FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
86
50%
Prolazak u Play off
36
21%
Grupnu fazu
49
29%

Ukupno glasova: 171

luckystrike
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la luckystrike » 28 sep 2024, 23:04

Ako cemo u novembru u rep. pauzi igrati zaostalu, to znaci da sa zrinjskim igramo jednu za drugom.

DurmitorskiJablan
Kontakt:

Post Postao/la DurmitorskiJablan » 28 sep 2024, 23:18

Koliko se hvali zrinjski neko bi rekao Bayern
Igramo u najlosijoj ligi Evrope,najkorumpiranija i sad se treba plasiti nekog političkog projekta i to je za vas njihov uspjeh kao strpljenje vizija.

Kakva vizija i strpljenje,pumpanje partijskih para i otimanje tuđih stadiona vi zovete vizijom i strpljenjem

Nisu oni nardina i bilbiju otkrili u zanzimbaru nego smo im mi dali.
Jedini pravi protivnik im ote bod a zeljo na grbavici 45 min igro ravnopravno i da je sviran penal ko zna šta bi bilo

Nema nit će za 10 godina biti ekipa koje se moramo plasiti, a ako nastavimo vašim mentalitetom već sljedeće godine se možemo pozdraviti sa titulama kao i kone

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 29 sep 2024, 01:18

miky_hz je napisao/la:
28 sep 2024, 22:44
Lavcina je napisao/la:
28 sep 2024, 22:27
Ujke ce evo dobiti jos jedan derbi. I to u gostima. Biće yebeni do kraja ko uvijek.
Jedina ekipa u ligi koja moze napraviti niz od 10+ pobjeda bez problema . Ova dva kao teza gostovanja Grbavica i Vrapcici su prosli bez da su im protivnici pogledali na go. Opusteni su,rutiniraju,zabiju prvu šansu i gotovo.

Godine trebaju uspjeha da se dodje do toga,stvaraš taj pobjednicki mentalitet,tu je ta razlika u njihovu korist.
Ovog zrinjskog ce SARAJEVO uzet u mostaru.. Zivi bili pa vidjeli..realno od borca su jedva bod izvukli..

Naravno da ekipi zrinjskog je mnogo lakse igrat kad imaju taj poguranac..

Zamislite da je dosudjen penal za zelju protiv zrinjskog i da je penal dosudio nama ba kosevu mislim samo tabelarno koliko bi to znacilo a da nekazem da su prvi go protiv sb dali iz offsida u 60 minuti..

Beus radi 12 godina u savezu nikad u zivotu ni ko podpresjenik saveza niti kao direktor il sta vec nije izasao u javnost..

Samo zadnje 3-4 utakmice nase protiv zrinjskog u mostaru 2-3 penala su dosudjena za zrinjski gdje sigurno nijad nebi bio dosudjen protiv zrinjskog (mozda bi samo protiv borca)

Mi imamo problem sto mi nemoze (nekazem da trebamo) imati nikog u savezu da zastiti nas kosto se birac i zrinjski stiti..

Ja vam garantujem kad bi mi imali naseg beusa ili vicu da bi nakon 2 sezone pred ns bh bilo minimum 15 k manijaka 3-4 hiljade red army fukara robova mozda bi i koja ustaska i vlaska skupina udruzila da to pojacam..
TO GARANTUJEM..

Koce se pobunit protiv vica navijaci zvjezde 09 ili sloga ili beus skripari ili navijaci goska skupine koje nemaju 2 k ljudi zajedno

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 29 sep 2024, 06:33

Zrinjski je najbolji klub u ligi, to je jasno kao dan.
Mi i Borac smo iza njih...Sto ne znaci da se ne treba boriti za titulu. Naprotiv.
Razlika u kvaliteti je minimalna.
Gdje je problem, pa upravo u utakmicama kao sto je ona protiv Posušja. Tu se bodovi jednostavno ne smiju gubiti.

Penal - nije bio...tu se džaba stvara utisak da smo zakinuti. Lopta se odbila od jednog igrača drugom u ruku i to se ne svira ni na jednom stadionu u Europi.

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 29 sep 2024, 10:32

Nigdje nema vise navijaca Sarajeva da hvali druge klubove nego ovdje.
Ja luda pdfa hebote zivot.

I onda pricaju kako nemamo pobjednicki mentalitet, da povracas kad citas.

