I to kao traži da mu se poništi članska zbog Ibrakovića? Pa jesi li se učlanio zbog njega ili zbog ljubavi prema Klubu?
Licemjeri ..
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I to kao traži da mu se poništi članska zbog Ibrakovića? Pa jesi li se učlanio zbog njega ili zbog ljubavi prema Klubu?
iskreno ja ne znam ko je ovaj Bašić, a ubijeđen sam da mu je neko ovo platio da uradi kako bi pogoršao atmosferu u klubu... nigdje veze
lišticu! (namjerno malim slovima)
Visok broj članske ti sve govori o njemu.juka55 je napisao/la: ↑27 sep 2024, 10:21iskreno ja ne znam ko je ovaj Bašić, a ubijeđen sam da mu je neko ovo platio da uradi kako bi pogoršao atmosferu u klubu... nigdje veze
Nije to problem nego septembar i 31 dan.
Sloboda ne moze bit prvak kantona.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 sep 2024, 12:37Nemojte se nista brinuti i Husic zvani Sisa se vraca,Vicin ker a najglasniji je bio kad smo se mi borili za titulu a sad kao bubica. Ako neko od bosnjackih klubova po toj liniji trebao da bude prvak bice Sloboda
ja se dajem na raspolaganje cijeloj drzavi neka mi pruze ovlasti organizovat cu svako gostovanje svake ekipe
Ni nacrtano se nije primjetilo dok ne kazes
Dva motiva više da yebemo lišticu!Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 sep 2024, 12:53ma fola svi protiv nas. Umisljamo![]()
![]()
pored sudijske netrojke sada i bez huka Hordi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.