Brate mili pustite da se pobijemo do kraja, ne pobijedi uvijek bolja ekipa. Nemoj da drugi utiču na konačan rezultat utakmice, neka to budu igrači i ko je bolji ili ko ima više sreće neka pobijedi.Zutti je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:54Ja sam, od početka sezone, mišljenja da nemamo kvalitet kao Zrinjski. Prvenstveno zbog toga što imaju ekstremno samopouzdanje, rutinski rješavaju utakmice, uigrana ekipa koja je dugo na okupu i slično, al i ovakve (slabije od Zrinjskog) nas moraju ekstremno krasti da im ne poremetimo planove. Realno da nas nisu ekstremno pokrali danas i poprilično protiv Posušja bili bismo (vjerovatno) na 22 boda iz 8 utakmica, a to je fenomenalan saldo i realno pretenduješ na vrh. Daleko smo mi bolja ekipa od one prošle sezone, prvo trkački, pa psihički. Zekić jako dobro zategao ekipu, tranzicijski (i defanzivno i ofanzivno) odlično izgledamo, u pomjeranjima jako dobri (izuzev kraja večerašnje utakmicu gdje se nije znalo ni ko pije ni ko plaća), prekidi odlično sređeni obzirom na to kakvi su bili itd itd. Realno škripe nam golman, odbrana i te duge ničije lopte gdje smo tanki do bola. Da ne ulazimo u dublju analizu, jer koji je smisao kad apsolutno ništa fudbalski neće odrediti ovu sezonu.avalPacidoroP je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:41A sad, realno, pitari, ljutite se vi koliko god hoćete, psujte mi što već maloprije niste, ali vi niste na nivou Zrinjskog.
Ekipa koja pretendira za titulu, ne smije imati onu komediju na golu, i komediju od odbrane.
Ako ste i bara-bara sa Borcem, oni će tek u drugom dijelu sezone pokazati koliko VAR je beznačajan u našim uslovima.
Vaše najveće pojačanje ove godine je Zekić, to sam više puta ponovio.
Što se tiče igračkog kadra, ako sad zanemarite Guliašvilija, koji je neviđen igrač za naše uslove, gdje ste vi to bolji u odnosu na prošlu sezonu?
Da nemate Guliašvilija, da li bi imali bodovni saldo kao do sad?
Uz njega je jedini vrijedan pomena Kyeremeh..a za njegov procvat je zaslužan Zekić.
Tako da, džaba se mi svi iz dana u dana nerviramo, tabela je kreirana unaprijed što 'sudijskim pogreškama i protekcijama', toliko i kvalitetom. Zrinjski kvalitetniji + protektovan, Borac bara-bara + sramotna protekcija koje se i sami stide.
Znači Zrinjski jest malo bolji od nas, al ipak nedovoljno da bi lagano osvojili titulu. Bila bi bruka dobra trka da puste pošteno suđenje pa da se mi i Zrinjski porokamo za vrh, nažalost to se očigledno neće desiti i vjerovatno će oni opet (ovaj put nezasluženo) biti prvaci.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
FKSDoGroba je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:01Brata ti sebi napravioavalPacidoroP je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:01Sramotno suđenje Petrovića.
Široki žesto oštećen..
Mirvić ga Vici pere usnicama i dalje.
E moj Ćoriću gdje mi izgubimo dva boda, jer si se povukao..
Sarajevo presmješna ekipa.
Guli i 10. amatera najiskrenije.
Kakvi pacijenti
kontra kontao sam da si malo inteligetniji, a ti jos kontas da sam no fear
Samo si ti gori od ovih nekih pitara
Samo si ti gori od ovih nekih pitara
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 30 sep 2024, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- TurkishAirlines
Zapisnicar u sudu, nije mu teskoFKSDoGroba je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:59Ali lik vodi evidenciju psovki i prati ko brise postovelet3 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:56Jesu li tebi maloprije kocijasi ovo psovali :avalPacidoroP je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:41A sad, realno, pitari, ljutite se vi koliko god hoćete, psujte mi što već maloprije niste, ali vi niste na nivou Zrinjskog.
Ekipa koja pretendira za titulu, ne smije imati onu komediju na golu, i komediju od odbrane.
Ako ste i bara-bara sa Borcem, oni će tek u drugom dijelu sezone pokazati koliko VAR je beznačajan u našim uslovima.
Što se tiče igračkog kadra, ako sad zanemarite Guliašvilija, koji je neviđen igrač za naše uslove, gdje ste vi to bolji u odnosu na prošlu sezonu?
Uz njega je jedini vrijedan pomena Kyeremeh..a za njegov procvat je zaslužan Zekić.
Tako da, džaba se mi svi iz dana u dana nerviramo, tabela je kreirana unaprijed što 'sudijskim pogreškama i protekcijama', toliko i kvalitetom. Zrinjski kvalitetniji + protektovan, Borac bara-bara + sramotna protekcija koje se i sami stide.
![]()
![]()
Neki su skontali kakvi su seljoberi ispali, pa brisali svoje postove![]()
![]()
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Brat vodi evidenciju psovki i gleda ko je sta obrisao alolet3 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 22:01FKSDoGroba je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:01Brata ti sebi napravioavalPacidoroP je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:01Sramotno suđenje Petrovića.
Široki žesto oštećen..
Mirvić ga Vici pere usnicama i dalje.
E moj Ćoriću gdje mi izgubimo dva boda, jer si se povukao..
