FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Da mi je neko ponudio bod prije tekme,odmah bih potpisao. Postava koju je izveo Denis sam nekako i nagovijestio(Karica sam predvidio umjesto Huse). Samo je tako i mogao napasti domacina. Sabic mali odlican na krilu,i zao mi je sto nije realizovao onu sansu.
Drugo poluvrijeme,ja ne znam sta su se dogovorili,ali nije mi jasan ni Coric,kaze unutrasnji problemi(znam da se Karic kurci na treningu,ds ce mali letiti vrlo brzo).
Onda se uvukla nervoza i panika,pa i ono sto znas u ton trenutku ne znas.
Bod na kraju ko kuca,ali ako je dobijes Posusje,nista ovo ne znaci
Drugo poluvrijeme,ja ne znam sta su se dogovorili,ali nije mi jasan ni Coric,kaze unutrasnji problemi(znam da se Karic kurci na treningu,ds ce mali letiti vrlo brzo).
Onda se uvukla nervoza i panika,pa i ono sto znas u ton trenutku ne znas.
Bod na kraju ko kuca,ali ako je dobijes Posusje,nista ovo ne znaci
Kad sve sumiram,nasi igraci i trener su retardirani.
Odigras dobro prvo poluvrijeme u drugom poluvremenu imas sve preduslove da odigras mirno bez nekog srljanja,da stanes na loptu i cekas neku kontru,a mi odigramo kao da igraju seniori protiv juniora i samo izbijamo panicno loptu,nismo bili u stanju zadrzati loptu 30 sekundi.
Odigras dobro prvo poluvrijeme u drugom poluvremenu imas sve preduslove da odigras mirno bez nekog srljanja,da stanes na loptu i cekas neku kontru,a mi odigramo kao da igraju seniori protiv juniora i samo izbijamo panicno loptu,nismo bili u stanju zadrzati loptu 30 sekundi.
-
- Kontakt:
Šef je sve rekao u izjavi. 4 igrača su tražili izmjene na poluvremenu.
Muftić, Šabić
. Bravo djeco! Šaba treba da igra svoju poziciju, pristojno u21 rješenje, najopasniji je sinoć bio.
Karamarko neloš, sve je bolji i bolji. Cavnić i Galić, katastrofa. Galić k'o i protiv Zrinjskog za 0-2. Gdje se vraćaš 50 metara s loptom tito te **** dragi?
Karić, no comment. Ovaj performans je za ispisnice momentalno. Nemamo dovoljno širine, mislim da imamo najkraći roster od prvih 6 ekipa. Fali nam desni bek i šestica.
Muftić, Šabić

Karamarko neloš, sve je bolji i bolji. Cavnić i Galić, katastrofa. Galić k'o i protiv Zrinjskog za 0-2. Gdje se vraćaš 50 metara s loptom tito te **** dragi?
Karić, no comment. Ovaj performans je za ispisnice momentalno. Nemamo dovoljno širine, mislim da imamo najkraći roster od prvih 6 ekipa. Fali nam desni bek i šestica.
Željezničar za život cijeli!
Ne ide nista preko noci
Desni bek nam je bas potreban
Odinaku mozda cak koristiti kao krilo jer je u napadackim zadacima vise nego solidan sto smo vidjeli u Mostaru.
Kariću su trebali dati ispisnicu cim su se vratili na Grbavicu.
Cavnić prespor
Karjasevic bolji od ocekivanog
Tacno mi je drago da ne mozemo racunati na Krpica i Cavnica protiv Posusja
Ocajno drugo poluvrijeme ali svi bi potpisali bod prije tekme
Desni bek nam je bas potreban
Odinaku mozda cak koristiti kao krilo jer je u napadackim zadacima vise nego solidan sto smo vidjeli u Mostaru.
Kariću su trebali dati ispisnicu cim su se vratili na Grbavicu.
Cavnić prespor
Karjasevic bolji od ocekivanog
Tacno mi je drago da ne mozemo racunati na Krpica i Cavnica protiv Posusja
Ocajno drugo poluvrijeme ali svi bi potpisali bod prije tekme
Spusti glavu poljubi grb,osjetit ces sto i JUG !
