FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Bosanac1997
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Mislim da sezona jos nije izgubljena jer 12 i 11 sigurno ispadaju,a 10 i 9 mjesto razigrava sa entitetskim prvacima,ako dolaze iz istog.
Prva stvar koju mora uraditi jeste otjerati maksimovica i svitu,zebu i menadzere.
NE SMIJE SE POGRIJESITI SA IZBOROM TRENERA.
Prva stvar koju mora uraditi jeste otjerati maksimovica i svitu,zebu i menadzere.
NE SMIJE SE POGRIJESITI SA IZBOROM TRENERA.
PS @Simon hvala za druženje i pp-ove, stekao sam dojam da si dobar lik...
...ali sam se zaj.ebao, jeb.em ti v.elež mrtvi i komplet vrapčiće, razočarao si me malo je reći. Ovo nije nikada izgleda bio tvoj klub, imao si neke sitne lične interese i mogu samo reći fuj
Preleti iz jednog sela u drugo (vrapčiće mrtve) i nadam se da će ono crveno go.vno od kluba ispasti uskoro.
Opet kažem, hvala za sve dobro, ali ne vraćaj se više ovdje, jer ovo nije klub za koji navijaš.
...ali sam se zaj.ebao, jeb.em ti v.elež mrtvi i komplet vrapčiće, razočarao si me malo je reći. Ovo nije nikada izgleda bio tvoj klub, imao si neke sitne lične interese i mogu samo reći fuj
Preleti iz jednog sela u drugo (vrapčiće mrtve) i nadam se da će ono crveno go.vno od kluba ispasti uskoro.
Opet kažem, hvala za sve dobro, ali ne vraćaj se više ovdje, jer ovo nije klub za koji navijaš.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Evo sutra besplatan ulaz. Svi na Tusanj 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Sunderland
- Kontakt:
-
PitaKupusnjacaTZ
- Kontakt:
J.mti i Azmira i Vinka i usmrdjelu PL.. ne mogu spavat od euforije..
Tačno kad si navijač ove Slobode, nikad nisi rahat..
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nek' nam je sa srećom i trebat će strpljenja, u kanalu smo bodovnom i ne znam može li Abramović iz prajma ovo izvući a ne Azmir, tako da i da ispadnemo nije šteta jer ćemo se odma vratiti, ali o tom po tom. Idemo jako sad probati do zimske pauze šta uvezati iako je raspored katastrofa 
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
IbrahimAga075
- Kontakt:
Dobro dosao predsjednice
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
je.bem ti smrdljivu pl, i svih ovih 11 mrtvih go.vana od klubovaPitaKupusnjacaTZ je napisao/la: ↑27 sep 2024, 23:00J.mti i Azmira i Vinka i usmrdjelu PL.. ne mogu spavat od euforije..
Niko niko samo Sloboda
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Joj ne znam kad me je zadnji puta ovoliko trema derala, kao da ja igram sutra.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Znači opet ništa od para od nikšića to mi je baš krivo
Aco i ekipa ne mogu voditi klub u kantonalnoj ligi, to su dokazali.
Azmir dok ne vidim djela neću ništa reći.
Samo to da očekujem da gradska uprava podrži i njega finansijski kao i ove prethodne uprave koje su prodefilovale kroz klub to bi bilo fer.
Aco i ekipa ne mogu voditi klub u kantonalnoj ligi, to su dokazali.
Azmir dok ne vidim djela neću ništa reći.
Samo to da očekujem da gradska uprava podrži i njega finansijski kao i ove prethodne uprave koje su prodefilovale kroz klub to bi bilo fer.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sunderland je napisao/la: ↑27 sep 2024, 23:00Zasad ide dobro sve sto sam rekao![]()
Kralj Sunderland
Slobodom opijeni, Slobodom bolesni, u grob će nas otjerati Svetinja naša
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
Sunderland
- Kontakt:
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Inače nemam naviku da čitam ovu temu, ali javiše mi da me ovde neko priziva. U istom sam stanju kao i prije. Navijač TC a ne Azmira. Prije svega volim sport i volim fudbal. Ja ti mogu reći da sam gledao i neke utakmice Sloboda, ne previše ali jesam. Ne što volim Slobodu ili je mrzim. Jednostavno volim pratiti uživo. Živim u ovom gradu imam prijatelja različitih pogleda pa me nekad nagovore i na to. Evo sjećam se npr zadnje vaše koju sam gledao. To je bila ona sezona kad ste ispali. Dva-tri kola prije kraja dolazila Sloga Doboj. Primili ste ga u zadnjim sekundama. Pamtim taj muk na tribinama kad ste svi postali svesno da to znači ispadanje. Ali nisam se radovao vjerovao ili ne. Onako potpuno ravnodušan bez emocija. I ne kažem da opet nekad neću doći. Ja klub kao klub ne mrzim, Bože sačuvaj. Ja neke druge stvari ne volim a koje su se većinom preslikale na tribinama.antisisoja1919 je napisao/la: ↑27 sep 2024, 21:30Suze mi krenu kad se sjetim u kakvom je stanju sad @ponosnipodrinjacBeduin je napisao/la: ↑27 sep 2024, 21:18Eno vidim na pumpama pojacano sipanje benzina u kanistere, valjda se komsije ne pocnu samozapaljivatiantisisoja1919 je napisao/la: ↑27 sep 2024, 21:08Kakva je procedura sad za prelazak sa foruma TC na nasu temu?
Trebaju li kakvi papiri, ceka li se dugo
Taksistu ocekujem pod novom nickom i u autu zamjenu mirisljave jelkice u crveno-crnim bojama.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Cekao sam da bude 100% pa da napisem.
@hitman igraci na minimalcu resto u koverti
Ima ima Azmir para ne bas toliko kao onda ali ima dosta i sada ubo je veliku paru sad sa zemljistem. Nadam se da ce mu Vico vratit ona dizanja ruku za njega opstankom u PL
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
-
IbrahimAga075
- Kontakt:
to nije problem jer pobjeda nema
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Nisam insajder, ali mogu pokušatSunderland je napisao/la: ↑27 sep 2024, 23:12Nisam insajder ali et kao da nesto znam![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.