FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
53%
Prolazak u Play off
30
19%
Grupnu fazu
45
28%

Ukupno glasova: 158

FCUM
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FCUM » 30 sep 2024, 22:07

:o
Anex je napisao/la:
30 sep 2024, 22:01
Pored ovakvih naših navijača šta očekivati od četničke bande i balijske paščadi,i ne treba biti bolje,jaši vico imaš široku podršku
Znas kad bi obrnuto bilo da je nas neki umjesto Vice i da cetnike kiti parama. NIKAD!

Najgori smo narod na dunjaluku
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 30 sep 2024, 22:07

Kuca se gradi od temelja,a ekipa od odbrane pocevsi od golmana, a nasa najslabija karika je odbrana i dok taj aspekt ne rijesimo mozemo samo mastati o tituli. Veza nam je extra,napad solidan i sad na polusezoni rjesavati odbranu,a prije svega neka dovedu golmana kako treba.

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 30 sep 2024, 22:07

Nisam stigao sve pročitati, je li možda neko komentarisao kako je Kyeremeh sabotirao čitavu utakmicu ?

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 30 sep 2024, 22:08

FCUM je napisao/la:
30 sep 2024, 22:04
Tolike pare prosute i rockov na golu
Može biti i pegamber na golu na isto se svodi

Morgen19
Kontakt:

Post Postao/la Morgen19 » 30 sep 2024, 22:08

FCUM je napisao/la:
Ni za jedan nije kriv, čak nas je iščupao večeras

Sijeraleone
Kontakt:

Post Postao/la Sijeraleone » 30 sep 2024, 22:10

Iza Borca stoji Vlada RS,iza Zrinjskog HDZ BiH,iza Sarajeva pola KS.RS i HDZ su u cvrstom savezu.4 godine su maksimalno protezirani,mi ne mozemo uspostaviti posten fudbal ovdje.Veliki novac je u igri,plus preko Borca i Zrinjsog se propagiraju i nacionalne politike.Protiv Slobode u 1.kolu,onaj penal za Slobodu sto je izmislio Bandic bilo je jasno sta nas ceka i ove sezone.Protiv Posusja nam nije sviran penal kojim bi dobili utakmicu,protiv Zelje je 10 minuta skratio utakmicu a mi dominirali,i tu bi dobili da je bilo fer,ovi veceras,dva gola ti ponisti,posebno onaj za 1-3..mi bi bili prvi s maksimslnim brojem bodova uz fer sudjnje do sada.Ovako smo izgubili,prosuli 6,totalno bezveze,,frustriran samkao i vecina nas,,,Zekicu i igracima nema sta da se zamjrra...veceras bi bilo 1-5 samo da nam nije ponistio cist gol za 1-4

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 30 sep 2024, 22:12

FCUM je napisao/la:
sta je njegova greska eto bila i veceras i protiv Posusja?

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 sep 2024, 22:13

**** vas više Rockov. Najmanji krivac za sve ovo veceras
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 30 sep 2024, 22:14

Anex je napisao/la:
30 sep 2024, 22:08
FCUM je napisao/la:
To se u Novopazarskoj "viče" pEgamber
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 30 sep 2024, 22:16

slika

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 sep 2024, 22:17

Kako sam se iznervirao ovo je strašno , ovo nije dobro za zdravlje. Mozemo dovesti koga hocemo u odbranu i na gol mi u ovakvoj situaciji ne možemo biti prvaci . Divim se zekicu što ostaje pribranim i koncentrisan al vidi se i po njegovoj boji lica da i njemu pritisak opasno radi. Svjestan je da nas kolju al trpi ,samo je pitanje kad će i on puknuti i početi hvatati suduje za vrat.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 30 sep 2024, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 30 sep 2024, 22:17

Hajd razumijem da jesmo propustili par prilika da sami sve zavrsimo i smijemo se sudiji na kraju utakmice. Ali sta onda, zaboravili bi danasnju utakmicu i nastavili dalje isto dok im negdje ne upali da nas zakinu?
Ne mozemo pljuvati po nasim igracima jer "ne iskoristavaju sanse", vazno je da ih stvaramo i zabijamo. Pa zabili smo 3 gola u Listici i nismo pobijedili, realnije je po odbrani pljuvati onda. Ali ne mislim da ce to "trazenje krivca unutar ekipe" upaliti jer ce oni samo nastaviti isto raditi. Takodjer, ko god se imalo bavio nekim sportom razumije kako ovakve sudijske odluke uticu na igraca, ne mozes ostati 100% skoncentrisan dzaba je. Da ne spominjemo zabranu dolaska nasih navijaca.
Ovdje je jedino pitanje sta ce klub i Horde uraditi da ovome stanu u kraj, osim pisanja na drustvenim mrezama i osudjivanja svih desavanja? Ocito neki "fini nacini", pozivanje na osnivanje udruzenja klubova itd. ne uspijevaju.. ljudi traze da im se tresu gace kad dodju u Sarajevo, na Hordama je potez.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 30 sep 2024, 22:19

mirzatele je napisao/la:
30 sep 2024, 22:16
slika
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 30 sep 2024, 22:20

