FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Samo ovdje mozes procitati da se ljudi slazu sto za FKS, postoje posebna pravila i pored vazeceg Pravilnika...pjankesarajevo je napisao/la: ↑28 sep 2024, 16:58Samo ovdje mozes procitati da se ne svira ruka kad lopta promijeni smjer u 16 metara a kod nas lopta isla jos plus u gol.
Samo ovdje se moze procitati da je Djurickovic nas najgori stoper, nakon sto je iznio toliko jakih utakmica i nakon sto je dobio „Ismir Pintol“ nagradu.
Samo ovdje i balavci koji ne poznaju kako izgleda izborni papir i pitaju „sta je ovo“ imaju pravo da nekome sole pamet jer su procitali 2 clanka na internetu i misle da znaju sve.
Samo ovdje covjek nakaci igraca iz druge lige Francuske, trazio je i nasao, i zahebo jedan detalj koji veze sa vezom nema, i onda mu pocnu kaciti tabelu i zahebavati ga….
Kakvi smo vala uzas!
Cuj nije penal jer je lopta pogodila njegovog saigraca...

Ma i dobri smo mi, sta vec neces procitsti ovdje...
Jer kad ti kaze navijac Sarajeva , da ono nije penal, sta ocekivati vise...
Ma bjezi ba...
Kad nam u Sirokom ne svirne, bice, gavran preletio preko gola, igrac Sirokog je pratio let ptice , prema tome nije bilo penala za FK Sarajevo, sudija opravdano nije svirao...
-
- Kontakt:
Ovdje na ovom pdfu mozes na prste prebrojati ko su navijaci Sarajeva moj Vanja dobri posteniVanja8 je napisao/la: ↑28 sep 2024, 17:47Samo ovdje mozes procitati da se ljudi slazu sto za FKS, postoje posebna pravila i pored vazeceg Pravilnika...pjankesarajevo je napisao/la: ↑28 sep 2024, 16:58Samo ovdje mozes procitati da se ne svira ruka kad lopta promijeni smjer u 16 metara a kod nas lopta isla jos plus u gol.
Samo ovdje se moze procitati da je Djurickovic nas najgori stoper, nakon sto je iznio toliko jakih utakmica i nakon sto je dobio „Ismir Pintol“ nagradu.
Samo ovdje i balavci koji ne poznaju kako izgleda izborni papir i pitaju „sta je ovo“ imaju pravo da nekome sole pamet jer su procitali 2 clanka na internetu i misle da znaju sve.
Samo ovdje covjek nakaci igraca iz druge lige Francuske, trazio je i nasao, i zahebo jedan detalj koji veze sa vezom nema, i onda mu pocnu kaciti tabelu i zahebavati ga….
Kakvi smo vala uzas!
Cuj nije penal jer je lopta pogodila njegovog saigraca...![]()
![]()
Ma i dobri smo mi, sta vec neces procitsti ovdje...
Jer kad ti kaze navijac Sarajeva , da ono nije penal, sta ocekivati vise...
Ma bjezi ba...
Kad nam u Sirokom ne svirne, bice, gavran preletio preko gola, igrac Sirokog je pratio let ptice , prema tome nije bilo penala za FK Sarajevo, sudija opravdano nije svirao...

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Bas ocampjankesarajevo je napisao/la: ↑28 sep 2024, 16:58Samo ovdje mozes procitati da se ne svira ruka kad lopta promijeni smjer u 16 metara a kod nas lopta isla jos plus u gol.
Kakvi smo vala uzas!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Gledaj perspektive, tribina i kuce bez fasade, i onda se cudimo sto nam je ovakav fudbal
Kakve veze ima kuća bez fasade sa fudbalom? Pogotovo kakve veze ima to što kuća nema fasade? Vjerujem da bi svi potpisali da imaju kuću bez fasade nego da kiriju plaćaju.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Pa ovdje i jest problem na forumu sto niko (osim nekoliko izuzetaka) nije objektivan. Naravno da nismo osteceni za penal na derbiju i suludo mi je da se o tome i raspravlja. Pricamo o pravilima fudbalske igre, kako ti mozes predviditi da ce se lopta odbiti od nekog od saigraca.Pendulum je napisao/la: ↑28 sep 2024, 14:58Ja sam samo rekao da mi ima smisla ono što je Kaljanac rekao specifično za ovu situaciju - nisam se osvrtao na šta bi bilo kad bi bilo situacije.
