano sasvim drugacija situacija nego recimo kad smo napustili teren u kupu,sasvim drugaciji feedback
Naravno daleko je sve ovo od normalnog poimanja fudbalske igre i sporta generalno,ali dobrodosli u BIH.
Ovaj diletant treba samo pustiti da se igra,mada mislim da to nece biti slucaj jer derbi je to i ne zna on voditi puno laksu tekmu.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kakvo je stanje sa Lijom?
Razlika kad smo izasli i za vikend su dosta skolovaniji igraci nego tad. Vezni red kompletan je "fakultet" za onaj tad, nadam se sto duzem ostajanju Zekica na klupi i sto vise "hrvatskih" pojacanja. Ogromna razlika u mentalitetu igraca koji su igrali u hrvatskoj i ostatku balkana.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑23 sep 2024, 11:17Bas je bitno ko sudi derbi nakon ovoga u B.L,puca mi qrac ko sudi,a i igracima i svima u SS.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nula već sutraTurkishAirlines je napisao/la: ↑23 sep 2024, 11:13Ajmo sljedeca dvojica nek obecaju sisanje na kec za srijedu
Krenulo nas

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Šta vam je sa sudijom? Vjerovatno nikome neće suditi na štetu, možda malo izgubi konce ali sumnjam da će ikome navlačiti.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Nije pitanje navlacenja nego ne znanja.
Ovakvim kao njemu je bitno samo da se izvuce iz derbija bez vecih posljedica po njega,da se nikome ne zamjeri.
Isti onaj urnek po kojem je sudio i Peljto svaki derbi,s tendencijom da vise nas sjebe iz prostog razloga jer je to bio produkt nase bolje igre.
Takvim arbitrima je u cilju 0,i da je statistika negdje tu na 50:50
Yebe se njemu kakva ce tekma biti.
Ovakvim kao njemu je bitno samo da se izvuce iz derbija bez vecih posljedica po njega,da se nikome ne zamjeri.
Isti onaj urnek po kojem je sudio i Peljto svaki derbi,s tendencijom da vise nas sjebe iz prostog razloga jer je to bio produkt nase bolje igre.
Takvim arbitrima je u cilju 0,i da je statistika negdje tu na 50:50
Yebe se njemu kakva ce tekma biti.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Pitar6785 je napisao/la: ↑23 sep 2024, 03:33Nestoo sam razmisljao o Gulasu i dosao sam do zakljucka da se NJEMU MORA PRODUZIT UGOVOR u slucaju da Nehtjedne grehota bi bilo ga prodat ispod 2,7 m€ minimum.. onda sam pogledao da DINAMO smatra da onog ustasu Sucica moze prodat za 14-15 m€ (odbili 11 m€) onda pogledah BRUNU PETKOVICA covjek 29-30 godina super igrac igra u A reprezentaci dobro igra i u dinamu. Onda sam pregledao par zadnjih utakmica highlightse njegove zadnju sezonu i UVIDIO da je GULASHVILI bolji igrac i jeftini (cak iako bi ga udali za 2,7 m€) jeftini bar 4 m€ kad se sve sabere..
Dinamo je trazio 3,5 m€ ostetu (to je vazilo samo 3 mjeseca klauzula) sto znaci da mozda bi sad trazili i vise.. takodje Bruno ima nenormaono veliku platu 1,2 m€ godisnje u dinamu i sigurno sad kad bi otisao lupam u trazaspor ili taku neku ekipu on sigurno nebi otisao tamo ispod 1,5 m€ i ugovor minimum na 3 godine. Sto bi znacilo da bi taj tim morao platit za bruna oko 8 m€ i imaces igraca sa 33 godine skoro za kojeg niko nece platit ni 1 m€ u tim godinama ili ces ga mozda produzit na jos jednu godinu gdje des mu dat 1 m€ da ti sjedi na klupi..
Gulash ima 22 godine brzije od Brune agresivni je od brune vec je skoro sigurno da ce igrat za A reprezentaciju gruzije narednih 6-9 godina, dok bruno mozda vise i nece imat poziva u A repku. I sigurno Gulash bi pristao na plati 500 k€ sto znaci da bi te kostao igrac za tri godine plus osteta od recimo 2,7 m€ oko 4,2 m€ ba sprem 8 m€ za brunu takodje Gulash bi imao 25-26 godina i ako ti se bude svidio mozes ga produzit jos 3 godine za platu od 1,3 m€ i ako bude tako dobar da ga prodas u njegovoj 27 godine ako bude dobar za 4-6 m€ sto znaci da bi imao igraca 5 godina za 0 dok bi te bruno kostao 7 do 9 m€ a sad je skoro 100% sigurno da ces minimum isti kvalitet dobit (znam da igraju na razlicitim pozicijama al onako uporedio sam))