Vidim dosta komentara potreban desni bek, Galic ne valja. Pa normalno da je los bio kad je sam drzao desnu stranu. Sabica nigdje nije bilo.
Zamislite kad neko napise nas najopasniji igrac bio Sabic koliko mi u utakmici nismo nista uradili.
Zamislite kad neko napise nas najopasniji igrac bio Sabic koliko mi u utakmici nismo nista uradili.
Ovdje ima pojedinaca kojima kad dirnes u Galica kao da si im mater opsovao. Nije on sam drzao stranu nego je bio kriminalno los u oba pravca. Ispada, kasni, ne prati svog igraca. Kod kornera je zakasnio i njegov igrac zabija. Uzasan
Oni trce kontru, Cavnic vrhunski procita namjeru i onda skoro sebi slomi nogu koliko promasi loptu.
Mene je prvo poluvrijeme iznenadilo, nisam ocekivao da ce onako gaziti i razumijem sve koji su trazili izmjenu. Steta drugog, nismo se trebali zatvoriti, ali gotovo. Okrenuti se Posusju, nadati se dobroj partiji Dangubica napokon i olaksati sebi pred Borac.
Oni trce kontru, Cavnic vrhunski procita namjeru i onda skoro sebi slomi nogu koliko promasi loptu.
Mene je prvo poluvrijeme iznenadilo, nisam ocekivao da ce onako gaziti i razumijem sve koji su trazili izmjenu. Steta drugog, nismo se trebali zatvoriti, ali gotovo. Okrenuti se Posusju, nadati se dobroj partiji Dangubica napokon i olaksati sebi pred Borac.
-
- Kontakt:
Ti pomenu neki nas mentalitet zbog kojega smo tu gdje jesmo. Price o dugovima nisu samo price. To je stavka koja te bukvalno cini manje konkurentnim.avalPacidoroP je napisao/la: ↑25 sep 2024, 23:24Standard priča.. nigdje veze sa trenutašnjom temom.MojaMalenkost je napisao/la: ↑25 sep 2024, 23:13Malo se varas porodice. Za ovo gdje smo sad su krivi oni sto su tjerali, a uvaljivali klub u visemilionske dugove. Treba vremena da se klub oporavi od tih egzibicija. Posjeta na Grbavici iz kola u kolo ti valjda dovoljno govori trenutnom raspolozenju i razmisljanju navijaca.avalPacidoroP je napisao/la: ↑25 sep 2024, 23:03Gledaj miševa što prozivaju..
Radi vašeg razmišljanja i jesmo tu gdje jesmo.
Nek nas trpa Zrinja, nek ne pređemo centra Sarajvu u drugom poluvremenu, to je naš Željo...svake prestupne u Evropi, o tituli neću ni da trošim riječi.
Ponovit ću hiljadu puta, radi vašeg mentaliteta mi i jesmo, tu gdje jesmo..
Hajd' sad vozdra, pa vi i dalje aplaudirajte nakon 90.minuta protiv Zrinjskog, i nakon večerašnjeg drugog poluvremena.
Prvo poluvrijeme je Željo, ovo ostalo je Gošk Gabela.
Vraćamo se u dugove, i narednih 10.godina će se pričat o tim dugovima, ili nekim novim.. Samo nek preživljavamo.
Ja pričam o drugoj stvari.
Ako smo mogli prvo poluvrijeme odigrati bolje od protivnika, šta je bilo u drugom poluvremenu?
Jesu li dugovi zaigrali u drugom poluvremenu?
Te druge teme ostavi za drugi dan, vrlo rado ću prodiskutovati.
Zasto smo drugo odigrali losije? Zato sto smo pali fizicki, sto su izmjene bile lose, sto nemamo kvaliteta da odigramo kvalitetno duze, a i protivnik koji gubi se nesto pita.
Realno u ovoj polusezoni smo prosuli tri boda. Bod protiv Sirokog i dva protiv Sloge. Ostalo je u skladu sa trenutnim stanjem i mogucnostima.