Zrinjski skroz ok ekipa, ali ove godine nisu bolji od nas.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 29 sep 2024, 10:37

Zrinjski je politički projekt zaštićen od sudija maksimalno u svakoj situaciji.
ISTINA ZA VEDRANA!

Atlanta
Kontakt:

Post Postao/la Atlanta » 29 sep 2024, 10:44

U zadnjih 18 utakmica u ligi imaju omjer 17 1 0. Niko ne svrsava na njih, ali ljudi su u strasnoj formi. Nije to lijep fudbal ovako na oci, ali rutinski odrade posao.
U INAT SVIMA

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 29 sep 2024, 11:06

Ovu temu između dvije utakmice treba zaključati. Otključaš je na dan utakmice i čim utakmica završi - ključ.

Kakve se gluposti i nebuloze ispištu, to nisu istine. :damn:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 29 sep 2024, 11:32

Logično da će biti dobri kad imaju sistem, pritom ne znam da li su ikad bili zakinuti kao mi zadnjih kola.

Nema potrebe vršiti poređenje njih i nas, mi smo prethodne 3 sezone bili 4. Treba smanjiti očekivanje, koliko god Zekić da je odličan trener ne može on za jednu sezonu ispraviti greške iz prošlih sezona. Hajdemo zadržati kostur ekipe, da na zimu prodamo koga mislimo prodati te da dovedemo pojačanja na te pozicije. Da tokom ljeta ne prodajemo igrače na koje ozbiljno računamo. Evo sad na zimu Renan i Mustafić, eventualno Beganović. Odmah dovedemo zamjene, do ljeta bi se trebali uigrati i ličiti na ekipu.

Ostanite na zemlji molim vas, idemo korak po korak. Pobjeda po pobjeda pa makar i 1:0, bitno je izgraditi mentalitet, napraviti sistem, a to zadnjih godina nemamo.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 29 sep 2024, 11:51

H8Z7 je napisao/la:
29 sep 2024, 11:32
Logično da će biti dobri kad imaju sistem, pritom ne znam da li su ikad bili zakinuti kao mi zadnjih kola.

Nema potrebe vršiti poređenje njih i nas, mi smo prethodne 3 sezone bili 4. Treba smanjiti očekivanje, koliko god Zekić da je odličan trener ne može on za jednu sezonu ispraviti greške iz prošlih sezona. Hajdemo zadržati kostur ekipe, da na zimu prodamo koga mislimo prodati te da dovedemo pojačanja na te pozicije. Da tokom ljeta ne prodajemo igrače na koje ozbiljno računamo. Evo sad na zimu Renan i Mustafić, eventualno Beganović. Odmah dovedemo zamjene, do ljeta bi se trebali uigrati i ličiti na ekipu.

Ostanite na zemlji molim vas, idemo korak po korak. Pobjeda po pobjeda pa makar i 1:0, bitno je izgraditi mentalitet, napraviti sistem, a to zadnjih godina nemamo.
Sve si u pravu a ovo sto si prvo napisao si najvise u pravu. To ne mogu shvatiti ovi sto ih hvale. Kad god ih nije islo, sudije su ih malo pogurale. Pa najvise golova Bilbija dao sa penala! Imaju vise penala u 8 titula nego Sarajevo u 78 godina postojanja.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 29 sep 2024, 11:56

Zrinjski ne igra bolje od nas ali su definicija RUTINSKI.Šteka nam realizacija pravo,fali tu samopouzdanja,fale nam 2-3 pobjede od 4/5-0.Oni iz 4 suta zabiju 3 gola(najbolji primjer protiv nas prosle godine za 20 minuta rijesili nas 3-0 djaba sto smo mi bili bolji nakon toga)a nama treba 101 sansa.Naravno na stranu to sto su zasticeni maksimalno.Moramo lakse rijesavati utakmice u tome je razlika.Sami sebi stvaramo problem svaku utakmicu.U Doboju vodimo 0-3 a da su oni zabili jos jedan u drugom garantujem da ne bi dobili.To se Zrinjskom ne moze desiti kao ni one nonsalancije protiv Posusja a Zelju rijese bez puno znoja pred 12-13k jer su duplo bolja ekipa kao sto smo i mi ali se prepustamo carsijskim pricama i glupostima "nikad se ne zna u derbiju,ne zavisi od forme i jacine ekipa"
Ne zavisi moj qurac kad CZ ode i nabije Partizan 4-0 na njihovom pasnjaku za sat vremena.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 29 sep 2024, 12:04

