Imao sam ovaj prosle godine. Mirises na borovu sumu poslije kise. Bas dobar za hladnije i kisno vrijeme. Samo je bio problem, djevojka mi nije bila bas odusevljena njime iako ja bas jesam.Surreal je napisao/la: ↑25 sep 2024, 14:00valja li čemu? Vidim nije mnogo skup.TefalTava je napisao/la: ↑21 sep 2024, 20:08samo basharu asadu je boca kriminalna sa onim otvaranjem isto nista al da dobro drzi drzi vala , 9pm mi je onako, al zato khamrahharden je napisao/la: ↑21 sep 2024, 14:41
Ako vec zelis CDNI, onda Limited ili Parfum. Treci najbolji izbor je 200ml EDP.
Poprilicno je slican, isti fazon mirisa...
Inace, syebo sam se koliko Lattafa Asad lici Sauvage Elixiru, toliko da mi se gadi Elixir trenutno. Ako bi neko dekant u orginal boci, prodao bih ga![]()
![]()
![]()
mancera red tobacco je ubica za jesen i zimu
nova boca spremna za zimeprosle godine se svak zivi okretao
![]()
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
moras probati, jako je specifican
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
https://www.oriental-scents.de/en narucio 2 parfema izaslo me negdje oko 90km... Strasno ljudi,Strasnoooooo...
CAMARO HOMME INTENSE i Charuto Mysterious Tobbaco ... Obadva su Klona.. po 100ml...Pa ovo vrijedi svake marke bgmi...
CAMARO HOMME INTENSE i Charuto Mysterious Tobbaco ... Obadva su Klona.. po 100ml...Pa ovo vrijedi svake marke bgmi...
Ja sinoc poredio bas Camaro i Dior, imam oboje, jeste da Camaro nema taj kvalitet ali je muzevniji miris od Diora, drvenastiji jefrenky1991 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 17:52https://www.oriental-scents.de/en narucio 2 parfema izaslo me negdje oko 90km... Strasno ljudi,Strasnoooooo...

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
ovo je kradja brate za ove pare bgmiharden je napisao/la: ↑25 sep 2024, 17:59Ja sinoc poredio bas Camaro i Dior, imam oboje, jeste da Camaro nema taj kvalitet ali je muzevniji miris od Diora, drvenastiji jefrenky1991 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 17:52https://www.oriental-scents.de/en narucio 2 parfema izaslo me negdje oko 90km... Strasno ljudi,Strasnoooooo...
CAMARO HOMME INTENSE i Charuto Mysterious Tobbaco ... Obadva su Klona.. po 100ml...Pa ovo vrijedi svake marke bgmi...bas dobar klon, za te pare super.

- BosniaBoston
- Kontakt:
Mancera Instant Crush nevjerovatan, projekcija i postojanost kakvu nema 95% dizajner parfema
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Cemu parfem ako ce te glava zaboljeti i potusiti sve redom oko tebe. Mancera Red Tobacco je ovu kategoriju prekucao.
-
Vecer.. https://www.terracesmenswear.co.uk/ jeli tko narucivo s Balkana ili Njemacke ? Jesu pouzdani ili ?
sta ste govorili koji je top za zimu
imam od tf noir exstreme nisam ga ni otvorio
kontam jos jedan uzeti i to je to :d

đe uzet u sa dior sauvage kad ste vec kod parfema
kontam se izmedju mfk grand soir i de marly layton 

Sta god uzmes neces pogrijesiti, ja bih Layton uzeo na tvom mjestu.
- feniksptica
- Kontakt:
Ima l kakav zimski do 100 KM da je onako jači al da ne tuši ljude oko. ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Probaj Lattafu Asad u DMu, 75KM.feniksptica je napisao/la: ↑07 okt 2024, 20:18Ima l kakav zimski do 100 KM da je onako jači al da ne tuši ljude oko. ?
sad ce 15 i u mistu uvijek se ima 15% popusta na online kupovinu i svakako je bashar asad jeftiniji u mistu al posto je najeftiniji tu cesto ga ne bude na stanju oa ga stave u ponuduharden je napisao/la: ↑07 okt 2024, 20:24Probaj Lattafu Asad u DMu, 75KM.feniksptica je napisao/la: ↑07 okt 2024, 20:18Ima l kakav zimski do 100 KM da je onako jači al da ne tuši ljude oko. ?
nije ni ovaj oud los

Ali neka ga ne kupuje na coravo, miris je specifican i neprimjetno jak.TefalTava je napisao/la: ↑07 okt 2024, 21:15sad ce 15 i u mistu uvijek se ima 15% popusta na online kupovinu i svakako je bashar asad jeftiniji u mistu al posto je najeftiniji tu cesto ga ne bude na stanju oa ga stave u ponuduharden je napisao/la: ↑07 okt 2024, 20:24Probaj Lattafu Asad u DMu, 75KM.feniksptica je napisao/la: ↑07 okt 2024, 20:18Ima l kakav zimski do 100 KM da je onako jači al da ne tuši ljude oko. ?
nije ni ovaj oud los
![]()
Kad kazem neprimjetno, nemoj se zajjebat pa naprskat vise, jer ostavlja iza sebe dobro jak miris i ljudi ce primjecivati.
Kompleksan je miris i vrlo jak za ove pare, dzaba.
U Mist otisao po Khamrah, kad nestalo. Testirao prije neki dan, otvaranje neprimijetno, medjutim nakon par minuta kada se sleglo, odusevilo me. Gurmanski je miris, cujes se na pecenu jabukovacu, slatko je primijetno ne dominira previse.
Ja sam rekao da proba samo

Nema ga cesto tamo na stanju, pogotovo 15og