Tjerati nekog dok si treci i tri boda iza prvog je retardizam zescih razmjera.
Pročepit će negdje.
- NerminFatic
- Kontakt:
Bod ko kuca, idemo dalje.
Ali ljudi, kakva dva kiksa Cavnica u prvom kad asistira onoj jufki i zamalo ne primismo gol i u drugom ko cunj ga zaobidje Turkes, sta je ono? I svaka utakmica isto. Fino sto ce sad morati odmoriti. Daj Sukilovica, ne moze biti gori.
Ali ljudi, kakva dva kiksa Cavnica u prvom kad asistira onoj jufki i zamalo ne primismo gol i u drugom ko cunj ga zaobidje Turkes, sta je ono? I svaka utakmica isto. Fino sto ce sad morati odmoriti. Daj Sukilovica, ne moze biti gori.
-
- Kontakt:
Vidim da se to ovdje izbjegava reci, ali Jaber je sinoc bio medju najgorim igracima na terenu.
Mislim da nijedan pas prema naprijed nije tacno odigrao
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ja, i? Sta sad? Klupirati ga, sankcionisati? Jesmo li se zaebali sto ga nismo prodali? Drugo poluvrijeme sinoc jedino Muftic zasluzuje pozitivnu ocjenu. Momak nas spasio kao i bezbroj puta do sad. Svi ostali kriminalno losi racunajuci i Jabera koji je i klupiran zbog toga.19vendetta87 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 09:57Vidim da se to ovdje izbjegava reci, ali Jaber je sinoc bio medju najgorim igracima na terenu.
Pročepit će negdje.
MojaMalenkost je napisao/la: ↑26 sep 2024, 10:04Ja, i? Sta sad? Klupirati ga, sankcionisati? Jesmo li se zaebali sto ga nismo prodali? Drugo poluvrijeme sinoc jedino Muftic zasluzuje pozitivnu ocjenu. Momak nas spasio kao i bezbroj puta do sad. Svi ostali kriminalno losi racunajuci i Jabera koji je i klupiran zbog toga.19vendetta87 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 09:57Vidim da se to ovdje izbjegava reci, ali Jaber je sinoc bio medju najgorim igracima na terenu.
Al Jaber jeste bio lošiji nego što smo mi navikli, ali kada ga je Karić zamijenio tada smo vidjeli da je i tako loš mnogo bolji od Karića. Karić osim što je kriv za gol, ni jednu loptu nije odigrao kako treba, odbijalense id njega kao od dasku, blago rečeno katastrofa
U nedjelju nam je bitna utakmica kuci. 15:00 svi na stadionu. Tri boda nam trebaju.
Svi se slazemo u jednom, prije utakmice da nam je neko ponudio bod svi bi pristali i to je neki zakljucak.
Prvo poluvrijeme, vrhunski u svim pravcima, zalganje, kocentracija, takticki, muda sveeee
Druglo poluvrijeme potpuna suprotnost, ima tu malo i do protivnika koji je drugacije postavio u drugom poluvremenu ali realno katastrofalno los odgovor strucnog staba na promjenu formacije i taktike Sarajeva. Nije se znalo ni ko pije ni ko placa, cirkus sveopsti i samo mozemo zahvaliti Mufticu a Bgm i nepreciznim sutevima igrac Sarajeva na ovom bodu.
Ekipa u drugom poluvremeni niti je igrala presing neki pa da kazes ovi odgirali nesto pa te izbacili nit smo se mi branili sa 10 igraca da kazes da smo u nekom bunkeru bili, bukvalno najgora moguca opcija ko muhe bez glava trci gore trci dole, nabiji i to je to, podatak da smo u drugom poluvremenu loptu unjeli u 16 Sarajeva prvi put u 94minuti sve govori.
Spominje se i tanka partija Al Jabera, slozit cemo se svi u tome da je bilo dosta gresaka ali na kraju dana on je jedini na terenu kod kojeg vidis da igra fudbal i da je ideja u glavi dobra, da ima logiku fudbalsku. Mozda je realizacija malo zastekala u tim pasovima ali on i kad pogrijesi vidis da je htio uraditi nesto dobro kod ostalih ja vidim samo glupost cistu i rjesavanje lopte da nije kod njih.
