mostar_mo je napisao/la: ↑29 sep 2024, 00:08
Nikad losiji gradski derbi Kisa je doprinijela dobrano tome jer sam prvi put otkad je hibridna trava postavljena vidio situacije gdje se lopta zaustavljala u lokvama.
Mi losi, vezni red nula..Asmir Suljic onakav je tata mata za nas danasnji vezni red.
Odigrali smo meko, ne znam jesmo li dobili ijedan zuti karton a to je neoprostivo
Zrinjski takodje los..nisu akcije napravili u 90 minuta al uvaljali su nekako taj gol i zadrzali na misice tu prednost na onakvom terenu natopljenom vodom.
RA pohvale.. bit ce upala pluca poslije 90 minuta na onakvoj kisi..nek se konacno zavrsila ta prica sa transparentima. Nek i oni sad zapale nase ako su kod njih i da se ta prica zavrsi za sva vremena.
Nisam slusao izjavu Irfana Buza al ne znam sta mu se smijete..covjek je poliglota, govori osim turskog njemacki i engleski odlcno , a i nas sasvim solidno. Probajte vi pametnjakovici pricat par jezika ukljucujuci njegov turski
Maka Ivankovic ispo papak zbog nedavanja izjave. ..ne znam sta moze biti razlog.
Onaj tragalac za identitetom Jakovljevic je trebo dobit kamen u glavu kad ga je frajer gadjao zbog sepurenja provokativnog. Klosar je pravi .
Hrkacu kapa dole..u svlacionici govore dobro je , dobro je..on se dere nije dobro..nije dobro.
Tako se to radi. Neki nasi jos nisu shvatili ozbiljnost ove utakmice.
A koje je objašnjenje za ono gađanje igrača Zrinjskog od strane RAhmetlija u prvom poluvremenu .Mislim da je Topic bio ,ne bitno ,skoro ušao u šesnaesterac uz korner liniju a sa tribina flaša u teren tik pored njega u trenutku kad je centrirao.Gigovic se pravi lud ,pomoćnik koji je par metara od događaja se pravi lud a Saudin Gabela nakon snimke situacije se pravi lud i 43 put u toku prijenosa hvali teren kako je dobar.Potencijalni penal za Zrinju nitko ne spominje ,Gigara nateže mašala ali hajde nema veze.
Treneru svaka cast ali ako je on poliglota i ja sam.čovjek ne zna sastaviti jednu suvislu rečenicu ,a Saudin izgleda namjerno ložio čovjeka ,svima postavi jedno max dva pitanja ovom postavio 5

.Dok je turčin izgovorio igrači se otuširali ,sjeli u autobus i Maka otišao .