Ovog zrinjskog ce SARAJEVO uzet u mostaru.. Zivi bili pa vidjeli..realno od borca su jedva bod izvukli..miky_hz je napisao/la: ↑28 sep 2024, 22:44Jedina ekipa u ligi koja moze napraviti niz od 10+ pobjeda bez problema . Ova dva kao teza gostovanja Grbavica i Vrapcici su prosli bez da su im protivnici pogledali na go. Opusteni su,rutiniraju,zabiju prvu šansu i gotovo.
Godine trebaju uspjeha da se dodje do toga,stvaraš taj pobjednicki mentalitet,tu je ta razlika u njihovu korist.
Naravno da ekipi zrinjskog je mnogo lakse igrat kad imaju taj poguranac..
Zamislite da je dosudjen penal za zelju protiv zrinjskog i da je penal dosudio nama ba kosevu mislim samo tabelarno koliko bi to znacilo a da nekazem da su prvi go protiv sb dali iz offsida u 60 minuti..
Beus radi 12 godina u savezu nikad u zivotu ni ko podpresjenik saveza niti kao direktor il sta vec nije izasao u javnost..
Samo zadnje 3-4 utakmice nase protiv zrinjskog u mostaru 2-3 penala su dosudjena za zrinjski gdje sigurno nijad nebi bio dosudjen protiv zrinjskog (mozda bi samo protiv borca)
Mi imamo problem sto mi nemoze (nekazem da trebamo) imati nikog u savezu da zastiti nas kosto se birac i zrinjski stiti..
Ja vam garantujem kad bi mi imali naseg beusa ili vicu da bi nakon 2 sezone pred ns bh bilo minimum 15 k manijaka 3-4 hiljade red army fukara robova mozda bi i koja ustaska i vlaska skupina udruzila da to pojacam..
TO GARANTUJEM..
Koce se pobunit protiv vica navijaci zvjezde 09 ili sloga ili beus skripari ili navijaci goska skupine koje nemaju 2 k ljudi zajedno