Bas ti je davao u koverti ?
Dobar Azmir onda top
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Bas ti je davao u koverti ?
je.bem ti smrdljivu pl, i svih ovih 11 mrtvih go.vana od klubovaPitaKupusnjacaTZ je napisao/la: ↑27 sep 2024, 23:00J.mti i Azmira i Vinka i usmrdjelu PL.. ne mogu spavat od euforije..
Tačno kad si navijač ove Slobode, nikad nisi rahat..
Sunderland je napisao/la: ↑27 sep 2024, 23:00Zasad ide dobro sve sto sam rekao![]()
Inače nemam naviku da čitam ovu temu, ali javiše mi da me ovde neko priziva. U istom sam stanju kao i prije. Navijač TC a ne Azmira. Prije svega volim sport i volim fudbal. Ja ti mogu reći da sam gledao i neke utakmice Sloboda, ne previše ali jesam. Ne što volim Slobodu ili je mrzim. Jednostavno volim pratiti uživo. Živim u ovom gradu imam prijatelja različitih pogleda pa me nekad nagovore i na to. Evo sjećam se npr zadnje vaše koju sam gledao. To je bila ona sezona kad ste ispali. Dva-tri kola prije kraja dolazila Sloga Doboj. Primili ste ga u zadnjim sekundama. Pamtim taj muk na tribinama kad ste svi postali svesno da to znači ispadanje. Ali nisam se radovao vjerovao ili ne. Onako potpuno ravnodušan bez emocija. I ne kažem da opet nekad neću doći. Ja klub kao klub ne mrzim, Bože sačuvaj. Ja neke druge stvari ne volim a koje su se većinom preslikale na tribinama.antisisoja1919 je napisao/la: ↑27 sep 2024, 21:30Suze mi krenu kad se sjetim u kakvom je stanju sad @ponosnipodrinjacBeduin je napisao/la: ↑27 sep 2024, 21:18Eno vidim na pumpama pojacano sipanje benzina u kanistere, valjda se komsije ne pocnu samozapaljivatiantisisoja1919 je napisao/la: ↑27 sep 2024, 21:08Kakva je procedura sad za prelazak sa foruma TC na nasu temu?
Trebaju li kakvi papiri, ceka li se dugo
Taksistu ocekujem pod novom nickom i u autu zamjenu mirisljave jelkice u crveno-crnim bojama.
Cekao sam da bude 100% pa da napisem.
to nije problem jer pobjeda nema
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.