FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Čist penal nam nije svirao i tako ce nas kroz citavu sezonu krasti. Najgore u svemu su balije iz saveza do sinocnih sudija koji pristaju na sve ovo sto se radi tako nam je i u ostalim sferama života od politike pa na dalje.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kada imaju udarne termine i dobre uslove na stadionu.Armija1987 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 09:21Postali smo derbi navijači u potpunosti. Oni imaju svaku preko 10k s kim god da igrali mi imamo samo evropu i derbe al zato ovdje cemo uspisat za 2h 18 stranica
Ne možemo se sa tim porediti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ima dosta istine u tome. Gledaj prosli mec proslava rodjendana letecih, tj.sjedecih, medvjedica. Pa jest jedno 30-40 mobitela snimalo na juguHajdeee je napisao/la: ↑26 sep 2024, 10:50Sjever je fantastican. Bas onakav kakav treba da bude, i kako treba da bude jedna tribina sa ultrasima.
Svi koji su na tribini u kop. Svi navijaju.
Koji ce ti qurac popunjenost na 100% gdje su ti coskovi i 2/3 tu radi jeftinije karte...i zijevaju. Kakva je situacija bila nekada i kod nas. A trenutno je kod nekih (vagine).
Jako dobar smijer ima ova nova generacija. Pracena i pomognuta sa starijim ekipama. Na ovim vecim utakmicama nauvise.
Vjerujte, jer nesto znam i iz iskustva. Jako brzo ce ovaj "novi" sjever biti bas mocan. Samo neka nastave u ovom smijeru.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Shategabri
- Kontakt:
Valjda ima razlog što mu ne igra Turkeš.esprit24 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 11:11Od samog starta vuklo mi je na x i to sam cijelo vrijeme govorio raji oko sebe. Sve u svemu drugo poluvrijeme smo ih bukvalno pojeli za uzinu i oni nisu vidjeli nas gol do sudijske nadoknade. Razlog zasto nismo dobili treba traziti u prvom poluvremenu gdje smo totalno podbacili. Idemo se sad aBd sabrati, grupisati i probat dobiti na Pecari ako je ikako moguce. Sto se tice borbe za titulu ona je tek pocela i igre krecu. Prednost nasih konkurenata sto oni sa Zeljom imaju sigurnih 9 bodova a mi daj Boze i 5. U Zekicevo necu da se mijesam jer on zna puls treninga al Aldin Turkes bi po meni morao imati vise prostora za igru. Renana puca neki teski sihrbi ko zna sta je sa momkom.
Ubacio ga dvaput pred kraj.
Realno on bi trebao biti prvi napadač.
Koševo Zapad
- TurkishAirlines
Sve top, jos samo da prate situsciju na terenu i gurnu neku pjesmu koja ce dici citav satdion a ne ona "Prepolovi kop".Hajdeee je napisao/la: ↑26 sep 2024, 10:50Sjever je fantastican. Bas onakav kakav treba da bude, i kako treba da bude jedna tribina sa ultrasima.
Svi koji su na tribini u kop. Svi navijaju.
Koji ce ti qurac popunjenost na 100% gdje su ti coskovi i 2/3 tu radi jeftinije karte...i zijevaju. Kakva je situacija bila nekada i kod nas. A trenutno je kod nekih (vagine).
Jako dobar smijer ima ova nova generacija. Pracena i pomognuta sa starijim ekipama, na ovim vecim utakmicama najvise.
Vjerujte, jer nesto znam i iz iskustva. Jako brzo ce ovaj "novi" sjever biti bas mocan. Samo neka nastave u ovom smijeru.
Al generalno, ove sezone je to dva lecela vise nego prije.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
TrofejiSuTu je napisao/la: ↑23 sep 2024, 13:52Obzirom da sam imao tacna predvidjanja za euro tekme usudit cu se tipovati 24000

Sinoćnji meč je ujedno bio i najposjećeniji u aktuelnoj sezoni Wwin lige Bosne i Hercegovine, pošto zvanični podatak Nogometnog saveza BiH kaže da su na tribinama bile 24.000 gledalaca.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Nadam se da je Turkes glavni napadac od naredne utakmice.
Renan nam je svima drag, ali ako smo mi ekipa koja se bori za titulu nema tu puno mjesta i prostora za covjeka koji izgleda kao igrac manje na terenu. A nije da nismo pokriveni na toj poziciji.
I do kad ce ova prokleta arena da nas stavlja da igramo radnim danima. Kad se samo sjetim prije par godina svi smo molili Boga da telekom odjjebe vise, a gledaj ovo sad
Renan nam je svima drag, ali ako smo mi ekipa koja se bori za titulu nema tu puno mjesta i prostora za covjeka koji izgleda kao igrac manje na terenu. A nije da nismo pokriveni na toj poziciji.
I do kad ce ova prokleta arena da nas stavlja da igramo radnim danima. Kad se samo sjetim prije par godina svi smo molili Boga da telekom odjjebe vise, a gledaj ovo sad