Svakako da smatram da je ovo trebao biti penal - nije ga svirao, pišaj ga. Ne vrijedi više raspravljati o tome.
A da bi svim ostalim klubovima PROTIV NAS ovo bilo svirano - to je svima jasno kao dan.
Sjetimo se samo penala kakav je sviran Slobodi u prvom kolu (protiv nas) - poslije tog penala ja nisam vidio da je više sličan penal sviran (a trebao je npr biti na utakmici Sarajevo - Posušje / Guliašvili ili na utakmici gurbeta protiv ujkana kad je onaj Mirčevskog zagrlio i čupao kao da mu je djevojka).![]()
To da bi se protiv nas u ligi sviralo ne znaci da je to ispravna odluka, nego da ima agenda protiv FK Sarajevo, odnosno da je nama zbog nefudbalskih fakfora deset puta teze osvojiti titulu. Protiv Posusja penal koji nismo dobili nam je izbio dva boda, ali na derbiju nije nego nasa losa igra/postavka u prvom poluvremenu.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Niko iz te sezone nije nešto bio tada.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Ne razumiješ bit rasprave, to da li je penal ili ne uopće nije bitno. Fazon je u tome što bi se takav detalj na utakmici Borca i Zrinskog svirao kao penal u njihovu korist i još važnije, savakom Klubu koji bi igrao protiv nas.vedinjo98 je napisao/la: ↑28 sep 2024, 20:47Pa ovdje i jest problem na forumu sto niko (osim nekoliko izuzetaka) nije objektivan. Naravno da nismo osteceni za penal na derbiju i suludo mi je da se o tome i raspravlja. Pricamo o pravilima fudbalske igre, kako ti mozes predviditi da ce se lopta odbiti od nekog od saigraca.Pendulum je napisao/la: ↑28 sep 2024, 14:58Ja sam samo rekao da mi ima smisla ono što je Kaljanac rekao specifično za ovu situaciju - nisam se osvrtao na šta bi bilo kad bi bilo situacije.
Svakako da smatram da je ovo trebao biti penal - nije ga svirao, pišaj ga. Ne vrijedi više raspravljati o tome.
A da bi svim ostalim klubovima PROTIV NAS ovo bilo svirano - to je svima jasno kao dan.
Sjetimo se samo penala kakav je sviran Slobodi u prvom kolu (protiv nas) - poslije tog penala ja nisam vidio da je više sličan penal sviran (a trebao je npr biti na utakmici Sarajevo - Posušje / Guliašvili ili na utakmici gurbeta protiv ujkana kad je onaj Mirčevskog zagrlio i čupao kao da mu je djevojka).![]()
To da bi se protiv nas u ligi sviralo ne znaci da je to ispravna odluka, nego da ima agenda protiv FK Sarajevo, odnosno da je nama zbog nefudbalskih fakfora deset puta teze osvojiti titulu. Protiv Posusja penal koji nismo dobili nam je izbio dva boda, ali na derbiju nije nego nasa losa igra/postavka u prvom poluvremenu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Ovakav gol da smo mi primili svi bi hebali majku Rockovu sto nije izasao, a ovog golmana Veleza izdizu ko da je Neuer himself
-
- Kontakt:
Upravo. To su ovi sto su „realni“ i „objektivni“AVNOJ je napisao/la: ↑28 sep 2024, 21:22Ne razumiješ bit rasprave, to da li je penal ili ne uopće nije bitno. Fazon je u tome što bi se takav detalj na utakmici Borca i Zrinskog svirao kao penal u njihovu korist i još važnije, savakom Klubu koji bi igrao protiv nas.vedinjo98 je napisao/la: ↑28 sep 2024, 20:47Pa ovdje i jest problem na forumu sto niko (osim nekoliko izuzetaka) nije objektivan. Naravno da nismo osteceni za penal na derbiju i suludo mi je da se o tome i raspravlja. Pricamo o pravilima fudbalske igre, kako ti mozes predviditi da ce se lopta odbiti od nekog od saigraca.Pendulum je napisao/la: ↑28 sep 2024, 14:58Ja sam samo rekao da mi ima smisla ono što je Kaljanac rekao specifično za ovu situaciju - nisam se osvrtao na šta bi bilo kad bi bilo situacije.