NajvecaRadosti je napisao/la:
29 sep 2024, 11:56
Zrinjski ne igra bolje od nas ali su definicija RUTINSKI.Šteka nam realizacija pravo,fali tu samopouzdanja,fale nam 2-3 pobjede od 4/5-0.Oni iz 4 suta zabiju 3 gola(najbolji primjer protiv nas prosle godine za 20 minuta rijesili nas 3-0 djaba sto smo mi bili bolji nakon toga)a nama treba 101 sansa.Naravno na stranu to sto su zasticeni maksimalno.Moramo lakse rijesavati utakmice u tome je razlika.Sami sebi stvaramo problem svaku utakmicu.U Doboju vodimo 0-3 a da su oni zabili jos jedan u drugom garantujem da ne bi dobili.To se Zrinjskom ne moze desiti kao ni one nonsalancije protiv Posusja a Zelju rijese bez puno znoja pred 12-13k jer su duplo bolja ekipa kao sto smo i mi ali se prepustamo carsijskim pricama i glupostima "nikad se ne zna u derbiju,ne zavisi od forme i jacine ekipa"
Ne zavisi moj qurac kad CZ ode i nabije Partizan 4-0 na njihovom pasnjaku za sat vremena.
Nemaju ljudi mnogo izmijena u timu, npr. Trako je kod nas igrač sa najdužim stažem dok je to kod njih Bilbija ili Jakovljević. Ne možeš imati takav kvalitet a konstanto mijenjaš ekipu, ne ide tako.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 29 sep 2024, 12:18

Atlanta je napisao/la:
29 sep 2024, 10:44
U zadnjih 18 utakmica u ligi imaju omjer 17 1 0. Niko ne svrsava na njih, ali ljudi su u strasnoj formi. Nije to lijep fudbal ovako na oci, ali rutinski odrade posao.
Sve stoji i ne sporim da su jaki, ali nije da nesto odusevljavaju. Njima kad zapne, pogura ih se lagano. Zato nemaju vecih kriza. Da je sviran recimo penal protiv njih na Grbavici, da nije Borac dole ostecen, drugacije bi to islo. Ovako, nema vecih kriza za Zrinjski i na papiru to impresivno izgleda.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 29 sep 2024, 12:40

Jučer mi izađe ono ko prvi dolazi na trening kod vas, i 90% igrača reče Bega.
Taj momak je stvarno za primjer svima, nevjerovatan.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 29 sep 2024, 13:06

Skojevska je napisao/la:
29 sep 2024, 12:40
Stvarno je dečko profesionalac 1/1.
Plus, u Sloveniji je dosta napredovao, skroz drugi igrač u odnosu na vrijeme u Slobodi.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 29 sep 2024, 13:20

H8Z7 je napisao/la:
29 sep 2024, 12:04
NajvecaRadosti je napisao/la:
29 sep 2024, 11:56
Nemaju ljudi mnogo izmijena u timu, npr. Trako je kod nas igrač sa najdužim stažem dok je to kod njih Bilbija ili Jakovljević. Ne možeš imati takav kvalitet a konstanto mijenjaš ekipu, ne ide tako.
Kako nemaju tovar igraca dodje i ode

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 29 sep 2024, 13:22

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
29 sep 2024, 13:06
Skojevska je napisao/la:
Stvarno je dečko profesionalac 1/1.
Plus, u Sloveniji je dosta napredovao, skroz drugi igrač u odnosu na vrijeme u Slobodi.
I u Slobodi je on bio isti od omladinskih kategorija, uvijek kulturan i radio najviše, zato i jeste napredovao, pravi sportista.
I sad ima nedostataka sto se tice fudbala ali makar te glava ne boli oko ovih nekih drugi stvari sa njim, to treneri i vole zato i igra kod svakog.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 29 sep 2024, 13:26

Skojevska je napisao/la:
Pravi igrac i momak. Ne cijene ga objektivni pitari, a da igra za Zrinjski ili Borac prozvali bi ga kapitalcem.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 sep 2024, 13:31

Beganovic je odličan , jako zahvalan igrac ,fizički spreman top.

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 29 sep 2024, 13:39

Kad se igra tekma sa Zrinjskim? Zasto se to ne nadoknadjuje sad u pauzi za repke?
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google Adsense [Bot], jurisicduska, keli, NazorUso, Noke995, Pena, pierce, plisek, Rule_hz, skoJaa, Tatamata1946, ubipara i 109 gostiju.