Neka ba NoDi, pa nemoj ga još i ti. Iz istog ste safa.

Ma bez brige necu postavljati poruke, sve regulara bar znas nasmijat raju
Forumski psovac majku i mrtvih
Vi ste još jači, da nemate Muftića imali bi sada 9 bodova a možda i manje da ne igrate rukama.TMmanija2012 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 22:02Meni su pitari najjaci kad svrsavaju na svuju ekipu , krenes od golmana tarabe ,odbrana suplja ,sredina solidna , napad bez klasicnog napadaca ,cirkus zivi.
Da nema Gruzijca u ekipi bili bi ekipa za sredine tabele![]()
Ma ne zamaram se budalama.. takvi i čine njihov istok najunikatnijom tribinom na našim prostorima. Takvi su i Husrefu psovali, kud ćeš dalje..let3 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:56Jesu li tebi maloprije kocijasi ovo psovali :avalPacidoroP je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:41A sad, realno, pitari, ljutite se vi koliko god hoćete, psujte mi što već maloprije niste, ali vi niste na nivou Zrinjskog.
Ekipa koja pretendira za titulu, ne smije imati onu komediju na golu, i komediju od odbrane.
Ako ste i bara-bara sa Borcem, oni će tek u drugom dijelu sezone pokazati koliko VAR je beznačajan u našim uslovima.
Vaše najveće pojačanje ove godine je Zekić, to sam više puta ponovio.
Što se tiče igračkog kadra, ako sad zanemarite Guliašvilija, koji je neviđen igrač za naše uslove, gdje ste vi to bolji u odnosu na prošlu sezonu?
Da nemate Guliašvilija, da li bi imali bodovni saldo kao do sad?
Uz njega je jedini vrijedan pomena Kyeremeh..a za njegov procvat je zaslužan Zekić.
Tako da, džaba se mi svi iz dana u dana nerviramo, tabela je kreirana unaprijed što 'sudijskim pogreškama i protekcijama', toliko i kvalitetom. Zrinjski kvalitetniji + protektovan, Borac bara-bara + sramotna protekcija koje se i sami stide.
![]()
![]()
Neki su skontali kakvi su seljoberi ispali, pa brisali svoje postove![]()
Ne znam za vas ali meni je ovo popravilo noć.
JaoooooooooHordasOdMalena je napisao/la: ↑30 sep 2024, 22:08Ne znam za vas ali meni je ovo popravilo noć.
Po ko zna koji put.![]()
Samo ovo pročitaš i sve ti je jasno za sva vremenaHordasOdMalena je napisao/la: ↑30 sep 2024, 22:08Ne znam za vas ali meni je ovo popravilo noć.
Po ko zna koji put.![]()
Znas sta te **** u toj silnoj objektivnosti ? Kako su se pitari ponasali u poziciji moci. Sjecam se Odine djece, borbe za titulu sa galaktikosima sa Gradskog stadiona, to Benko, Delac, ovaj, onaj a Dino Glava Selimovic drzi presice nakon nekog poraza gdje govori da nakon tog dana vise nista nece biti isto ( parafraziram ). I znas sta se dogodi, ljudi zavrse trecinu lige, povale nas i uzmu titulu. Benko se nadavao ozbiljnih golova iz ofsajda. Sudije im sve zivo svirale. Igrali protiv Celika na Gradskom Stadionu, igrac Celika sa vlastite polovine utrcava na upucenu loptu, ide sam prema golu i ofsajdRaonffa je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:07Jedna od većih krađa u ligi gdje su krađe svakodnevnica, Petrović je baš podigao ljestvicu. Ako uzmemo u obzir da imamo taj neki VAR, onda lagano možemo reći možda i najveća krađa u historiji lige.
Neće ova utakmica niti Petrovićeva sramota odrediti ništa u smislu konačne tabele, u tom kontekstu je ranije bilo krađa koje su mnogo više značile, ali ovolika količina sramotnih odluka je među najgorim u historiji lige.
Meni je, kao navijaču Želje, drago kad Sarajevo kiksa, to je ono nešto navijački, rivalitet, šta znam yebeš ga, to valjda osjeća svaki navijač i jednog i drugog kluba. Ali ovo je već nešto drugo, ovo je pišanje po fudbalu i ljudima koji prate naš fudbal, pišanje po svakom navijaču Želje, Igmana, Sarajeva, Veleža, ŠB-a, Slobode, GOŠK-a, Zrinjskog itd., samo neki navijači ovih klubova u datom momentu nisu svjesni da je ovo šamarčina u lice svakom od nas što prate ovaj jad.
I opet će sljedeći vikend kukati navijači nekog drugog kluba, ne mora nužno značiti da ćemo to biti mi, nas Borac može uzeti i bez pomoći sudija, ali poenta je da se iz kola u kolu dešavaju lakrdije, uloge se mijenjaju, a navijači žive od utakmice do utakmice, navikli smo se da jedno kolo jedni jadaju, drugi likuju, sljedeće kolo obrnuto i sve tako u krug.
