Penal čist ko suza
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da li je ili nije stvarno ne znam. Ima mi smisla i ono sto je Kaljanac govorio. Ali, cinjenica je da bi bilo svirano protiv nas, apsolutno.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Isto sam pomislio. Ima smisla ono što Kaljanac kaže "lopta se odbila od saigrača i ovog pogodila u ruku, nije imao kad da "reaguje" na odbicu".
Također se slažem da bi protiv nas ovo svirali SVAKI PUT.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ma kakvi to, ako on nastavi dobro igrati eto njega barem u nekom klubu viseg srednjeg ranga u FR tipa Lille, Rennes i sl, da ne kazem da ce u Monaco ili PSGH8Z7 je napisao/la: ↑27 sep 2024, 15:43Gledam sad 2. ligu Francuske i za oko mi je zapao ovaj stoper
https://www.transfermarkt.com/mamadou-d ... ler/456467
Sljedece godine istice mu ugovor, igra nogom mu je izuzetno jaka, skok igra slabija strana. Mislim da bi se uklopio sa Celikom pravo. Evo mali dio njegove statistike, ako koga zanima detaljnije neka mi se javi u pp rado cu mu proslijediti link da vidi detaljniju statistiku igraca. Momak igra za klub iz srednjeg dijela 2. lige Francuske.
-
- Kontakt:
Protiv nas je ono penal bez sekunde razmisljanja.I odma bi se spinovale price "cist penal,ruka rasirena od tijela,nema veze sto je odbitak uticalo na igru..."
A ono za sta je Celiku dao crveni apsolutno nikome ne bi protiv nas.Smijesno
Imamo skor 5-2-0,nemamo poraza da ne bude da radi toga pricam ali mi smo u svakoj ali doslovno SVAKOJ utakmici ove sezone pokradeni ili osteceni za nesto izuzev prvog kola protiv Slobode i Goska.Znaci 5 od 7 utakmica nismo imali adekvatno sudjenje.To stvarno prevrsava sve mjere a sto je najgore taj 'trend' se u ponedeljak vjerovatno nastavlja...
A ono za sta je Celiku dao crveni apsolutno nikome ne bi protiv nas.Smijesno
Imamo skor 5-2-0,nemamo poraza da ne bude da radi toga pricam ali mi smo u svakoj ali doslovno SVAKOJ utakmici ove sezone pokradeni ili osteceni za nesto izuzev prvog kola protiv Slobode i Goska.Znaci 5 od 7 utakmica nismo imali adekvatno sudjenje.To stvarno prevrsava sve mjere a sto je najgore taj 'trend' se u ponedeljak vjerovatno nastavlja...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
E bas su vam kaljanac i arena mjerilo... vjerujte vise svojim ocima nego drugim na rijecima, sta vam se desava?Pendulum je napisao/la: ↑28 sep 2024, 14:02Isto sam pomislio. Ima smisla ono što Kaljanac kaže "lopta se odbila od saigrača i ovog pogodila u ruku, nije imao kad da "reaguje" na odbicu".
Također se slažem da bi protiv nas ovo svirali SVAKI PUT.
Jel vasim mozgom svaka mazga moze da upravlja? kaljanac je gickov glas
Penal ko suza cist, lopta u pravcu gola ide ni blizu tijela, pa sta je to?????? Taman da se od mjesec odbila. Nema te lige i prvenstva gdje ovo ne bi bio penal
Al yebo nas... sami smo krivi za ove situacije, sve smo im prepustili, nek nas qraju kad mogu. Svaka cast, mi nikad ne bi ovako znali taman da imamo sve svoje ljude u savezu.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Jest lik agresivan, ne zna post napisati da nekoga ne izvrijedja hhahahahahaa
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Po ovom ispade da se igrac zelje komotno mogao baciti i odbraniti gol, jer je lopta prije toga pogodila njegovog saigraca...ledesma je napisao/la: ↑28 sep 2024, 14:19E bas su vam kaljanac i arena mjerilo... vjerujte vise svojim ocima nego drugim na rijecima, sta vam se desava?
Jel vasim mozgom svaka mazga moze da upravlja? kaljanac je gickov glas
Penal ko suza cist, lopta u pravcu gola ide ni blizu tijela, pa sta je to?????? Taman da se od mjesec odbila. Nema te lige i prvenstva gdje ovo ne bi bio penal
Al yebo nas... sami smo krivi za ove situacije, sve smo im prepustili, nek nas qraju kad mogu. Svaka cast, mi nikad ne bi ovako znali taman da imamo sve svoje ljude u savezu.
Kaljanac bulazni da bi opravdao kradju...
Neko je ovdje postavljao onaj Pravilnik, gdje se odbijena lopta koja ide prema golu i pogadja drugog saigraca u ruku sankcionise najstrozom kaznom...
Po vama, znaci kad neko suta prema nasem goli i zakaci nekog od nase odbrane komotno se ostali igraci mogu bacati i loptu izbijati rukom da ne primimo gol...
Vala neka sam i to naucio
Ja sam samo rekao da mi ima smisla ono što je Kaljanac rekao specifično za ovu situaciju - nisam se osvrtao na šta bi bilo kad bi bilo situacije.
Svakako da smatram da je ovo trebao biti penal - nije ga svirao, pišaj ga. Ne vrijedi više raspravljati o tome.
A da bi svim ostalim klubovima PROTIV NAS ovo bilo svirano - to je svima jasno kao dan.
Sjetimo se samo penala kakav je sviran Slobodi u prvom kolu (protiv nas) - poslije tog penala ja nisam vidio da je više sličan penal sviran (a trebao je npr biti na utakmici Sarajevo - Posušje / Guliašvili ili na utakmici gurbeta protiv ujkana kad je onaj Mirčevskog zagrlio i čupao kao da mu je djevojka).
Svakako da smatram da je ovo trebao biti penal - nije ga svirao, pišaj ga. Ne vrijedi više raspravljati o tome.
A da bi svim ostalim klubovima PROTIV NAS ovo bilo svirano - to je svima jasno kao dan.
Sjetimo se samo penala kakav je sviran Slobodi u prvom kolu (protiv nas) - poslije tog penala ja nisam vidio da je više sličan penal sviran (a trebao je npr biti na utakmici Sarajevo - Posušje / Guliašvili ili na utakmici gurbeta protiv ujkana kad je onaj Mirčevskog zagrlio i čupao kao da mu je djevojka).