U INAT SVIMA
-
- Kontakt:
Mi u 5 utakmica prvensta i 2 europske imamo 100 000 ljudi na tribinamaTrofejiSuTu je napisao/la: ↑26 sep 2024, 11:43TrofejiSuTu je napisao/la: ↑23 sep 2024, 13:52Obzirom da sam imao tacna predvidjanja za euro tekme usudit cu se tipovati 24000
Sinoćnji meč je ujedno bio i najposjećeniji u aktuelnoj sezoni Wwin lige Bosne i Hercegovine, pošto zvanični podatak Nogometnog saveza BiH kaže da su na tribinama bile 24.000 gledalaca.

Dizu nešto jabera, ja odavno nisam vidio lošiu individualnu partiju na derbiju. Nije se sastavio s loptom.
Šteta što ne uđe još nešto, mali Muftić se baš razbranio.
Keremeh igrač utakmice. Mehmedovic nevidljiv u prvom poluvremenu. Kad dobije loptu taman kad razbijemo prvu liniju presinga, strah ga da se okrene s loptom, dok vidi da nema nikoga zaokruzi oko svoje ose, mi svu prednost izgubili. U drugom se dozvo malo.
Tampo je bio evropski jedno 65minuta. Onda su se krenuli valjat.
Šteta što ne uđe još nešto, mali Muftić se baš razbranio.
Keremeh igrač utakmice. Mehmedovic nevidljiv u prvom poluvremenu. Kad dobije loptu taman kad razbijemo prvu liniju presinga, strah ga da se okrene s loptom, dok vidi da nema nikoga zaokruzi oko svoje ose, mi svu prednost izgubili. U drugom se dozvo malo.
Tampo je bio evropski jedno 65minuta. Onda su se krenuli valjat.
Samo naprijed Saraj'vo!
Mislim da je u narednih šest utakmica, pet koje moramo da dobijemo, i velika nam je prednost ovaj raspored... Pokušati uzeti puni plijen i pokazati Zrinjskom ko je glavni
SARAJEVO SIAMO NOI <3
-
- Kontakt:
Samo zamisli da je Zekić svaki dan s njim po dva puta, mozda ge ne voliHerson je napisao/la: ↑26 sep 2024, 09:48Turkeš je ubijedljivo najbolji i najškolovaniji napadač lige, koji može hladno isporučiti 20+ golova po sezoni. Nevjerovatno je da ga se još uvijek koristi samo za zadnjih 10 minuta utakmice, a daje prednost nezainteresovanom Renanu.
Rockov je katastrofalan i mora na klupu.

Ovakav tip trenera ne stavlja nekoga ko ne zasluzuje, ovakvim niko ne nameče nista

