Kako ne pisati, jedini vi smijete igrati rukama u šesnaestercu. Izgleda da će vas gurati do titule.
Znao sam da će promijeniti.
Dno dnaFuj yebem li im djecu nerođenu, bolje bi prihvatio Obilić u ligi nego ovu plavu izdrkotinu.
Sedmi post gdje mučenik piše istu stvar ovo je horor čovječe, jesi li išao doktoru da ti vidi za ovo kmečanje ?grbavicka1921 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:40Drago mi je da sam te ubo' kmečalo!curvanord je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:38Prestani kmečati više ovo ti je šesti post u zadnjih sat vremenagrbavicka1921 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:33Misle da ce biti ispred Zrinjskog.![]()
Bolje da su pjenili što je njima u interesu kad smo prije dva kola sa Zrinjskim igrali ko sada sto pjene, kad sudija ni do monitora da ode, o VAR sobi da ne pricam. Al neeee... To su "Vickove Korona horizontale!"
Pa stiglo vas da ipak pjenite ovaj put!
Ko vas jbe!![]()
To je to!
Mahanje s Grbavice!
"Ali za to vam je vraćeno RANIJE"NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:29Ja nemam problem reci da vam cist penal nije sviran protiv Zrinjskog ali za to vam je vraceno ranije u Gabeli.Sta ti imas reci za ovo danas?Imajte bar malo obraza jadovigrbavicka1921 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:11Tako ti je kod "nas" jer odavno izgleda nismo "nasi".NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:07
Crveni u Gabeli vam je poguranac za to ovo danas treba sram da vas bude
Stvar filozofije.
Kad utiče na tebe buniš se a kad ne, libo te.
E pa libo te i sad!
Ma ja, zato vecinom kad je penal igraci namjerno postave ruku da ih lopta napuca. Ima logike.
Sta ti je smijesno dijete?1921TM87 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:46"Ali za to vam je vraćeno RANIJE"NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:29Ja nemam problem reci da vam cist penal nije sviran protiv Zrinjskog ali za to vam je vraceno ranije u Gabeli.Sta ti imas reci za ovo danas?Imajte bar malo obraza jadovigrbavicka1921 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:11
Tako ti je kod "nas" jer odavno izgleda nismo "nasi".
Kad utiče na tebe buniš se a kad ne, libo te.
E pa libo te i sad!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hahahahahahahahahahahahhahahahahahaha jel realno ovoHordasOdMalena je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:42Znao sam da će promijeniti.![]()
Na poluvremenu.
Na kraju.
Nodii, vico vas ceka u banja luci, nemojte cvijece ovaj put, ponesite maramice da obrisete supak vici kad mu se budete zavlacili u isti, jer prenesete taj smrad normalnoj raji u Sa.NoDi80 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:06Nismo mi izabrali Vicu vec vasi ljud Begic i Dzemidzic
Nismo mi odredili da nam sudi Dzemidzic
Cuj Vicine kujice, a vi najvece picke koje samo laju na forumu i koje ne idu ni na utakmice reprezentacije
Picke pitarske samo pricate na forumu, a na ulici nula s nulom
Ne mogu dva skripara odraditi, a pricaju o nekim kujicama
Mrs pred savez i otjeratjte vicu picke jedne samo lajte
Pa da je Posusje danas pokralo Zelju, vjerovatno bi se o njima pisalo u negativnom kontekstu
HordasOdMalena je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:42Znao sam da će promijeniti.![]()
Na poluvremenu.
Na kraju.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mamonelafo, rishovski, Rule_hz, soe i 38 gostiju.