Sarajevo presmješna ekipa.
Guli i 10. amatera najiskrenije.![]()
![]()
Kakvi pacijenti![]()
Ti si fakultet.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Meni su pitari najjaci kad svrsavaju na svuju ekipu , krenes od golmana tarabe ,odbrana suplja ,sredina solidna , napad bez klasicnog napadaca ,cirkus zivi.
Da nema Gruzijca u ekipi bili bi ekipa za sredine tabele
Da nema Gruzijca u ekipi bili bi ekipa za sredine tabele
Jbt pa sad znam tačno ko je znam lika
Umorih se čitajući, pa možda nisam upratio. Ko su VAR suci bili? Krivi koliko i Petrović, ako ne i krivlji.
" Faul " za 1 3 je šou.
Šteta što nema gol kamere, ono je baš zanimljiva situacija bila.
Ali Rockov, pa presmiješan golman. Svaki centaršut, korner, šut, panika. Za 6 golova barem kriv ove sezone. Uložiš milione i Rockov na golu?
" Faul " za 1 3 je šou.
Šteta što nema gol kamere, ono je baš zanimljiva situacija bila.
Ali Rockov, pa presmiješan golman. Svaki centaršut, korner, šut, panika. Za 6 golova barem kriv ove sezone. Uložiš milione i Rockov na golu?
Ubij ga i za nodija da me vise ne povezuju s njim
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Psujete covjeku majku, familiju, ukopane i nerođene - jer se usudio prokometaisati jednu fudbalsku utakmicuFKSDoGroba je napisao/la: ↑30 sep 2024, 22:02Brat vodi evidenciju psovki i gleda ko je sta obrisao alo![]()
Ti si fakultet.
Ti si Oxford i Sorbona
-
ordedelmale
- Kontakt:
FKSDoGroba je napisao/la: ↑30 sep 2024, 22:02Brat vodi evidenciju psovki i gleda ko je sta obrisao alo![]()
Ti si fakultet.

Hz
Ocekivao sam nakon prosle sezone i nevidjenih kradja, da ce uvodjenjem VAR-a biti najbolja i najkvalitetnija sezona ikada.
Prva 2-3 kola dok nije bilo borca i zrinje to je top izgledalo ali onda svako kolo kardinalne greske
Ovo veceras je samo slag na tortu gdje izgleda da zrinjski mora osvojiti titulu, jer je borcu dosta preko 10mil od europe + opet europu da igraju.
Jos mi je zalosnije sto citam kone i prave Bosnjake kako se nasladjuju ovom i da im je drago, pa ovo ti sramoti drzavu za koju se ginulo da se spasi od ovih koji je trenutno pokusavaju unistiti iznutra.
Prva 2-3 kola dok nije bilo borca i zrinje to je top izgledalo ali onda svako kolo kardinalne greske
Ovo veceras je samo slag na tortu gdje izgleda da zrinjski mora osvojiti titulu, jer je borcu dosta preko 10mil od europe + opet europu da igraju.
Jos mi je zalosnije sto citam kone i prave Bosnjake kako se nasladjuju ovom i da im je drago, pa ovo ti sramoti drzavu za koju se ginulo da se spasi od ovih koji je trenutno pokusavaju unistiti iznutra.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Advokat Spasic za sirotinjulet3 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 22:04Psujete covjeku majku, familiju, ukopane i nerođene - jer se usudio prokometaisati jednu fudbalsku utakmicuFKSDoGroba je napisao/la: ↑30 sep 2024, 22:02Brat vodi evidenciju psovki i gleda ko je sta obrisao alo![]()
Ti si fakultet.![]()
![]()
![]()
Ti si Oxford i Sorbona![]()
Sta jos imas u zapisniku
Neka ba NoDi, pa nemoj ga još i ti. Iz istog ste safa.
Nikad poraz, samo lekcija.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ma bez brige necu postavljati poruke, sve regulara bar znas nasmijat raju
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ma nodi je bio var sobi 
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Forumski psovac majku i mrtvih
Hajd sad malo nazivaj sugrađane cetnicima, nisi odavno
Vi ste još jači, da nemate Muftića imali bi sada 9 bodova a možda i manje da ne igrate rukama.TMmanija2012 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 22:02Meni su pitari najjaci kad svrsavaju na svuju ekipu , krenes od golmana tarabe ,odbrana suplja ,sredina solidna , napad bez klasicnog napadaca ,cirkus zivi.
Da nema Gruzijca u ekipi bili bi ekipa za sredine tabele![]()
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma ne zamaram se budalama.. takvi i čine njihov istok najunikatnijom tribinom na našim prostorima. Takvi su i Husrefu psovali, kud ćeš dalje..let3 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:56Jesu li tebi maloprije kocijasi ovo psovali :avalPacidoroP je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:41A sad, realno, pitari, ljutite se vi koliko god hoćete, psujte mi što već maloprije niste, ali vi niste na nivou Zrinjskog.
![]()
![]()
Neki su skontali kakvi su seljoberi ispali, pa brisali svoje postove![]()
Mogu kmečat od jučer 50.stranica nakucat o Želji, ali kad ti njih malo ufatiš u mlin, odmah smo četnici, ustaše, vicine ku.je, psuju šta stignu
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ne znam za vas ali meni je ovo popravilo noć.
Po ko zna koji put.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trenutno korisnika/ca: Pact1921, Paromlinac i 10 gostiju.