K čemu nervoza? Nije sramota da nešto ne znaš, samo što se tad ne pametuje nego se raspitaš, pročitaš i saznaš istinu. Da ne pišemo ovdje hronologiju događaja oko agenture i borbe s njima, potraži to sam ili ako imaš želju držim besplatne časove o historiji FKS i HZ pa bujrum u pp. Samo nek to bude neko razumno vrijeme, a ne vrijeme utakmice FKS. Vjerujem da ti tad, za vrijeme utakmica FKS, imaš najviše vremena jer visiš na forumu, al ja tad stvarno nisam dostupan pa ti neću moći brzo odgovoriti.Lucas je napisao/la: ↑26 sep 2024, 11:15Prije rata sam prvi put otišao na sjever, imam iz tog perioda odgledanih utakmica, više nego ti za života, dok sam se poslije rata tukao sa raznim divljacima i policijom po Brezi, Jablanici, Kaknju, Srebreniku.....ti se nisi ni rodio ili si se ispod materine suknje krio. Zato začepi tu papansku gubicu i drži se ovog sadašnjeg sjevera. Vjerovatno za Džineta, Puzu, Sirka, Ramljaka, Peđu Lalovića..... i ljude koji su osnovali sjever, nisi cuo u životu, zato obriši nos i idi igraj play station sa vršnjacima.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ma pise gluposti. Mijesa "kruske i jabuke". Nema se potrebe nastaviti diskusija sa nekim ko nije upucen u nista oko toga, a zauzima neki "autoritativan" stav.
Ne vrijedi tu diskutovati.
Ne vrijedi tu diskutovati.
- FKS -
-
- Kontakt:
Kad neko sa istoka i zapada kaze kako je mala brojka na sjeveru muka mi je. Umjesto da pohvale nas trud i sve to, nadju se pojedinci da kritikuju i traze mane. Pa dodji i pojacaj tu brojku kad vec kritikujes. Dodji makar tu jednu utakmicu u godini kad se igra derbi pa ostatak godine idi na koju hoces tribinu. Uradi nesto da pomognes pa onda kritikuj i trazi dlaku u jajetu
Glupo je da se bavim sadašnjim sjeverom, kada im gotovo svima mogu otac biti, u ovim godinama nemam šta tamo tražiti, sve ima svoje vrijeme. Što se tice odlaska na utakmice, odem kad mogu, kad čovjek ima porodicu i djecu, nije lako uskladiti.Zutti je napisao/la: ↑26 sep 2024, 12:30K čemu nervoza? Nije sramota da nešto ne znaš, samo što se tad ne pametuje nego se raspitaš, pročitaš i saznaš istinu. Da ne pišemo ovdje hronologiju događaja oko agenture i borbe s njima, potraži to sam ili ako imaš želju držim besplatne časove o historiji FKS i HZ pa bujrum u pp. Samo nek to bude neko razumno vrijeme, a ne vrijeme utakmice FKS. Vjerujem da ti tad, za vrijeme utakmica FKS, imaš najviše vremena jer visiš na forumu, al ja tad stvarno nisam dostupan pa ti neću moći brzo odgovoriti.Lucas je napisao/la: ↑26 sep 2024, 11:15Prije rata sam prvi put otišao na sjever, imam iz tog perioda odgledanih utakmica, više nego ti za života, dok sam se poslije rata tukao sa raznim divljacima i policijom po Brezi, Jablanici, Kaknju, Srebreniku.....ti se nisi ni rodio ili si se ispod materine suknje krio. Zato začepi tu papansku gubicu i drži se ovog sadašnjeg sjevera. Vjerovatno za Džineta, Puzu, Sirka, Ramljaka, Peđu Lalovića..... i ljude koji su osnovali sjever, nisi cuo u životu, zato obriši nos i idi igraj play station sa vršnjacima.
E cuj nekakav mirza basic se isclanio zbog Ibrakovica i kontaktirao slinanov tariguz da to objavi 

Yebo li ga tirkovic zekan u pakas !
Yebo li ga tirkovic zekan u pakas !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Bas to. Gura se prica kao oni bili bolji u prvom mi u drugom. Prvo je mozda bilo i jednako, a u drugom golmana vidjeli u tunelu na izlasku.nokee je napisao/la: ↑26 sep 2024, 07:43Samo mi jedno nije jasno. Toliko se potencira da su bolji bili u prvom poluvremenu pa se to maltene izjednačio sa nasom apsolutnom dominacijom u drugom pol.
Prvo poluvrijeme bara-bara možda da je bilo 55-45 na njihovu stranu. Po prilikama rekao bi 1-2 za njih prvo pol. Dodajmo i da nam penal po svim parametrima igre nije svira, ne znam kakav je ugao kamere bio za sudije u Var sobi ali ono se sa tribine vidjelo da je penal. Opucas loptu koja ide u gol i bilo kakva igra rukom koja nije uz tijelo mora biti penal!!!
Drugo poluvrijeme 3 mrtva zicera (Turkes, Beganovic nakon mufticeve greške i Kyeremeh 1na 1) i jedno 4 5 odličnih prilika naspram njihovog jednog al bukvalno jednog prelaska centra.
Bas šteta za remi jer smo bili punoooo bolji kad se sabere čitava utakmica. Drugo poluvrijeme je pokazatelj jer nas je u prvom koštao eksperiment ZZ. Al sta je tu je, nismo mi još zreli da meljemo ko Zrinjski gdje smo mi recimo više šansi imali od njih protiv kmelje.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- Gumistucna
- Kontakt:
jel ovo kyeremeh ima nula golova a igra svaku, a turkeš mu plaćen debelo,uz to i pravi CF ,i svaku presjedi,
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svaku utakmicu presjedi k'o da je od 2022. u klubu godine a čovjek je došao prošli mjesec. Polako, vjerovatno nije upotpunosti bio spreman.Gumistucna je napisao/la: ↑26 sep 2024, 13:05jel ovo kyeremeh ima nula golova a igra svaku, a turkeš mu plaćen debelo,uz to i pravi CF ,i svaku presjedi,
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
mjera za igrati je koliko je ko plaćenGumistucna je napisao/la: ↑26 sep 2024, 13:05jel ovo kyeremeh ima nula golova a igra svaku, a turkeš mu plaćen debelo,uz to i pravi CF ,i svaku presjedi,