A ko skandira "javi se" kad se Vedran u listici spomene? MUP?lakilone je napisao/la: ↑30 sep 2024, 17:08Ocigledno nisam dobro shvacen od vecine.feniksptica je napisao/la: ↑30 sep 2024, 17:05Opet plavi opravdaju ubistvo ??? Sugrađanima ??
Fuj kako padaju sve niže iz dana u dan
Niko ne opravdava, Vedran pokojni je ubijen od strane policije, nazalost, niko nikada nije odgovarao za taj zlocin.
Htio sam reci da ljudi iz listice, misleci na skripare nisu ubice, vec policija tog kantona…
Istina za Vedrana!
Premijer liga BiH - aktuelno
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nije editovan, vec je izbrisan iz prostog razloga, a to je jer ne zelim da me neko ovdje napada bez validnog razloga.trening0000 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 17:35Zasto smrdo @lakilone edituje svaki post ?
Aaaaa smrdooooo, sta je reci ? Budi dosljedan !
Nisu iz listice nikoga ubili oni su napadnuti, tako rece ti, a ?
Yebem ti stado iz kojeg dolazis smrdo usmrdjeli, jadni...
Gore sam napisao kako stvari stoje i mislim da je to korektno sa moje strane, a vi drugi put bolje procitajte post, prije nego sto odlucite da pisete nebuloze.
Jos jedanput, Istina za Vedrana!
Iskuliraj, tekma za 15 minuta, prebaci na arenu, opusti se malo…trening0000 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 17:41Djaba krecis smrdooooo !lakilone je napisao/la: ↑30 sep 2024, 17:39Nije editovan, vec je izbrisan iz prostog razloga, a to je jer ne zelim da me neko ovdje napada bez validnog razloga.trening0000 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 17:35Zasto smrdo @lakilone edituje svaki post ?
Aaaaa smrdooooo, sta je reci ? Budi dosljedan !
Nisu iz listice nikoga ubili oni su napadnuti, tako rece ti, a ?
Yebem ti stado iz kojeg dolazis smrdo usmrdjeli, jadni...
Gore sam napisao kako stvari stoje i mislim da je to korektno sa moje strane, a vi drugi put bolje procitajte post, prije nego sto odlucite da pisete nebuloze.
Jos jedanput, Istina za Vedrana!
Evo sta si napisao smrdo :
"Cuj ubice iz listice…
Pa jesu li oni razbijali izloge i upadali u stanove ili tzv horde zla…"
Nek ostane zabiljezeno, cisto da se zna s kakvom stokom grad dijelimo![]()
Ali, to je ta stvar filozofije !!!
P.S. Kaze se STRAH a ne "prosti razlog" SMRDO![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
url=https://postimages.org/]
[/url]
Miljenik Manijaka ima novi klub
Joseph Amoah pronašao novi angažman
U prošloj sezoni je nosio dres Željezničara, a sada će se po prvi put okušati u azijskom fudbalu.
Nekadašnji fudbaler Željezničara, Joseph Amoah je zvanično predstavljen kao novi fudbaler Al Jazira Al Hamre.
Ovaj klub se takmiči u drugom rangu fudbala u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.
Amoah je naprasno nestao iz Željezničara ovog ljeta iako je imao ugovor do 1. avgusta ove godine.
Na prozivci se nije pojavio, a izgleda da nikako i nije boravio u Bosni i Hercegovini nakon kraja prošle sezone.
Njegov "nestanak" je intrigirao mnoge, te su pojedini pomislili da će karijeru nastaviti u Gani, gdje je i rođen.
Ipak, danas je zvanično potvrđeno da je Amoah postao novi fudbaler kluba Al Jazira Al Hamra
Ono što je zanimljivo o ovom klubu jeste da postoji jako malo podataka, a Amoah je trenutno najskuplji fudbaler u ekipi i zapravo jedini koji ima određenu vrijednost na Transfermarktu.
Očito će krilni fudbaler biti značajno pojačanje za ovaj tim.
U dresu Željezničara je odigrao 65 utakmica i postigao devet pogodaka uz devet asistencija.
Također, u našoj zemlji je igrao i za FK Rudar Prijedor gdje je odigrao 38 utakmica i postigao deset pogodaka uz tri asistencije.
Njegova primarna pozicija je desno krilo, ali se dobro snalazi i na drugoj strani i na poziciji napadača.
Opaaaa
Još jedna trening kompenzacija ovaj put oko 100 000 konv.maraka
Braca Alibašić milionska trening kompenzacija
I Amar Drina u Poljski klub procenat od sljedeće prodaje
Odličan posao voljeni kluba
GOLEM SI ŽELJO

