kakav je osjecaj uloziti milione i biti u bod sa nama boli aaaaa, tek ce da boli u nastavku sezoneMiljacka je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:18Lupamo ti majku po guzovima kad si već došao s tom pričom![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Komsije cetnici, komsije vicine kujica, klub pred gasnjem,
Evo sad i nek vam se desi 92
Kakvi su to jadi, ovo jos nisam vidio
L
Evo sad i nek vam se desi 92
Kakvi su to jadi, ovo jos nisam vidio
L
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 30 sep 2024, 20:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
12345678922
- Kontakt:
Pa vi pobjedite u Banja Luci, umjesto da tamo izgubite sad bi pobjedili ovdje.
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Stoji to sve. Ali nije mi jasno kako ste uspjeli od Širokog 3 gola primit. Gledao sam ih par utakmica ove sezone. Nisu 3 šanse sve skupa napravili. Umalo i onaj četvrti da ne uđe lopta. Protiv nas jednu šansu imali i to slučajno.FKSDoGroba je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:18I to ti odredi tok utakmice. Umjesto 1:3, on ti ponisti gol, ovi dobiju krila jer su se spasili potopa i jos dodas da nam je golman ionako supalj, dobijes to sto dobijes. Da ne spominjem kako je Renan upropastio 1 na 1 sansu isto tako. Ovo je bio horor.TheNoblesMo je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:12Treba vas sve što psujete jedni druge redom banat na po tjedan dana. Ali šta ćeš kad na ovom forumu nema admina pa se može pisati što hoćeš i vrijeđati po svim mogućim osnovama.
Evo vidio sam sad. Po meni je ovo čist gol, bezveze sudio faul. Jest bio neki blagi kontakt, ali Renan prvi došao do lopte i tek kasnije došlo do slabog kontakta.FKSDoGroba je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:08
Da si vidio ponisten gol Renana sve bi ti bilo jasno. Prvo su trazili ofsajd tri minute u VAR-u da bi nakon toga uspjeli pronaci "faul". Renan je, nakon sto je lopta usla u gol, zakacio igraca Sirokog i to je dovoljno da se ponisti pogodak![]()
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
- Simpatizer
- Kontakt:
Cestitke Sirokom.
Nije bila kvalitetna utakmica, ali dosad najuzbudljivija u prvenstvu.
Nije bila kvalitetna utakmica, ali dosad najuzbudljivija u prvenstvu.
HAJ FAJV
-
Vjeverica777
- Kontakt:
Iznenađujuće Sarajlije nose bod iz Širokog. Redovito su se spuštenih gaća vraćali, ovo je večeras izuzetak
Kome smeta Evropsko Sarajevo?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nije bio ofsajd kod trećeg gola Širokog iako sam mislio da jeste.

Ali zato poništen gol za 1-3 Oliveire je epska lakrdija.

Ali zato poništen gol za 1-3 Oliveire je epska lakrdija.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Pa ovi iz pionirske i kobilje glave stvarno nisu normalni. Bolesnici o ratu pričaju hahahahahahah joj debila KORONA TITULA
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
-
Devedesetka
- Kontakt:
Znaš me nasmijati dobro u zadnje vrijeme samo nastavi kvalitetnu trolu voziš.
Ovim mojim bi porucio da ne psuju bezveze znaju svi šta je bilo zar ima potrebe šta dodavati?
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Odbrana nam kur.cu ne valja a i Rockov voli zaplivatTheNoblesMo je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:21Stoji to sve. Ali nije mi jasno kako ste uspjeli od Širokog 3 gola primit. Gledao sam ih par utakmica ove sezone. Nisu 3 šanse sve skupa napravili. Umalo i onaj četvrti da ne uđe lopta. Protiv nas jednu šansu imali i to slučajno.FKSDoGroba je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:18I to ti odredi tok utakmice. Umjesto 1:3, on ti ponisti gol, ovi dobiju krila jer su se spasili potopa i jos dodas da nam je golman ionako supalj, dobijes to sto dobijes. Da ne spominjem kako je Renan upropastio 1 na 1 sansu isto tako. Ovo je bio horor.TheNoblesMo je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:12Treba vas sve što psujete jedni druge redom banat na po tjedan dana. Ali šta ćeš kad na ovom forumu nema admina pa se može pisati što hoćeš i vrijeđati po svim mogućim osnovama.
Evo vidio sam sad. Po meni je ovo čist gol, bezveze sudio faul. Jest bio neki blagi kontakt, ali Renan prvi došao do lopte i tek kasnije došlo do slabog kontakta.
-
12345678922
- Kontakt:
Hoćel Sarajevo sazvat sastanak pitam za druga ?
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Cist gol ponisten Oliveiri, ali i Sirokom je mogao biti priznat gol 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
Devedesetka
- Kontakt:
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:16Ma poništen gol Liverpoola protiv Tottenhama zbog ofsajda koji nije bio i priznat gol Brentforda protiv Arsenala jer su zaboravili da je igrač koji je bio u ofsajdu zabio gol su broj 1 i 2, ovo je sigurno broj 3, čuj faulDevedesetka je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:14Što je najgore ima i gorih situacija od ove 5 puta zadnje što mi pada na pamet je gol koji je nije poništen tamo negdje u Venezueli ili Kolumbiji iako je bio preko metra u ofsajdu.![]()
![]()
Našao sam
-
Izdviceukec
- Kontakt:
Fuade. Popij casu vode, duboko udahni i pogledaj snimak. Bit ce ti sve jasno. LpFudo je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:19Kojeg faula??? Hajde nadji taj faul neutralni?Izdviceukec je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:16Gol Oliveire je ponisten zbog kontra faula. Nisam vidio snimku kod gola za 3:3 kao ni nitko od vas, tako da ne mogu nista komentarisati, ali mislim da bi iz var sobe ukazali na ofsajd ako je uopce bio.
Spasio ih sudija iako je Rockov usao pola metra sa loptom u gol. Steta sto Siroki Brijeg prosipa bodove protiv ovih slabijih ekipa kuci, kao i Borac nedavno.Vjeverica777 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:21Iznenađujuće Sarajlije nose bod iz Širokog. Redovito su se spuštenih gaća vraćali, ovo je večeras izuzetak
-
jurisicduska
- Kontakt:
A moraju bit bolesni komentari kad provociraju bolesne komentare. Namjerno.
Znaju svi i vide svi da je Sarajevo pokradeno danas samo se ludi prave.
Odigrali smo 8 tekmi ima 10 odluka na našu štetu.
Kakav je moral igraču kad mu poništiš čist gol i onda primiš go iz slijedeće akcije. Nije korektno prema sportu prije svega.
Ali hajde treba igrati šta ćeš sad. Nadati se da će ovog neko uhapsiti i procesuirati.
Znaju svi i vide svi da je Sarajevo pokradeno danas samo se ludi prave.
Odigrali smo 8 tekmi ima 10 odluka na našu štetu.
Kakav je moral igraču kad mu poništiš čist gol i onda primiš go iz slijedeće akcije. Nije korektno prema sportu prije svega.
Ali hajde treba igrati šta ćeš sad. Nadati se da će ovog neko uhapsiti i procesuirati.
Al HZ Sedrenik je komedija. Postoje samo na forumu i to u ovakvom obliku
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!