Prvo poluvrijeme, vrhunski u svim pravcima, zalganje, kocentracija, takticki, muda sveeee
Druglo poluvrijeme potpuna suprotnost, ima tu malo i do protivnika koji je drugacije postavio u drugom poluvremenu ali realno katastrofalno los odgovor strucnog staba na promjenu formacije i taktike Sarajeva. Nije se znalo ni ko pije ni ko placa, cirkus sveopsti i samo mozemo zahvaliti Mufticu a Bgm i nepreciznim sutevima igrac Sarajeva na ovom bodu.
Ekipa u drugom poluvremeni niti je igrala presing neki pa da kazes ovi odgirali nesto pa te izbacili nit smo se mi branili sa 10 igraca da kazes da smo u nekom bunkeru bili, bukvalno najgora moguca opcija ko muhe bez glava trci gore trci dole, nabiji i to je to, podatak da smo u drugom poluvremenu loptu unjeli u 16 Sarajeva prvi put u 94minuti sve govori.
Spominje se i tanka partija Al Jabera, slozit cemo se svi u tome da je bilo dosta gresaka ali na kraju dana on je jedini na terenu kod kojeg vidis da igra fudbal i da je ideja u glavi dobra, da ima logiku fudbalsku. Mozda je realizacija malo zastekala u tim pasovima ali on i kad pogrijesi vidis da je htio uraditi nesto dobro kod ostalih ja vidim samo glupost cistu i rjesavanje lopte da nije kod njih.
Mes Que Un Club
-
- Kontakt:
odlicna defanziva i kradja vremena sinoc, i to je sastavni dio fudbala
HAJDE ZELJO!
HAJDE ZELJO!
- dubioza144
- Kontakt:
Jel Karic mozda vec posle utakmice bio u teretani i priprema se za posusje
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- Bersaga
- Kontakt:
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Da je dosao iz Tuzle, Hrvatske ili srbije sad bi ga kovali u zvijezde, prodavali za 5 miliona a raja ga do skora tjetala i upisivala na fakultet.
Ja se iskreno nadam da ce Coric naucit iz ove utakmice ali moze on do sutra ucit ako ce galic i karic opet diijelit lopte protivniku ko na traci.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Kad počinje prodaja karata za Posušje?
I ovaj put ide cijela obitelj. Znamo svi gdje nam je odredište u nedjelju u 15 h.
12 ljami realna brojka.
I ovaj put ide cijela obitelj. Znamo svi gdje nam je odredište u nedjelju u 15 h.
12 ljami realna brojka.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Bilo bi vrijeme da prestanemo forsirat polu-igrače.
Jest Jaber bio tanak sinoc, nema govora.
Ali izmjena kada se arap vadi iz igre a ubacje Karic (3X slabiji igrac) nam je unistila igru totalno. Coric nije mogao napraviti goru izmjenu u tom momentu. Tim potezom je nas strasno oslabio, a ciganiji dao vjetar u leđa.
Osim Jabera i solidnog Radovca mi nemamo normalnog veznjaka. Karjasevic (koji se sinic borio, svaka cast) i Karic su drugoligaski igraci. Hiros je vise kao poluspica. Nama fali kvalitete u veznom redu.
Odbrana u pojedinim momentima, presmijesna
kakvih kloceva dole igra, gluho bilo. Al to smo znali od ranije.
Ali izmjena kada se arap vadi iz igre a ubacje Karic (3X slabiji igrac) nam je unistila igru totalno. Coric nije mogao napraviti goru izmjenu u tom momentu. Tim potezom je nas strasno oslabio, a ciganiji dao vjetar u leđa.
Osim Jabera i solidnog Radovca mi nemamo normalnog veznjaka. Karjasevic (koji se sinic borio, svaka cast) i Karic su drugoligaski igraci. Hiros je vise kao poluspica. Nama fali kvalitete u veznom redu.
Odbrana u pojedinim momentima, presmijesna