FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Popović Lazar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Popović Lazar » 05 apr 2011, 19:44

aj boJac :lol: :lol:
Hajde lazare,hajde Lazare..

Semir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Semir_Sa » 05 apr 2011, 19:44

Nabijamo komplekse, ovo je ne vidjeno. S kime god igramo to je derbi za njega. Sarajevo, Horde dalje znate

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 05 apr 2011, 19:48

Popović Lazar je napisao/la:aj boJac :lol: :lol:
dobar ti potpis :D to kad ga zola gura s đale :lol:
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 05 apr 2011, 19:49

VAM je napisao/la:
Bogami ja ga ne znam ko ga prima s guza :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Edo_Hz87
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Hz87 » 05 apr 2011, 19:51

Megamon je napisao/la:
VAM je napisao/la:
jos kopirali melodiju od dine hahaha

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 05 apr 2011, 19:52

Megamon je napisao/la:
VAM je napisao/la:
a tu nam je i argetinac koji je htjeo pojesti janjetinu u jablanici pa se vratio kuci mokar kao čep ;)
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 05 apr 2011, 19:55

slika

slika

Svakom ko je pametan,dovoljno :lol:

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 05 apr 2011, 19:58

kazes li ikad lazaru da je dovoljno ili ga pustis da se izgotivi koliko on hoće
da li ga pali tvoj potpis :lol:

Nije Bitno
Kontakt:

Post Postao/la Nije Bitno » 05 apr 2011, 20:08

slika
Melburnski Lesinar

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 05 apr 2011, 20:16

slika
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 05 apr 2011, 20:24

VAM je napisao/la:kazes li ikad lazaru da je dovoljno ili ga pustis da se izgotivi koliko on hoće
da li ga pali tvoj potpis :lol:
Inače,Lešinari se posvađali sa slovima !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 apr 2011, 21:27

Znaci jaci smo za Arsenijevica ,odlicno jer sa Cemerom :D na desnom boku nemamo sta traziti u Banja Luci ...

Steta za Nuhica sto dobi crveni,inace od kada sam ga gledao u Visokom a i protiv Buducnosti gdje je presjekao mnogo lopti vidi se da je momak prava radilica i da nam jedan takav uz kenu handzica da igraju kao zadnji vezni na gostovanjima treba!!!!!

Znaci :Hamzic,Arsenijevic,Belosevic,Torlak,Muharemovic,K.Handzic,Kojasevic,Pehlic,Obuca ,Avdic....samo neznam fali mi jos jedan veznjak a neznam ko bi mogao dobro to odigrati ....

na tekmi sam primjetio da je Haris Handzic dosta ofalio na kilazi :D :D i da je dosta brzi i okretniji i eto protiv buducnosti mu je cini mi se ponisten cist goll ..i mislim da cemo u njemu imati veliko pojacanje samo da se rjesimo Avdica u prvom timu ehhehe

imamo i mi sanse za titulu samo da dobro odigramo u B.Luci i ostvarimo dobar rezultat i onda igramo 3 kuci zaredom,potom idemo u goste Travniku i pred velikim brojem Hordi mislim da i tamo imamo velike sanse, i onda dolaze komsije nase i nadam se pobjedi pred 25 hiljada sto nas Hordasha sto Manijaka heheehi

samo da sve bude ok sto se tice uprave i igraca jbg !
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 05 apr 2011, 21:53

Ma nase sanse za titulu su minimalne,ali bas minimalne. Moguce je samo ako uzmemo u BL,uzmemo Zelju na Kosevu,uzmemu Drinu u gostima,uzmemo sve tri domace zaredom(Olimpic na otoci ce biti zajebano).Ne kiksamo ni jednu kuci vise te uz pobjedu i remi iz Travnika i Trebinja.Tacnije da ne izgubimo ni jednu do kraj sto je :lol: :roll:
Ali ako pobjedimo u BL a ne desi se ovako kako sam napisao (a vjerovatno i nece) otvaramo Zelji put do titule...

