FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A jbg momci takav je fudbal nekad se vrati nekad ne , nema smisla sad tu bilo šta komentirat idemo dalje , cinjenica da ono Turkes ono nije smio promasiti ali treba momku dat više minutaze sigurno da je klasa ...
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Bitno je sebe gledati i ići kolo po kolo tj. utakmicu po utakmicu. Očekujem od novih ljudi u klubu da se izbore isključivo za nas u pogledu suđenja, kad kažem izborim mislim da imamo normalno suđenje. Pozvali smo dva puta klubove samo se četiri kluba odazvala od toga tri pristala na nešto.
Sad, mi imamo hrpu šansi koje ne iskoristimo. Ako treba čitav dan vježbaj završnici, ali mi nije jasno kako profesionalni igrači nisu u stanju završiti napad golom.
Kažete gledajte Zrinjski, ok oni jesu kvalitetni ali vam garantujem da mi svaku treću svoju šansu iskoristimo ovdje se Zrinjski ne ni spomenuo i uveliko bi se pričalo u kojem kolu titulu ovjeravamo.
Hajdemo sutra odigrati kako znamo i doći sa tri boda u Sarajevo. Ono što najviše očekujem sutra jeste Turkeš od prve a sa klupe Tiro ili neko, nikako Renan.
Sad, mi imamo hrpu šansi koje ne iskoristimo. Ako treba čitav dan vježbaj završnici, ali mi nije jasno kako profesionalni igrači nisu u stanju završiti napad golom.
Kažete gledajte Zrinjski, ok oni jesu kvalitetni ali vam garantujem da mi svaku treću svoju šansu iskoristimo ovdje se Zrinjski ne ni spomenuo i uveliko bi se pričalo u kojem kolu titulu ovjeravamo.
Hajdemo sutra odigrati kako znamo i doći sa tri boda u Sarajevo. Ono što najviše očekujem sutra jeste Turkeš od prve a sa klupe Tiro ili neko, nikako Renan.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Nabijem na qrac sve one koji u budućnosti budu poštenjačine kada se za nas dosudi nešto što nebi trebalo. Svi su pošteni kada su drugi u pitanju, kada je za njihov klub onda se naslađuje i traže neka pravila. Samo treba gledati svoj interes i koristiti sve moguće alternative, jer izgleda ne može drugačije.
Ne znam za ostale, ali ako sutra ne dobijemo, vakat je da Zekic počne pakovati kofere. Klasična ubleha koja samo lijepo priča. Igramo isto kao i kod Rozmana, samo što nam se posrećilo da dobijemo 6 utakmica.
Ma brini se za Čorića pusti se Zekića i FK Sarajevo.
-
- Kontakt:
Hahha jel ja to cujem da zekic treba ici?
Pa nismo mi normalan narod druze pa trenera smo izmijenjali ko i bajci, ko nam pase da svih 30 i nesto kola pobjedimo, jedino tad bilo sve ok?
Kako da ne ljudi polahko sabura malo nama ferguson nebi valjao!
Sto se tice sutrasnje tekme jaci smo, bolji smo samo to sve fino prenijeti na teren , i nece biti problema!!
Oooo ooo ooo **** te listicooooooo!!!!!
Pa nismo mi normalan narod druze pa trenera smo izmijenjali ko i bajci, ko nam pase da svih 30 i nesto kola pobjedimo, jedino tad bilo sve ok?
Sto se tice sutrasnje tekme jaci smo, bolji smo samo to sve fino prenijeti na teren , i nece biti problema!!
Oooo ooo ooo **** te listicooooooo!!!!!

04.10.2009 !
- ErosViverosViv
- Kontakt:
De zajebbava se momak, nije niko ludscudetto89 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 19:45Hahha jel ja to cujem da zekic treba ici?
Oooo ooo ooo **** te listicooooooo!!!!!![]()
Idemo sutra 0:2
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
ErosViverosViv je napisao/la: ↑29 sep 2024, 19:47De zajebbava se momak, nije niko ludscudetto89 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 19:45Hahha jel ja to cujem da zekic treba ici?
Oooo ooo ooo **** te listicooooooo!!!!!![]()

Evo vam statistika pa pogledaj kako mi stojimo i kako liga stoji.
- Koliko smo golova postigli i primili u periodu od 10 minuta.
NAPOMENA: Derbi nije uracunat
- Udarci na gol po utakmici kako kuci tako i na gostovanju. Na dnu imate xG i xGA odnosno xG u korist protivnika protiv nas.
- Postotak udaraca.
- Udarci na gol kuci i na gostovanju prosjek.
- Postotak ostatka lige
- xGA lige top 5 klubova lige po ovoj statistici
Btw evo vam malo i da citate.
Izvor: FootyStats.
- Koliko smo golova postigli i primili u periodu od 10 minuta.
NAPOMENA: Derbi nije uracunat
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Što ih naloži Tabak za sekundu 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Normalno da nije,preko njih dobija mir u kuci,kad bi morali iz saveza gurat neki nas tim to sigurno mi nebi bili vec mnogi bosnjacki klubovi tj ovi sto vjeruju u institucije saveza takozvani tariguzi. Nema u ovoj ligi lafo da te zastiti neko,postoji samo otimanje i to ono providno
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 29 sep 2024, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
Rožman ostaje.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Meni nije jasno sta je sa Đorđevićem, njega niko ni ne spominje ni ništa.
-
- Kontakt:
- f0rest1946
- Kontakt:
Top jedan od najboljih je bio do sad.
Taba ebi se

Morao sam malo.f0rest1946 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 20:31Top jedan od najboljih je bio do sad.
Taba ebi se![]()

Trenutno korisnika/ca: benko21, hurem, juka55, Lecler, Lobudaraczapamcenje, OzmoodPinglewood, skoJaa i 50 gostiju.