Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
dobar ti potpisPopović Lazar je napisao/la:aj boJac![]()
![]()
Bogami ja ga ne znam ko ga prima s guzaVAM je napisao/la:dobar ti potpisPopović Lazar je napisao/la:aj boJac![]()
![]()
to kad ga zola gura s đale
jos kopirali melodiju od dine hahahaMegamon je napisao/la:Bogami ja ga ne znam ko ga prima s guzaVAM je napisao/la:dobar ti potpisPopović Lazar je napisao/la:aj boJac![]()
![]()
a tu nam je i argetinac koji je htjeo pojesti janjetinu u jablanici pa se vratio kuci mokar kao čepMegamon je napisao/la:Bogami ja ga ne znam ko ga prima s guzaVAM je napisao/la:dobar ti potpisPopović Lazar je napisao/la:aj boJac![]()
![]()
Inače,Lešinari se posvađali sa slovima !VAM je napisao/la:kazes li ikad lazaru da je dovoljno ili ga pustis da se izgotivi koliko on hoće
da li ga pali tvoj potpis
pojeli su tebe lesevi u jablanicimolotovljev je napisao/la:Samo vas posmatram
Inace,leseve jedem za veceru
![]()
ADO CARE...aj bojacado-hz je napisao/la:evo maleni Vrbas je skontao neku smijesnu pjesmicu da nam pjevaju....bas bi volio da ih mi iznenadimo sa nekom pjesmom i zacepimo usta za sva vremena jer nevjerovatno je to kako se loze na nas....dizemo standarde
Haj da ja tebi objasnim neke stvari,mada mislim da opet neces razumjeti al nema veze duznost mi je da ti pokusam objasniti.Sarajevo kad grad,klub i prije rata i poslije rata je svima trn u oku,bio i ostace,ja to znam svjestan sam toga.Takvi kao ti iz manjih gradova nase lijepe BiH su ogorceni na grad a samim time i klub,to je jedan fenomen koji je tesko objasniti,al najlakse je samo reci provincija,odnosno provincijsko razmisljanje.Ja ne mislim da je Banja Luka selo ima finih gradova u BiH,ali ako pogledas i okolo nase drzave ista je situacija i u Bg i u Zg niko ih ne voli iz manjih sredina.Ja nikad nisam pisao na tvom forumu,nije zabranjeno ni tebi pisati na nasem niti bilo kome ali hocu da ti kazem da me toliko ne zanimate sta mislite,sta pjevate,dal nas mrzite-volite itd da ama bas vas ne gledam za razliku od vas koji samo pratite sta mi radimo i ucite od boljih.Gledam samo svoj grad i svoj klub.Tesko je tebi priznati da kada dolazi Sarajevo ti ne spavas 3dana prije utakmice ja to znam,al ti to neces priznati,nije to samo kod tebe tako je i u Zenici,Tuzli.Vi cete sve dati da dobijete Sarajevo pa makar izgubili sve kuci al samo da se Sarajevo dobije jer zelite biti bolji od boljeg,ne mislim u igrackom kadru nego neko ko je od tebe bolji bio uvijek,veci i ostace tako dok si ziv i ti i ja i dok je svijeta ovog.Evo mi kakvi takvi smo na virslama, na pudingu na havi opet smo 3 na tabeli,to ti govori samo koliko smo veliki za razliku od ostalih.A sto se tice kluba i navijaca i ja i ti znamo to najbolje gdje je ko, to je suvisno pricati, ja nikad necu nista ruzno reci za neki tim,ali cu uvijek biti protiv provincijskog razmisljanja,pa takvi slicni tebi nemaju sta pametnije u zivotu da rade nego samo da smisljaju pjesmice o nama i da nam pjevaju kojekakve pjesme....radi ensto pametno..uci....obrazuj se svaki dan,a nemoj se baviti trivijalnim stvarima....pozdrav i neka bude dobra tekma u subotu? je napisao/la:', " сте ' $...
sta ima kod tebe...kakav si...vidim ne prozivas me na forumupadobranac1978 je napisao/la:ADO CARE...aj bojacado-hz je napisao/la:evo maleni Vrbas je skontao neku smijesnu pjesmicu da nam pjevaju....bas bi volio da ih mi iznenadimo sa nekom pjesmom i zacepimo usta za sva vremena jer nevjerovatno je to kako se loze na nas....dizemo standarde![]()