FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Realno jedina mjera, al postavim uvijek pitanje, "koliko je ovaj tanak kad u toj konkurenciji dobije 13 min"boki86 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 16:10Zato sto gledaju renana i misle ne moze biti gori od njegapropoklopac je napisao/la: ↑30 sep 2024, 16:01--ja jos ne mogu da dobacim do tih visina, cime je to Turkeš kupio masu da ga se u ovoj mjeri priziva, nije odigrao ni komplet pol., a Zekića nikako da "kupi" koji je s njim svaki dan..hmm

Danas mnogo tesko gostovanje, generalno smo dole u nekom grču, na sve to cekaju nas huligani u zutom koji su dole otisli + ovi u VAR KOMBI...nema ga u ovom zapisniku huligana da nas nije klao...
-
- Kontakt:
Bit ce vcs na noz dole tj njima ce se stimati da na pokradu i pobijede u to nema sumlje, ali ja kazem opet da smo bolji to samo na terenu pokazati!
1-2 neka bude na kraju( guli 2x)
Igrajte za Vedrana, za HZ!!
04.10.2009 !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jutros je kvota na nas bila 2,35 ali je opet pala par sati poslije, trenutno je ovako.
5,20 3,60 1,75
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Nemoj samo da gol primimo eto nek bude i 0:1scudetto89 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 16:33Bit ce vcs na noz dole tj njima ce se stimati da na pokradu i pobijede u to nema sumlje, ali ja kazem opet da smo bolji to samo na terenu pokazati!
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
E sto ga ponisti ko tramvajsku kartu...pjankesarajevo je napisao/la: ↑30 sep 2024, 15:38trening0000 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 15:31Ni meni fakat. Ista pozicija, oba napadaci, samo mu Lulic uzima mjesto bezze. Vjerovatno Zekicev igrac pa ga vise gotivi, mozda je cak i u talu, al hajde.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:08Kolko znam da se Nidal vraca ovu utakmicu , a nije mi jasno po cemu je Lulic zasluzio a ima vecu minutazu od Turkeša al hajde![]()
![]()
![]()
![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Raskukali se pitari prije tekme na sudjenje...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nemoj sam NedimeeeeeNazorUso je napisao/la: ↑30 sep 2024, 16:37E sto ga ponisti ko tramvajsku kartu...pjankesarajevo je napisao/la: ↑30 sep 2024, 15:38trening0000 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 15:31
Ni meni fakat. Ista pozicija, oba napadaci, samo mu Lulic uzima mjesto bezze. Vjerovatno Zekicev igrac pa ga vise gotivi, mozda je cak i u talu, al hajde.![]()
![]()
![]()
![]()

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Meni je ne jasno kako Turkes ne dobiva minute i da je iza onakvog renana. Turkes je meni vise pokazao u njegovih 50 Minuta nego Renan u bog zna koliko vise.
-
- Kontakt:
Rockov
Celik, Djurickovic, Soldo, Kupresak, Beganovic
Mustafic, Lulic, Djordjevic
Kyeremeh, Guliasvili
Na klupi sto moze uci Renan, Turkes, Unusic, Mehmedovic i to je to
Celik, Djurickovic, Soldo, Kupresak, Beganovic
Mustafic, Lulic, Djordjevic
Kyeremeh, Guliasvili
Na klupi sto moze uci Renan, Turkes, Unusic, Mehmedovic i to je to
Zadnja izmjena: SarajevoNG, dana/u 30 sep 2024, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
Rockov, Čelik, Soldo, Đuričković, Kuprešak, Beganović, Lulić, Đorđević, Mustafić, Kyeremeh, Guliashvili
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
U kakvom su qrcu nasi napadaci kad guli i keremeh to moraju igrati. Igraj bordo bijeli !!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
5-3-2 formacija koja u napadu prelazi u 3-5-2
Opet bez klasičnog napadača
Opet bez klasičnog napadača
Spic Zekicu spic
Kod Širokog Chinedu na klupi,Kozulja,Tomica,Kpana nema nikako.

Kod Širokog Chinedu na klupi,Kozulja,Tomica,Kpana nema nikako.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Branimo se ko Žepa.
- TurkishAirlines
Nije ovo ni lose za igrati protiv Sirokog.
Problem sto nismo na Kosevu razbili zelju, i poceli bez napadaca.
Nadam se da ceKupresak napokon pokazati jel moze il ne. Mogao bi on odigrati tekmu zivota koja ce ga gurnuti u prvih 11.
Problem sto nismo na Kosevu razbili zelju, i poceli bez napadaca.
Nadam se da ceKupresak napokon pokazati jel moze il ne. Mogao bi on odigrati tekmu zivota koja ce ga gurnuti u prvih 11.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Ne mirisem formaciju bez devetke, ali nema veze. Sretno momci i do pobjede!
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- napoleon72
- Kontakt:
Ja ne znam jesmo li ikad prizivali lika a da je popishao trenera kad je dobio sansu. Obicno treneri budu potpuno u pravu sto nekom ne vjeruju.propoklopac je napisao/la: ↑30 sep 2024, 16:01--ja jos ne mogu da dobacim do tih visina, cime je to Turkeš kupio masu da ga se u ovoj mjeri priziva, nije odigrao ni komplet pol., a Zekića nikako da "kupi" koji je s njim svaki dan..hmm
Mozda Zinedin one 2-3 tekme kod Vinka na proljece '21. (derbi, kup Tuzla).
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
ne znam sto kukate na formaciju i ko igra.
Ova formacija nam je donijela 5 pobkeda i dva neresena.
Sad zasto kunto,a ne panto to najbolje zna Zekic.
Covjek dobro vodi klub,ok 1.pol protiv Zelje je bilo lose ali on je tu htio neke stvari koke igraci nisu mogli iznijeti, poslije je to promjenio i u 2.pol Zeljo nije izasao preko pola.
Nama treba siguran i koncemtrisan ulazaku utakmicu da nam ne uvale nesto u prvih 10min, poslije cemo mi preuzeti komtrolu i ako bude posteno sudjenje i fer igra Sirokog nasa su 3 boda sigurno
Ova formacija nam je donijela 5 pobkeda i dva neresena.
Sad zasto kunto,a ne panto to najbolje zna Zekic.
Covjek dobro vodi klub,ok 1.pol protiv Zelje je bilo lose ali on je tu htio neke stvari koke igraci nisu mogli iznijeti, poslije je to promjenio i u 2.pol Zeljo nije izasao preko pola.
Nama treba siguran i koncemtrisan ulazaku utakmicu da nam ne uvale nesto u prvih 10min, poslije cemo mi preuzeti komtrolu i ako bude posteno sudjenje i fer igra Sirokog nasa su 3 boda sigurno
Trenutno korisnika/ca: alacious, Bing [Bot], CAZIN, Haksss, nedimmmm1337, Posejdon, Shategabri, UltraNorth i 62 gosta.