Uzmite Sanjin Prcic je slobodan, pa eto.. zagrizi
Zadnji vezni i centralni vezni pod moranjem!
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Nemogu reci da sam gledao svih 8 utakmica slobode jesam gledao na KOSEVU, al mediski sam pratio koliko toliko i bar po tim nadpisima izvjestajima bili ste bolji od zelje vidio sam da ste tesko osteceni protiv veleza sa pobjedim nad velezom i remijem sa zeljom to bi bilo vise nego zadovoljavajuce.RollingPaper je napisao/la: ↑29 sep 2024, 16:25Što su se prihvatili posla ako su nesposobni? Preuzeli su posao i obećavali da će napravit nešto, nisu ništa napravili, unazadili su nas. Uzeli bi dva boda u 9 kola i da smo juniore izveli.Pitar6785 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 16:1648 k km nisu nesto ako se uzme u obzir da su dosli 4 dana prije pocetka sezone gdje se kasnilo sa pripremama 15 dana gdje nisi doveo nijednog igraca ti po svojoj zelji..
Sledeci 8 utakmica kad prodje uporedite prvih 8 satim i vidjecete na cemu ste..
Velka greska Husica sto je Maksimovica otjero 2 sata prije utakmice.
Jer evo vec i nedelja prodje trenera nema i sigurno nece nikog ni nac do cetvrtka..
Sramota je da BINGO nije generalni sponzor SLOBODE..
Nabijem na **** tog vlasnika kako god da se zove
Isto da ti mene unajmiš da ti uradim pločice, i ja dođem i sjebem ti kupatilo i plus dobro naplatim što si me otjero i dao otkaz.
Zadnji vezni Rustemović je slobodan igrač, kad je igrao kod nas bio je jedan od boljih igrača tada.PitaKupusnjacaTZ je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:35Dzafic trenutno odličan. On i Talison i mali japanac gore ova dvojica nek trče i driblaju za njega, a on će trpat
Uzmite Sanjin Prcic je slobodan, pa eto.. zagrizi
Zadnji vezni i centralni vezni pod moranjem!
Mrtva čaršija pravili ugovore koliko je moje tu, pleme im jbm.RollingPaper je napisao/la: ↑29 sep 2024, 16:13Skoro su nas izbacili iz lige i hoće tolike pare...Edin1982 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 15:55Ponuđeno im pola i oni odbili...RollingPaper je napisao/la: ↑29 sep 2024, 15:2648.000 KM mora biti isplaceno Zebi i Maksimovicu zbog raskida ugovora. Napravljena im je klauzula u ugovoru u slucaju otkaza, i mora im se isplatit keš.
Stavili seb klauzule da se ograde kao da su Murinjo i Marotta dosli.
Nijedna pobjeda u 9 kola, ako imaju malo obraza, oprostit ce ove pare jer ih nisu zasluzili.
Nije igrao.
Imali smo mi u 21 igraca, ali igrao Marat a momak ode ubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 19:51Nama je prioritet U21 igrač taman morali iskeširati 200-300 hiljada za njega, ovo ostalo se može i da srediti.
Znaci pola ekipeantisisoja1919 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 19:46Nije igrao.
Nama su uglavnom prioriteti desni bek, stoper, 1-2 kvalitetna vezna igraca koja ce pravit razliku, spic i barem jedno dobro krilo.
Pa manje-vise daCrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑29 sep 2024, 20:09Znaci pola ekipeantisisoja1919 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 19:46Nije igrao.
Nama su uglavnom prioriteti desni bek, stoper, 1-2 kvalitetna vezna igraca koja ce pravit razliku, spic i barem jedno dobro krilo.![]()
Šero će prvom prilikom dobiti šut kartu.antisisoja1919 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 20:14Ja se iskreno nadam da ce Hrvanovic, Cvijanovic, Sero, Osmankovic i mozda jos poneki igrac dolaskom novog trenera popraviti svoje stanje i formu. Jer cinjenica je da su oni nekad znali odigrati fin fudbal.
Igracemo za svaki bod kao da je zadnji i boriti se da opstanemo, a pravicemo ekipu za ekspresan povratak iz federalne i racunat s tim da smo vec ispali. To ti je iz prve ruke prijatelju.
Druge opcije nema. Znamo da se Aza nece sigurno predati. Sjetimo se Jedinstva i Prve lige FBiH. Bjezali nam oko 10 bodova i osvojili na kraju. Opet takodjer mislim da je ostanak u domenu naucne fantastike. Bitno je samo da su jarani napustili klub
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.