Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Koliko se meni ova nasa liga gadi. Ocigledno je da postoji par klubova koji su nedodirljivi i mogu radit sta hoce.
Vlada zakon jaceg.
A kad budu pokradeni od onog ko je vise zasticen od njih, pjene ovdje.
J*bite se vi svi
Vlada zakon jaceg.
A kad budu pokradeni od onog ko je vise zasticen od njih, pjene ovdje.
J*bite se vi svi
Volim tebe, više od sebe
Evo ga opet, samo Želju prate bla bla bla bla je li moguće ovo kmečanje višeVeteranSA je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:33Ali divi ko pjeni ovdje, navijači torpeda i pokoji Veležovac. Pratite svoje klubove i uživajte. Oni više Želju gledaju i prate nego sami sebe. Nije džaba ona stara..."najveći uspjeh FK Torpedo u istoriji kluba je poraz Želje od Videotona"
Pjenite miševi, jer ste svjesni da i uz zaista velike investicije nemate nikakve šanse da uzmete titulu. Pjenite jer sigurno Zrinjski i Borac, u ovom momentu imaju kvalitetnije ekipe od vas. Pjenite jer imaju i logistiku kakvu vi ne možete imati nikada više. Džaba Ibraković i slični pacijenti. Uvalili ste se daleko najviše u ligi, aipak se borite sa Željom, Veležom, Širokim, Posušjem za 3-4 mjesto.
Obizima vas ludilo od nemoći, pa su vam svi drugi krivi, smo vi niste. Niste vi nigdje prispjeli sa takvim razmišljanjem i ponašanjem...
E cuj 7.500 hahahahahahahahahahahahaha 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Nezapamćena lakrdija.
-nedosuđen čist penal za Posušje
-oprošten crveni karton Jaberu
- Karjašević prekida kontru, s leđa povlači Bobana i ne dobija karton
- veliki broj čistih faulova koji nisu svirani za Posušje, poput Hiroševog guranja uz liniju
- kao šlag na tortu, već standardno uvećavanje posjete za nekoliko hiljada u izvještajima delegata.
Napraviti kompilaciju svih sudijskih propusta i grešaka na štetu Posušja danas i proslijediti UEFI.
Sretno Želji u Banja Luci.
-nedosuđen čist penal za Posušje
-oprošten crveni karton Jaberu
- Karjašević prekida kontru, s leđa povlači Bobana i ne dobija karton
- veliki broj čistih faulova koji nisu svirani za Posušje, poput Hiroševog guranja uz liniju
- kao šlag na tortu, već standardno uvećavanje posjete za nekoliko hiljada u izvještajima delegata.
Napraviti kompilaciju svih sudijskih propusta i grešaka na štetu Posušja danas i proslijediti UEFI.
Sretno Želji u Banja Luci.

I ovo mjenjaju

Jaci su od borca po prevarama izgleda Vico je strumf
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
VeteranSA je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:33Ali divi ko pjeni ovdje, navijači torpeda i pokoji Veležovac. Pratite svoje klubove i uživajte. Oni više Želju gledaju i prate nego sami sebe. Nije džaba ona stara..."najveći uspjeh FK Torpedo u istoriji kluba je poraz Želje od Videotona"
Pjenite miševi, jer ste svjesni da i uz zaista velike investicije nemate nikakve šanse da uzmete titulu. Pjenite jer sigurno Zrinjski i Borac, u ovom momentu imaju kvalitetnije ekipe od vas. Pjenite jer imaju i logistiku kakvu vi ne možete imati nikada više. Džaba Ibraković i slični pacijenti. Uvalili ste se daleko najviše u ligi, aipak se borite sa Željom, Veležom, Širokim, Posušjem za 3-4 mjesto.
Obizima vas ludilo od nemoći, pa su vam svi drugi krivi, smo vi niste. Niste vi nigdje prispjeli sa takvim razmišljanjem i ponašanjem...