- napoleon72
- Kontakt:
Gore mi je to sto smo doveli Dzafica kao najboljeg igraca lige a kod nas se nije sastavio s loptom. Vala ta sezona je bas za zaborav, mozda i najgora poslijeratna. Ispadanje od treceligasa u kupu, petarda od Tuzle, dva derbija gdje nam je Zeljo stizao 2:0, ona trpanja od Zrinjskog... bas sve za zaborav.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MaroonBjelave
- Kontakt:
On je samo jedan od.... A koji se u Zrinjskom pretvoriše u Jardela.
Nevjerica bgm

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Sve to sam i rekao...AVNOJ je napisao/la: ↑28 sep 2024, 21:22Ne razumiješ bit rasprave, to da li je penal ili ne uopće nije bitno. Fazon je u tome što bi se takav detalj na utakmici Borca i Zrinskog svirao kao penal u njihovu korist i još važnije, savakom Klubu koji bi igrao protiv nas.vedinjo98 je napisao/la: ↑28 sep 2024, 20:47Pa ovdje i jest problem na forumu sto niko (osim nekoliko izuzetaka) nije objektivan. Naravno da nismo osteceni za penal na derbiju i suludo mi je da se o tome i raspravlja. Pricamo o pravilima fudbalske igre, kako ti mozes predviditi da ce se lopta odbiti od nekog od saigraca.Pendulum je napisao/la: ↑28 sep 2024, 14:58Ja sam samo rekao da mi ima smisla ono što je Kaljanac rekao specifično za ovu situaciju - nisam se osvrtao na šta bi bilo kad bi bilo situacije.
FK SARAJEVO
- napoleon72
- Kontakt:
Onda mi nismo borci za postenje i boljitak fudbala nego smo borci za jednako neposten tretman kao i drugi. Natjecat cemo se u tom ko moze vise ukrast i to je to, evo doveli smo Ibraka, odlican prvi korak ka tome.AVNOJ je napisao/la: ↑28 sep 2024, 21:22Ne razumiješ bit rasprave, to da li je penal ili ne uopće nije bitno. Fazon je u tome što bi se takav detalj na utakmici Borca i Zrinskog svirao kao penal u njihovu korist i još važnije, savakom Klubu koji bi igrao protiv nas.vedinjo98 je napisao/la: ↑28 sep 2024, 20:47Pa ovdje i jest problem na forumu sto niko (osim nekoliko izuzetaka) nije objektivan. Naravno da nismo osteceni za penal na derbiju i suludo mi je da se o tome i raspravlja. Pricamo o pravilima fudbalske igre, kako ti mozes predviditi da ce se lopta odbiti od nekog od saigraca.Pendulum je napisao/la: ↑28 sep 2024, 14:58Ja sam samo rekao da mi ima smisla ono što je Kaljanac rekao specifično za ovu situaciju - nisam se osvrtao na šta bi bilo kad bi bilo situacije.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Todorovic,Bilbija bas neki fenomen, da li je to jer je kod njih manji pritisak i nemaju jaku navijacku bazu stvarno ne znam, ali evo vec 10ak godina pojedinci koji su kod nas razocarali igraju u zivotnoj formi kod njihMaroonBjelave je napisao/la: ↑28 sep 2024, 21:25On je samo jedan od.... A koji se u Zrinjskom pretvoriše u Jardela.
Nevjerica bgm![]()
U INAT SVIMA
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Sve to stoji za penal, ali ne smijemo se uzdati u jbne penale. Nasa realizacija je katastrofa i to je ono na sta se mi moramo fokusirati.
Dobijes tri/cetiri stopostotne prilike na svakoj utakmici i ti iskoristis jednu ili ni jednu. To dovoljno govori.
Da je Turkes dao, Guli da je iskoristio svoju sansu, ne bi vazili toliko o nedosudjenom penalu.
Dobijes tri/cetiri stopostotne prilike na svakoj utakmici i ti iskoristis jednu ili ni jednu. To dovoljno govori.
Da je Turkes dao, Guli da je iskoristio svoju sansu, ne bi vazili toliko o nedosudjenom penalu.
1946
Trenutno korisnika/ca: Dave, Fouzi1, Google Adsense [Bot], HordasFks, juka55, jurisicduska, Konzerva, laki23, MokraKifla, nedimmmm1337, Rajvosa4ever, riki46, rimljanin90, Rule_hz, SamoDaKazeem, Varijantas8, ŠTA_JE i 87 gostiju.