Miljenik Manijaka ima novi klub
Joseph Amoah pronašao novi angažman
U prošloj sezoni je nosio dres Željezničara, a sada će se po prvi put okušati u azijskom fudbalu.
Nekadašnji fudbaler Željezničara, Joseph Amoah je zvanično predstavljen kao novi fudbaler Al Jazira Al Hamre.
Ovaj klub se takmiči u drugom rangu fudbala u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.
Amoah je naprasno nestao iz Željezničara ovog ljeta iako je imao ugovor do 1. avgusta ove godine.
Na prozivci se nije pojavio, a izgleda da nikako i nije boravio u Bosni i Hercegovini nakon kraja prošle sezone.
Njegov "nestanak" je intrigirao mnoge, te su pojedini pomislili da će karijeru nastaviti u Gani, gdje je i rođen.
Ipak, danas je zvanično potvrđeno da je Amoah postao novi fudbaler kluba Al Jazira Al Hamra
Ono što je zanimljivo o ovom klubu jeste da postoji jako malo podataka, a Amoah je trenutno najskuplji fudbaler u ekipi i zapravo jedini koji ima određenu vrijednost na Transfermarktu.
Očito će krilni fudbaler biti značajno pojačanje za ovaj tim.
U dresu Željezničara je odigrao 65 utakmica i postigao devet pogodaka uz devet asistencija.
Također, u našoj zemlji je igrao i za FK Rudar Prijedor gdje je odigrao 38 utakmica i postigao deset pogodaka uz tri asistencije.
Njegova primarna pozicija je desno krilo, ali se dobro snalazi i na drugoj strani i na poziciji napadača.
Opaaaa
Još jedna trening kompenzacija ovaj put oko 100 000 konv.maraka
Braca Alibašić milionska trening kompenzacija
I Amar Drina u Poljski klub procenat od sljedeće prodaje
Odličan posao voljeni kluba
GOLEM SI ŽELJO
- feniksptica
- Kontakt:
Ne, nego ako se naguzite bez borbe. Rezultat manje vise.nastrojeni21 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 17:37Znaci ako ih dobijemo, nismo kujice, a ako ne dobijemo, onda jesmo? Tvoje razmisljanje i nivo (ne)inteligencije iznenadjuje iz dana u dan.feniksptica je napisao/la: ↑30 sep 2024, 17:32Vidjet cemo ko je kujica...mi smo im se suprotstavili i dobili. Red je na vas.![]()
Da se i to raščisti...mada po sudijskim poklonima jasno je da ste mu miljenici
Sto se tice sudijskih poklona, vidljivo je da nisi dovoljno inteligentan da bi razumio nova pravila vezana za igranje rukom u 16m, prvo pokusaj savladati osnovna pravila pa se vrati i komentarisi, ovako samo ispadas jos vise glup. Pokusaj shvatiti da vise nije svako igranje rukom u 16m penal, prvo to za pocetak pa onda i ostalo.
Nije svaka... al vama u dvije utakmice 3 igraju rukom pa mora bit jedna.
Opusti se decko, 17 pravila davno nauceno i svake godine s promjenama nadopunjuje se znanje. Uzivaj

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Diskusiju vode sa forumasima koji glume nase navijace ili vam ga sami sa sobom, ovo vise nije ni smijesno vec bas tuzno 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Dobro bi bilo da navijači sarajevskih klubova konačno shvate da im se ljudi sa strane smiju zbog uvreda kojima se časte i gluparija koje jedni drugima pišu. Niste baš najinteligentniji.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Ipak se ljudi najvise smiju forumasima koji su branili Kevelja zivotom a sad su po rupama. Poslije njih su na redu pitari koji ne znaju pravila. 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Izvinite gospodine Balorda, necemo vise uznemiravati vas i drugu intelektualnu elitu koja navija za Velez.
- luckystrike
- Kontakt:
Smješno da se ovo uopšte ovoliko gleda.
Ovaj mali Čelik je onako malo priglup...standardno bekovski
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
A jel moguce da sw ovo uopste gleda, pa jel moguce ovo, daj iz ove lige treba istupiti
Nije ovo penal.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- feniksptica
- Kontakt:
Hahahahahahaa oj hahahahahah

Jbg tvoji naredili da ovakve mora svirat protiv FKS
Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 30 sep 2024, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Penal ko kuca. Kako odmah ovo nije vidio, svasta.
Nasi talenti...
Da sam Ismar kaznio bih Celika odbijanjem od plate zbog ove gluposti. Cist penal
Da sam Ismar kaznio bih Celika odbijanjem od plate zbog ove gluposti. Cist penal
A sto su Mirvic i Vico dobri jarani
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Čelik najgluplji igrač lige al ovo je smiješno da je penal.