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Nemojte plakati sljedece kolo samo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Na poluvremenu 5.500
Na kraju 7.500.
Jb.majku ovi nisu normalni. Prekucali su i sami sebe.
Na kraju 7.500.
Jb.majku ovi nisu normalni. Prekucali su i sami sebe.
- FKS -
Pa samo vi kometarišete, znači da ste gledali tekmu. Ja vašu ne bi pogledo, kada bi mi plaćali.curvanord je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:34Evo ga opet, samo Želju prate bla bla bla bla je li moguće ovo kmečanje višeVeteranSA je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:33Ali divi ko pjeni ovdje, navijači torpeda i pokoji Veležovac. Pratite svoje klubove i uživajte. Oni više Želju gledaju i prate nego sami sebe. Nije džaba ona stara..."najveći uspjeh FK Torpedo u istoriji kluba je poraz Želje od Videotona"
Borcu je sve oprošteno

FC United Of Manchester !
-
- Kontakt:
Opet samo o Zeljeznicaru pisu...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ovo im je vico dao da sledeće kolo šute i trpe,vicine kujice i lopovi
Prestani kmečati više ovo ti je šesti post u zadnjih sat vremenagrbavicka1921 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:33Misle da ce biti ispred Zrinjskog.![]()
Bolje da su pjenili što je njima u interesu kad smo prije dva kola sa Zrinjskim igrali ko sada sto pjene, kad sudija ni do monitora da ode, o VAR sobi da ne pricam. Al neeee... To su "Vickove Korona horizontale!"
Pa stiglo vas da ipak pjenite ovaj put!
Ko vas jbe!![]()
Onda će (ovdje na forumu) da prozivaju borac kako kradu i kako ih sudije guraju. stVAR filozofije.
A svi u Vasi Crnom znaju da je puša tamo 3:0 unaprijed dogovorena.

Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 29 sep 2024, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Prvi penal veze jer je lopta pogodila igraca u stomak pa udarila u prst naseg igraca,drugi ni vidilo jer je nas igrac pogodio Galica napucanom loptom u ruku i nije se radilo o namjernom igranju plus nikakva sansa za Posusje nije bila.Realan to znaju stariji pitari da sam uvjek objektivan bio.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Drago mi je da sam te ubo' kmečalo!curvanord je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:38Prestani kmečati više ovo ti je šesti post u zadnjih sat vremenagrbavicka1921 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:33Misle da ce biti ispred Zrinjskog.![]()
Bolje da su pjenili što je njima u interesu kad smo prije dva kola sa Zrinjskim igrali ko sada sto pjene, kad sudija ni do monitora da ode, o VAR sobi da ne pricam. Al neeee... To su "Vickove Korona horizontale!"
Pa stiglo vas da ipak pjenite ovaj put!
Ko vas jbe!![]()
To je to!

Mahanje s Grbavice!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Pa i posjetu im povećali hahah. Valja sada otići u BL i umjesto da im, kao Div, pokažeš inat bosanski, odradiš kao stoku i odneseš 3 boda ti moraš otići, poglabati ga i cijelo vrijeme šutiti dok te qaraju. Nisko ste pali
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Kakav glupanVeteranSA je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:33Ali divi ko pjeni ovdje, navijači torpeda i pokoji Veležovac. Pratite svoje klubove i uživajte. Oni više Želju gledaju i prate nego sami sebe. Nije džaba ona stara..."najveći uspjeh FK Torpedo u istoriji kluba je poraz Želje od Videotona"

Poslije ove lakrdije imas obraza da pises da neko "pjeni". Spominjes kako Borac osvaja titule a upravo ste zbog njih danas imali protekciju jer ce vas Vico kur.cem po celu udarat naredno kolo a vi necete imati pravo glasa. Zamisli ti tvog mozga i tvoje logike ti se hvalis uspjehom drugih klubova i nas kao "prozivas" na taj nacin. Ovo moze samo navijac Vase Miskina Crnog, kluba koji vec jedanaest godina ne zna za trofej (onaj kup necemo ni brojati, vidjeli smo koliko vas je doslo na Grbavicu). Uspjeh je otkinuti bod komsiji na derbiju i to slaviti.
Pa se ti zapitaj ko je gdje prispio sa kakvim razmisljanjem. Vase razmisljanje vas je dovelo do humanitarnog broja

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Direktorcic, Hajdeee, leo1946, newton_heath_lyr, Noke995, Paromlinac, Tatamata1946, UltraSa46 i 73 gosta.