Dao mu Zeka cvaju da ovo izjavi,jadnik obični
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Puno je ljigavaca oko kluba, ljubomornih egoista, ali srecom nisu u klubu. Basic, anonimus, nebitan lik totalno, niko i ne zna ko je.. ono se naslo prozivati celnike, razguli.
I to kao traži da mu se poništi članska zbog Ibrakovića? Pa jesi li se učlanio zbog njega ili zbog ljubavi prema Klubu?
Licemjeri ..

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
iskreno ja ne znam ko je ovaj Bašić, a ubijeđen sam da mu je neko ovo platio da uradi kako bi pogoršao atmosferu u klubu... nigdje veze
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Poslat mu petobu i reć zahvalni smo što nisi dio kluba.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
**** ćemo brijeg
HAJDE SARAJ'VO!
HAJDE SARAJ'VO!
lišticu! (namjerno malim slovima)

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
U ovom blatu od našeg fudbala, dobro je imati u klubu jednog, u pozitivnom smislu fakina, poput Ibrakovića.Ima fine relacije i veze, ne zarezuje nikog na 1 %, pogotovo naše samozvane legende, kojima nece dati da priđu klubu, kao što nije dao ni u prvom mandatu.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Visok broj članske ti sve govori o njemu.juka55 je napisao/la: ↑27 sep 2024, 10:21iskreno ja ne znam ko je ovaj Bašić, a ubijeđen sam da mu je neko ovo platio da uradi kako bi pogoršao atmosferu u klubu... nigdje veze

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- napoleon72
- Kontakt:
-
- Kontakt:
JEßEMTELIŠTICOOOOO!!!!
Oktobar je mjesec borbe protiv raka dojke.to radi i NFL citav mjesec.
- luckystrike
- Kontakt:
mislim da je tipovao na datume utakmica.
neko je rekao nedavno da još samo nismo utorkom igrali pa možda mu se i ostvari
neko je rekao nedavno da još samo nismo utorkom igrali pa možda mu se i ostvari

- napoleon72
- Kontakt:
Nije to problem nego septembar i 31 dan.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Nemojte se nista brinuti i Husic zvani Sisa se vraca,Vicin ker a najglasniji je bio kad smo se mi borili za titulu a sad kao bubica. Ako neko od bosnjackih klubova po toj liniji trebao da bude prvak bice Sloboda
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Sloboda ne moze bit prvak kantona.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 sep 2024, 12:37Nemojte se nista brinuti i Husic zvani Sisa se vraca,Vicin ker a najglasniji je bio kad smo se mi borili za titulu a sad kao bubica. Ako neko od bosnjackih klubova po toj liniji trebao da bude prvak bice Sloboda
Nemoj bit toliko negativan, lose je po zdravlje.
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
ja se dajem na raspolaganje cijeloj drzavi neka mi pruze ovlasti organizovat cu svako gostovanje svake ekipe
ovo sto rade je vec postalo bezobrazluk i lijenost,kao da na nasim utakmicama bude po 50k ljudi a sem gradskih derbija tesko da ikad ode preko 500 navijaca u goste
Mup hnk i zhk najgori. Ljudi nece da rade svoje poslove.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ma fola svi protiv nas. Umisljamo
pored sudijske netrojke sada i bez huka Hordi...

pored sudijske netrojke sada i bez huka Hordi...
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Trenutno korisnika/ca: Lordiox101, riki46 i 28 gostiju.