Ja ne znam da li ovakvi mogu biti moderatori.._dreamer_ je napisao/la:Da, bas tako... KO ce to ukinuti entitetske saveze? Mislis ti, FIFA ce, jel?edinko je napisao/la: Cuj"Ko ce ukinuti entitetske saveze,koja UEFA i FIFA?hahahahahahaha
Svega mi ejdan od gorih debilusa.Po njegovom taj njihov nazovi fudbalski savez PC moze da smjeni CIJELU FIFU i UEFu..hahahahahah..e bas mi uljepsa dan ovaj hajvan..
A Colakovica bi JA najradje sredio.Zavrsio bi na Barama iduci dan.Koji je ono podlac i lazov.....
Ustvari ova dva topuza(i BEZOBRAZNIKA usput) mogu pod ruku:)
Pa dragi jarane moj, ne znam koliko ti poznajes pravo i njegove postulate, no svakom prosjecno infromisanom covjeku je jasno da FIFA ne moze ovdje praviti nikakvu revoluciju. Ako mislite da to tako ide, zasto onda OHR nije jos prije 7-8 godina izmjenio ovaj Daytonski sporazum. A da se razumijemo, sto se tice legitimnosti nekakvih odluka, FIFA je mala maca naspram OHR-a kada je u pitanju podrucje BiH (da onako simbolicno uporedim).
Dakle, te revolucije i ostale vlazne snove ostavite po strani, kanimo se nepotrebnog spamanja teme i pricekajmo da vidimo koja je svrha tog razvikanog komiteta.
Hallo ba UEFA I FIFA su ti ZAKON ,hebo OHR,sta mjesas OPET POLITIKU(pominjem Dodika jer i ptica na granni zna da NE SMIEJTE prdnuti bez njegovog znanja).
Bolan ukine ce oni i PC kad HTJEDNU.Koliko su ljudi zatucani Boze moj ne mogu da shvatim.Pocinjem vas sazaljevati ruku na srce.Pa vi ne znare sta znaci SLOBODNO zivjeti?
@Srdjane-gdje ti mladost prodje jadan bio?Kakvi su tvoji ZIVOTNI IDEALI I CILJEVI?
Ja sam u temi jarane moj,i to DEBELO u temi.Ovo je DE FAKTO cinjenicno stanje i to SVI znaju!Jer FS BiH i jeste napravljen onakvim kakvim ga Dodik i SNSD hoce da naprave,kao nefunkcionalnog.Vjeruj mi da je Evropi vise puna kapa Dode i njegove"demokratije".
A iza SVEGA ovdje je ON...On je naredio da se onakvi nestrucnjaci postavljaju za selektore(kao Tulic ,Nikic itd) koji zovu nekakve anonimuse da igraju za repku pa nas Luxemburg pobjedi u pola Bosne a ON se smije....i nasladjuje..
Moze kako hoce ali ne moze dokle hoce..
Ima da ukinu I NJEGA jako brzo jer je citavom dunjaluku sjeo na neku stvar svojim kabadahijskim ponasanjem .Sa njim NEMA DOGOVORA,postuje iz dejtona ono sto njemu pase a ostalo ne.E pa nece moci..
Neka postoji FUDBALSKI SAVEZ PC ,ali se mogu takiciti u seoskim igrama ali u Evropu-samo PREKO BiH....