Zna li neko termine kup tekmi ? Sutra u ? ? Nisam u toku nikako

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 05 apr 2011, 21:55

Protptov Olimpica igramo na Kosevu.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 apr 2011, 22:05

Olimpic jos nije ni blizu zavrsetka otoke ja mislim a sutra igraju siroki i Zeljo uz prenos na bht u 17 sat!!

a mislim da nije nemoguce uzeti titulu ,tesko al nije nemoguce jer igramo 6 kuci i 4 u gostima ,i mislim da u travniku ,zvorniku i trebinju uz pravi pristup imamo velike sanse!! naravno ove sve ce biti nemoguce ako nas borac dobije!!
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 05 apr 2011, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 05 apr 2011, 22:06

Samo vas posmatram

Inace,leseve jedem za veceru

:evil: :twisted:
F.K.SARAJEVO

luckyh
Kontakt:

Post Postao/la luckyh » 05 apr 2011, 22:47

molotovljev je napisao/la:Samo vas posmatram

Inace,leseve jedem za veceru

:evil: :twisted:
pojeli su tebe lesevi u jablanici :lol:

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 05 apr 2011, 23:37

ado-hz je napisao/la:evo maleni Vrbas je skontao neku smijesnu pjesmicu da nam pjevaju....bas bi volio da ih mi iznenadimo sa nekom pjesmom i zacepimo usta za sva vremena jer nevjerovatno je to kako se loze na nas....dizemo standarde :D
ADO CARE...aj bojac :lol: :lol:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 05 apr 2011, 23:57

? je napisao/la:', " сте ' $...
Haj da ja tebi objasnim neke stvari,mada mislim da opet neces razumjeti al nema veze duznost mi je da ti pokusam objasniti.Sarajevo kad grad,klub i prije rata i poslije rata je svima trn u oku,bio i ostace,ja to znam svjestan sam toga.Takvi kao ti iz manjih gradova nase lijepe BiH su ogorceni na grad a samim time i klub,to je jedan fenomen koji je tesko objasniti,al najlakse je samo reci provincija,odnosno provincijsko razmisljanje.Ja ne mislim da je Banja Luka selo ima finih gradova u BiH,ali ako pogledas i okolo nase drzave ista je situacija i u Bg i u Zg niko ih ne voli iz manjih sredina.Ja nikad nisam pisao na tvom forumu,nije zabranjeno ni tebi pisati na nasem niti bilo kome ali hocu da ti kazem da me toliko ne zanimate sta mislite,sta pjevate,dal nas mrzite-volite itd da ama bas vas ne gledam za razliku od vas koji samo pratite sta mi radimo i ucite od boljih.Gledam samo svoj grad i svoj klub.Tesko je tebi priznati da kada dolazi Sarajevo ti ne spavas 3dana prije utakmice ja to znam,al ti to neces priznati,nije to samo kod tebe tako je i u Zenici,Tuzli.Vi cete sve dati da dobijete Sarajevo pa makar izgubili sve kuci al samo da se Sarajevo dobije jer zelite biti bolji od boljeg,ne mislim u igrackom kadru nego neko ko je od tebe bolji bio uvijek,veci i ostace tako dok si ziv i ti i ja i dok je svijeta ovog.Evo mi kakvi takvi smo na virslama, na pudingu na havi opet smo 3 na tabeli,to ti govori samo koliko smo veliki za razliku od ostalih.A sto se tice kluba i navijaca i ja i ti znamo to najbolje gdje je ko, to je suvisno pricati, ja nikad necu nista ruzno reci za neki tim,ali cu uvijek biti protiv provincijskog razmisljanja,pa takvi slicni tebi nemaju sta pametnije u zivotu da rade nego samo da smisljaju pjesmice o nama i da nam pjevaju kojekakve pjesme....radi ensto pametno..uci....obrazuj se svaki dan,a nemoj se baviti trivijalnim stvarima....pozdrav i neka bude dobra tekma u subotu ;)

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 06 apr 2011, 00:03

padobranac1978 je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:evo maleni Vrbas je skontao neku smijesnu pjesmicu da nam pjevaju....bas bi volio da ih mi iznenadimo sa nekom pjesmom i zacepimo usta za sva vremena jer nevjerovatno je to kako se loze na nas....dizemo standarde :D
ADO CARE...aj bojac :lol: :lol:
sta ima kod tebe...kakav si...vidim ne prozivas me na forumu :D :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”