kakav je osjecaj uloziti milione i biti u bod sa nama boli aaaaa, tek ce da boli u nastavku sezoneMiljacka je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:18Lupamo ti majku po guzovima kad si već došao s tom pričom![]()

kakav je osjecaj uloziti milione i biti u bod sa nama boli aaaaa, tek ce da boli u nastavku sezoneMiljacka je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:18Lupamo ti majku po guzovima kad si već došao s tom pričom![]()
Stoji to sve. Ali nije mi jasno kako ste uspjeli od Širokog 3 gola primit. Gledao sam ih par utakmica ove sezone. Nisu 3 šanse sve skupa napravili. Umalo i onaj četvrti da ne uđe lopta. Protiv nas jednu šansu imali i to slučajno.FKSDoGroba je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:18I to ti odredi tok utakmice. Umjesto 1:3, on ti ponisti gol, ovi dobiju krila jer su se spasili potopa i jos dodas da nam je golman ionako supalj, dobijes to sto dobijes. Da ne spominjem kako je Renan upropastio 1 na 1 sansu isto tako. Ovo je bio horor.TheNoblesMo je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:12Treba vas sve što psujete jedni druge redom banat na po tjedan dana. Ali šta ćeš kad na ovom forumu nema admina pa se može pisati što hoćeš i vrijeđati po svim mogućim osnovama.
Evo vidio sam sad. Po meni je ovo čist gol, bezveze sudio faul. Jest bio neki blagi kontakt, ali Renan prvi došao do lopte i tek kasnije došlo do slabog kontakta.FKSDoGroba je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:08
Da si vidio ponisten gol Renana sve bi ti bilo jasno. Prvo su trazili ofsajd tri minute u VAR-u da bi nakon toga uspjeli pronaci "faul". Renan je, nakon sto je lopta usla u gol, zakacio igraca Sirokog i to je dovoljno da se ponisti pogodak![]()
Odbrana nam kur.cu ne valja a i Rockov voli zaplivatTheNoblesMo je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:21Stoji to sve. Ali nije mi jasno kako ste uspjeli od Širokog 3 gola primit. Gledao sam ih par utakmica ove sezone. Nisu 3 šanse sve skupa napravili. Umalo i onaj četvrti da ne uđe lopta. Protiv nas jednu šansu imali i to slučajno.FKSDoGroba je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:18I to ti odredi tok utakmice. Umjesto 1:3, on ti ponisti gol, ovi dobiju krila jer su se spasili potopa i jos dodas da nam je golman ionako supalj, dobijes to sto dobijes. Da ne spominjem kako je Renan upropastio 1 na 1 sansu isto tako. Ovo je bio horor.TheNoblesMo je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:12Treba vas sve što psujete jedni druge redom banat na po tjedan dana. Ali šta ćeš kad na ovom forumu nema admina pa se može pisati što hoćeš i vrijeđati po svim mogućim osnovama.
Evo vidio sam sad. Po meni je ovo čist gol, bezveze sudio faul. Jest bio neki blagi kontakt, ali Renan prvi došao do lopte i tek kasnije došlo do slabog kontakta.
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:16Ma poništen gol Liverpoola protiv Tottenhama zbog ofsajda koji nije bio i priznat gol Brentforda protiv Arsenala jer su zaboravili da je igrač koji je bio u ofsajdu zabio gol su broj 1 i 2, ovo je sigurno broj 3, čuj faulDevedesetka je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:14Što je najgore ima i gorih situacija od ove 5 puta zadnje što mi pada na pamet je gol koji je nije poništen tamo negdje u Venezueli ili Kolumbiji iako je bio preko metra u ofsajdu.![]()
![]()
Fuade. Popij casu vode, duboko udahni i pogledaj snimak. Bit ce ti sve jasno. LpFudo je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:19Kojeg faula??? Hajde nadji taj faul neutralni?Izdviceukec je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:16Gol Oliveire je ponisten zbog kontra faula. Nisam vidio snimku kod gola za 3:3 kao ni nitko od vas, tako da ne mogu nista komentarisati, ali mislim da bi iz var sobe ukazali na ofsajd ako je uopce bio.
Spasio ih sudija iako je Rockov usao pola metra sa loptom u gol. Steta sto Siroki Brijeg prosipa bodove protiv ovih slabijih ekipa kuci, kao i Borac nedavno.Vjeverica777 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:21Iznenađujuće Sarajlije nose bod iz Širokog. Redovito su se spuštenih gaća vraćali, ovo je večeras izuzetak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.