Oni igrao CL,SP i EP, a Gulas igrao PLBH dosada pa boze sacuvaj kakve su to usporedbe?!
To sta pises vec je bolno (ili smijesno). Ti si gledao Youtube i procijenijo da je Gulas bolji nego Petkovic, pa yebo te led, kako da nise glavni scout Manchestera Citja ili Bayerna vec???
Momak ako dalje bude dobar ide u Pendrekspor, Rusiju, Madjarsku ili tako nesto.
- TurkishAirlines
Jos jedan nam faliMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 sep 2024, 11:31Nula već sutraTurkishAirlines je napisao/la: ↑23 sep 2024, 11:13Ajmo sljedeca dvojica nek obecaju sisanje na kec za srijedu
Krenulo nas![]()

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Ne kaze niko da ce navlaciti, ali sarajevske sudije, pa cak i Peljto koji je kvalitetom nivo iznad, uvijek derbije sude da usrece sve strane, da nikoga ne uvrijede, da ne daju penal, crveni, a tako se derbiji ne mogu suditi. To je izvlakusa, zato im je Gigovic odrzo lekciju prosli put svima
Kako kaze peljto, uvjek navlaci da derbi zavrsi nerjesenospezial je napisao/la: ↑23 sep 2024, 12:02Ne kaze niko da ce navlaciti, ali sarajevske sudije, pa cak i Peljto koji je kvalitetom nivo iznad, uvijek derbije sude da usrece sve strane, da nikoga ne uvrijede, da ne daju penal, crveni, a tako se derbiji ne mogu suditi. To je izvlakusa, zato im je Gigovic odrzo lekciju prosli put svima
DA TE VOLIM ODUVJEK SAM ZNAO
- TurkishAirlines
Krecu pritisci na Musica
Al samo blagi, u sali pa privali

Al samo blagi, u sali pa privali

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Ta vremena su prošla, ako se toga bojiš bitno je da sudije u Var sobi budu van Sarajeva. Iako sam stava da Var neće mnogo toga donijeti, ako bude crvenih kartona, penala itd. var soba će reagovati ako im nije naređeno šta i kako da rade.spezial je napisao/la: ↑23 sep 2024, 12:02Ne kaze niko da ce navlaciti, ali sarajevske sudije, pa cak i Peljto koji je kvalitetom nivo iznad, uvijek derbije sude da usrece sve strane, da nikoga ne uvrijede, da ne daju penal, crveni, a tako se derbiji ne mogu suditi. To je izvlakusa, zato im je Gigovic odrzo lekciju prosli put svima
Dalje ako se prenese igra iz Banja Luke nema brige za derbi, pogotovo sad kad nam je Zekić trener. Ne kažem da ćemo ih lahko dobiti, ali sigurno će pristup biti drugačiji.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
za koga navija taj Music
Kaljanac je pitar pa nas je zaklao onaj derbi na grbavici
Kaljanac je pitar pa nas je zaklao onaj derbi na grbavici
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ma mislio sam na ovaj komentar pitarabvsic je napisao/la: ↑23 sep 2024, 11:09Nisi ti izgleda skonto sta sam ja napisaoPena je napisao/la: ↑23 sep 2024, 07:33Najbolje onda da ne dolazimobvsic je napisao/la: ↑23 sep 2024, 00:12
Bespotreban komentar i vrijedanje nasih igraca koji su odigrali odlicno pred 22k i 27k ljudi gdje ti se noge na tribinama odsjeku a ne na terenu.
Momci su do sada dokazali da su pojacanja i da ginu na terenu, polovnjaci iz srbije su nam jedni od boljih na svojim pozicijama (Rockov manje vise iako se nadam da ce nastaviti kao protiv borca).
To vrijedanje je debilizam nad debilizmima. Imamo 5 od 6 pobjeda tako da puno serete, vec put pod noge kartu kupite i podrzimo momke !
Ako je to uslov za pobjede, mislim da će raja prsitati. Do kraja sezone ćelavo KoševoTurkishAirlines je napisao/la: ↑23 sep 2024, 11:13Ajmo sljedeca dvojica nek obecaju sisanje na kec za srijedu
Krenulo nas
SARAJEVO SIAMO NOI <3