Pa da ste vi uspjeli prvi zapaliti njihove krpe oni bi po tifo kodexu ugasili se. Ali posto su izgorile prije vase krpe vi od sinoć ne postojite. R I. P. Ultrasi. Nekad bili sad se spominjalitutankamon1905 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 00:11Sto ce se ugasit? Nece se ni ovi indijanci iz vrapcica ugasit kad im Ultrasi zapale sve od krpa sto imaju, ne vidim razlog sto bi se ovi gasilidenimb je napisao/la: ↑29 sep 2024, 00:07Pa dobro jesu se sad ultrasi ugasili ili?tutankamon1905 je napisao/la: ↑28 sep 2024, 23:29Al kolko je velez los da ljude ni ne zanima ovaj "veliki uspjeh" na tribinama. Svega 4 recenice o tome, a ako itko zivi od takvih stvari to je ovaj forum![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Otkad nisam procitao rijec kodex na ovoj temi... 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
I stigao je glavni šaban foruma. Bas zracis indijanstinom, kako i prilici najvecim sabanima na sceni.Convicts1988 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 08:49Zar ovo navijaci Veleza jos uvijek postoje i obitavaju kao grupa ?
Jbt ni stida ni srama, cuj prestati necemo nikada![]()
-
- Kontakt:
Placi mala placiRodjeni81 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 09:13I stigao je glavni šaban foruma. Bas zracis indijanstinom, kako i prilici najvecim sabanima na sceni.Convicts1988 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 08:49Zar ovo navijaci Veleza jos uvijek postoje i obitavaju kao grupa ?

Bjezi indijanac, strah me da te vise citiram da taj sabanluk nije prelazan, a jeste garant kad vas vidim. Nije sine ovo za tebe, za tebe je Memo Haljevac da vas voda i prica o navijanju.
- svrakino1921
- Kontakt:
Danas igra Željo! 

Željezničar danas igra veoma važan meč. Plavi su treći na tabeli sa 14 bodova, a u goste nam dolazi ekipa Posušja koja ima isti broj osvojenih bodova.
Vaša podrška sa tribina čini razliku – svaki uzvik, svaki aplauz motivira naše igrače da daju sve od sebe.
Dođite u što većem broju, pokažimo snagu našeg Kluba i zajedno ostvarimo petu pobjedu ove sezone!
Prodaja ulaznica vrši se od 9:00 sati po uobičajenim cijenama.
HŠK Posušje
Stadion Grbavica
9. kolo WWIN Lige BiH
15:00
Idemo plava braćo
13 000 plavih navijaca danas na LJEPOTICI
Željezničar danas igra veoma važan meč. Plavi su treći na tabeli sa 14 bodova, a u goste nam dolazi ekipa Posušja koja ima isti broj osvojenih bodova.
Vaša podrška sa tribina čini razliku – svaki uzvik, svaki aplauz motivira naše igrače da daju sve od sebe.
Dođite u što većem broju, pokažimo snagu našeg Kluba i zajedno ostvarimo petu pobjedu ove sezone!
Prodaja ulaznica vrši se od 9:00 sati po uobičajenim cijenama.
Idemo plava braćo
13 000 plavih navijaca danas na LJEPOTICI
Ne samo da postoje i obitavaju (čuj obitavaju, kakav mazlum
), nego su za zeničku šabanijadu kombinacija Bergama i Millwalla.

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Daj nam opet sliku međusobne tuče na sjeveru
-
- Kontakt:
Vi ste ugaseni ima 15 godina. Nije bas da ste mjerodavni pisati o tome. Ono prica o sramu i stidu. Ne dolazi ovdje. Ne znam odakle ti ideja da trebas pisati na ovoj temi.Convicts1988 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 08:49Zar ovo navijaci Veleza jos uvijek postoje i obitavaju kao grupa ?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Na temi pitara stanje redovno

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- TurkishAirlines
Sta su onu govorili, mostarski derbi bolji od sarajevskog 

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
Ni do koljena derbi utakmicama Čelik-Zeljeznicar ili Celik-SarajevoTurkishAirlines je napisao/la: ↑29 sep 2024, 11:15Sta su onu govorili, mostarski derbi bolji od sarajevskog![]()

-
- Kontakt:
Da nema tog nacionalistickog naboja balijluka i ustasluka, to bi bila bas limunada tipa Igman-Siroki Brijeg 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moguće je iako se kasno Azmir vratio. Prošlo je 30% prvenstva za Slobodu, imaju omjer od 0-2-7 i svaki bod je zlata vrijedan. Sada je cilj skupiti koliko je god moguće bodova i onda dovesti bukvalno 10 novih igrača u zimskom prijelaznom roku pa da oni probaju iznijeti drugi dio sezone.
Igrači moraju biti daleko iznad prosjeka, ne treba zaboraviti da 4 ekipe ispadaju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Divovi s koseva, bosanski real madrid reklamira vijagru zvanicno na Kosevu
drage kone moze li neki realan komentar na to?
Za vise info ukucajte diblong bih na instagram

Za vise info ukucajte diblong bih na instagram