A sve je to popraćeno međusobnim optuživanjem "a sjećate se kad je vama ovo ili ono" i tako u nedogled, a krađe u ime jednog kluba (ako se to tako može nazvati) traju evo već pune četiri godine. Nalagodavci negdje sjede i smiju se budalama koje se podyebavaju iz vikenda u vikend u različitim ulogama.
Sve je negdje i počelo od korona titule Sarajevu, samo što ta korona titula nije otišla FKS-u zato što je neko gurao FKS, niti je otišla u FKS zato što je neko htio da Željo ne bude prvak. Dobro se zna zbog kojeg kluba je tada prekinuta liga, koji je klub tada bio na kojem mjestu i gdje je to mjesto vodilo i kolike su šanse (tanke) da bi to mjesto zadržao do kraja sezone da se nastavilo.
A raja dok se međusobno mezeti i živi od vikenda do vikenda, i ne zaslužujemo bolje. Toliko od mene na ovu temu. Lp.
Sudije sviraju kako im iz saveza i sudijske organizacije narede. Ako ne slusaju lete sa liste. Inace je svejedno ko sudi bilo koju tekmu. Bitno je ko diriguje sudijama.
Moze i Vico, samo da je posteno. Pa makar izgubili.
Znači mi krademo uvijek, a vi uvijek pošteni i vas kradu. Dobro.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑30 sep 2024, 22:18Znas sta te **** u toj silnoj objektivnosti ? Kako su se pitari ponasali u poziciji moci. Sjecam se Odine djece, borbe za titulu sa galaktikosima sa Gradskog stadiona, to Benko, Delac, ovaj, onaj a Dino Glava Selimovic drzi presice nakon nekog poraza gdje govori da nakon tog dana vise nista nece biti isto ( parafraziram ). I znas sta se dogodi, ljudi zavrse trecinu lige, povale nas i uzmu titulu. Benko se nadavao ozbiljnih golova iz ofsajda. Sudije im sve zivo svirale. Igrali protiv Celika na Gradskom Stadionu, igrac Celika sa vlastite polovine utrcava na upucenu loptu, ide sam prema golu i ofsajdRaonffa je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:07Jedna od većih krađa u ligi gdje su krađe svakodnevnica, Petrović je baš podigao ljestvicu. Ako uzmemo u obzir da imamo taj neki VAR, onda lagano možemo reći možda i najveća krađa u historiji lige.
Neće ova utakmica niti Petrovićeva sramota odrediti ništa u smislu konačne tabele, u tom kontekstu je ranije bilo krađa koje su mnogo više značile, ali ovolika količina sramotnih odluka je među najgorim u historiji lige.
Meni je, kao navijaču Želje, drago kad Sarajevo kiksa, to je ono nešto navijački, rivalitet, šta znam yebeš ga, to valjda osjeća svaki navijač i jednog i drugog kluba. Ali ovo je već nešto drugo, ovo je pišanje po fudbalu i ljudima koji prate naš fudbal, pišanje po svakom navijaču Želje, Igmana, Sarajeva, Veleža, ŠB-a, Slobode, GOŠK-a, Zrinjskog itd., samo neki navijači ovih klubova u datom momentu nisu svjesni da je ovo šamarčina u lice svakom od nas što prate ovaj jad.
I opet će sljedeći vikend kukati navijači nekog drugog kluba, ne mora nužno značiti da ćemo to biti mi, nas Borac može uzeti i bez pomoći sudija, ali poenta je da se iz kola u kolu dešavaju lakrdije, uloge se mijenjaju, a navijači žive od utakmice do utakmice, navikli smo se da jedno kolo jedni jadaju, drugi likuju, sljedeće kolo obrnuto i sve tako u krug.
A sve je to popraćeno međusobnim optuživanjem "a sjećate se kad je vama ovo ili ono" i tako u nedogled, a krađe u ime jednog kluba (ako se to tako može nazvati) traju evo već pune četiri godine. Nalagodavci negdje sjede i smiju se budalama koje se podyebavaju iz vikenda u vikend u različitim ulogama.
Sve je negdje i počelo od korona titule Sarajevu, samo što ta korona titula nije otišla FKS-u zato što je neko gurao FKS, niti je otišla u FKS zato što je neko htio da Željo ne bude prvak. Dobro se zna zbog kojeg kluba je tada prekinuta liga, koji je klub tada bio na kojem mjestu i gdje je to mjesto vodilo i kolike su šanse (tanke) da bi to mjesto zadržao do kraja sezone da se nastavilo.
A raja dok se međusobno mezeti i živi od vikenda do vikenda, i ne zaslužujemo bolje. Toliko od mene na ovu temu. Lp.Slaviju, kljucnu utakmicu, dobiju iz metarskog ofsajda. Nas sudije **** gdje su stigle, a ovi sebi bas zavrsili sudjenje. Samo se o tome ne prica. Jebu Begicu majku, a uzeli tri titule dok je on jahao. Jel treba dalje ?
Znaci nije sad u pitanju da oni kmece sto neko krade radi postenja nego sto oni to ne mogu da rade, a radili bi isto - samo da mogu. To je, druze, razlika i promasena tema tvog posta.
Mislim slazem se, treba posteno pa ko bude bolji nek' uzme, al kod nas to dokazano nije slucaj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.