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U prvom poluvremenu je bio katastrofalan dok se u drugom vratio. Generalno bi rekao da je prosječan stoper, imali smo i boljih i lošijih od njega.juka55 je napisao/la: ↑28 sep 2024, 12:12teško da bi rekao da je Đuri loš i nikakav... radi fin posao uz par sitnih grešaka, po meni se vraća na staro... nemojte se sikiratitrening0000 je napisao/la: ↑28 sep 2024, 12:04Ne sumnjam u kvalitete gore navedenog ali tesko da mi mozemo dovesti igraca iz prvoplasirane ekipe Lige B Francuske.
Kada smo kod stopera, nas najveci problem je Djurickovic ! Los i nikakav.
Soldo, Celik , +novi bi bilo top, do tada i Jovic moze sasvim ok igrac !
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Širokobriježani pred duel s Bordo timom: Trenutno nema težeg protivnika od Sarajeva
-
- Kontakt:
Gledam na my tv stupčanica-tosk . Naša komplet delegacija na utakmici i Zekic je tu. Možda nekakva saradnja s klubovima 

- luckystrike
- Kontakt:
Ne može doći do saradnje kad su se sa zeljom pobratimili.
Vjerovatno gledaju ima li kakav dobar igrač s obzirom da igraju 1. i 2. ekipa.
A Ismir i Ibrak u Hadžićima gledaju Radnik.bordobijeli je napisao/la: ↑28 sep 2024, 15:39Gledam na my tv stupčanica-tosk . Naša komplet delegacija na utakmici i Zekic je tu. Možda nekakva saradnja s klubovima![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nirton je napisao/la: ↑28 sep 2024, 16:18A Ismir i Ibrak u Hadžićima gledaju Radnik.bordobijeli je napisao/la: ↑28 sep 2024, 15:39Gledam na my tv stupčanica-tosk . Naša komplet delegacija na utakmici i Zekic je tu. Možda nekakva saradnja s klubovima![]()
![]()

-
- Kontakt:
Teško da ima neki igrac za nas.luckystrike je napisao/la: ↑28 sep 2024, 15:57Ne može doći do saradnje kad su se sa zeljom pobratimili.
Da sam znao otiso bi da se bar uslikam

- TurkishAirlines
Vidis da je predsjednik sticena osoba

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
Samo ovdje mozes procitati da se ne svira ruka kad lopta promijeni smjer u 16 metara a kod nas lopta isla jos plus u gol.
Samo ovdje se moze procitati da je Djurickovic nas najgori stoper, nakon sto je iznio toliko jakih utakmica i nakon sto je dobio „Ismir Pintol“ nagradu.
Samo ovdje i balavci koji ne poznaju kako izgleda izborni papir i pitaju „sta je ovo“ imaju pravo da nekome sole pamet jer su procitali 2 clanka na internetu i misle da znaju sve.
Samo ovdje covjek nakaci igraca iz druge lige Francuske, trazio je i nasao, i zahebo jedan detalj koji veze sa vezom nema, i onda mu pocnu kaciti tabelu i zahebavati ga….
Kakvi smo vala uzas!
Samo ovdje se moze procitati da je Djurickovic nas najgori stoper, nakon sto je iznio toliko jakih utakmica i nakon sto je dobio „Ismir Pintol“ nagradu.
Samo ovdje i balavci koji ne poznaju kako izgleda izborni papir i pitaju „sta je ovo“ imaju pravo da nekome sole pamet jer su procitali 2 clanka na internetu i misle da znaju sve.
Samo ovdje covjek nakaci igraca iz druge lige Francuske, trazio je i nasao, i zahebo jedan detalj koji veze sa vezom nema, i onda mu pocnu kaciti tabelu i zahebavati ga….
Kakvi smo vala uzas!
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Trenutno korisnika/ca: broj6, HariTz, JavierBosnia, laznokrilo, Nantess, OzmoodPinglewood, pierce, rimljanin90, SamoDaKazeem, Seipronto, zagorski i 106 gostiju.