broj6 je napisao/la:
30 sep 2024, 22:17
Hajd razumijem da jesmo propustili par prilika da sami sve zavrsimo i smijemo se sudiji na kraju utakmice. Ali sta onda, zaboravili bi danasnju utakmicu i nastavili dalje isto dok im negdje ne upali da nas zakinu?
Ne mozemo pljuvati po nasim igracima jer "ne iskoristavaju sanse", vazno je da ih stvaramo i zabijamo. Pa zabili smo 3 gola u Listici i nismo pobijedili, realnije je po odbrani pljuvati onda. Ali ne mislim da ce to "trazenje krivca unutar ekipe" upaliti jer ce oni samo nastaviti isto raditi. Takodjer, ko god se imalo bavio nekim sportom razumije kako ovakve sudijske odluke uticu na igraca, ne mozes ostati 100% skoncentrisan dzaba je. Da ne spominjemo zabranu dolaska nasih navijaca.
Ovdje je jedino pitanje sta ce klub i Horde uraditi da ovome stanu u kraj, osim pisanja na drustvenim mrezama i osudjivanja svih desavanja? Ocito neki "fini nacini", pozivanje na osnivanje udruzenja klubova itd. ne uspijevaju.. ljudi traze da im se tresu gace kad dodju u Sarajevo, na Hordama je potez.
Nista se nece uraditi. Ovo je 10 ti put da nam se ovo dwsava. Ne mozes nista uradit. Da javno pricas dobijes kaznu. Napustio teren kazna .Samo moliti boga da Vico krepa sa balijskim pascadima ili cekati da mu ovo sve dojadi.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 30 sep 2024, 22:21

MaroonBjelave je napisao/la:
30 sep 2024, 22:14
Anex je napisao/la:
30 sep 2024, 22:08
FCUM je napisao/la:
To se u Novopazarskoj "viče" pEgamber
Sve si u toku

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 30 sep 2024, 22:23

broj6 je napisao/la:
Prošla su ta vremena,šuti i trpi, miran i bespomoćan pa šta bog da

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 30 sep 2024, 22:24

mirzatele je napisao/la:
30 sep 2024, 22:16
slika
Ovo mi nije jasno kako je mašio. Prošle sezone je iz deset puta gorih situacija glat zabijao. Ovdje si riješavao utakmicu

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 30 sep 2024, 22:25

Možda je i za ovo sudija kriv

slika
Zadnja izmjena: mirzatele, dana/u 30 sep 2024, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 30 sep 2024, 22:25

FCUM je napisao/la:
30 sep 2024, 22:20
broj6 je napisao/la:
Nista se nece uraditi. Ovo je 10 ti put da nam se ovo dwsava. Ne mozes nista uradit. Da javno pricas dobijes kaznu. Napustio teren kazna .Samo moliti boga da Vico krepa sa balijskim pascadima ili cekati da mu ovo sve dojadi.
Jel to ne znamo gdje se nalazi zgrada saveza i gdje ti isti rade? Ne mozemo izaci napokon na neke proteste? Poslati dopise Fifi, Uefi i svim ostalim sindikatima i organizacijama da obrate pozornost sta se radi. Prosle godine u Hrvatskoj ljudi se dignu i izbore da sude strane sudije. Mi nesto fini i sad se nadamo da ce nam Ibrakovic pomoci nesto na neki fakinski nacin?

Senner
Kontakt:

Post Postao/la Senner » 30 sep 2024, 22:26

ado-hz je napisao/la:
30 sep 2024, 21:52
Zamisli kako je dobro u BIH biti Srbin, posebno politicar na bilo kojem nivou vlasti pa tako i u fudbalu.
"MOLIŠ" ( stavio pod navodnike da neko ne pomisli bukvalno) ih da ostanu u BIH, oni fol prijete ocjepljenjem i epilog svega toga je da im glupi Bošnjo da sve sto moze samo da ovi ne bi kmečali.
Eh kad im das to sve i vise nego sto treba onda te oni yebu gdje god mogu i gdje god stignu u zdrav mozak.
Ono ko veli jel hocete Bosnu, hocete...e mi necemo i zato sto moramo da zivimo sa vama sad cemo vas yebavati u zdrav mozak koliko god mozemo i gdje god mozemo.
I onda skontas mada to vecina Bosnjaka jos nije skontala da se jedini ti fol boris i zelis ovu drzavu a ostala dva naroda ne zele i provode silu.
Zato mi nije zao sto nas yebu jer smo im mi to sve omogucili, glupe Bosnje.
Zamislite da je sjedište **** saveza u Banja Luci i da se ovako već drugu godinu krvnički krade Borac, glavu dajem da bi ga do sada zapalili.

Ali srećom, sjedište saveza je u Sarajevu, kod bezmudnih balija koje znaju samo slegnuti ramenima i i reći: "Šta češ, tako nam grah pao".

Meni večeras nije dobro, nakon onog poništenog 3 gola kada me srce nije opalilo, ali fakat, evo još uvijek treperim u pm. Izašao sam vani tako da nisam vidio ni taj 4 poništeni gol. Šta treba da preselim i da ostavim porodicu i djecu radi Vice i njegovih podanika, ali boli ovo u pm, boli kada bi želio nešto uraditi a ne možeš, ubi me ta nemoć 😔

Ne znam, odavno je ovo izgubilo svaki smisao, reprezentaciju su uništili, sada se pišaju po nama kada je riječ o Premijer ligi, nešto kao pratimo dajemo podršku a svi znamo kakav će biti kraj lige!!!!

Ne znam koliko će i Zeka ovo trpiti, ne treba mu ovo vjerujte mi. Umjesto da suvereno hara ligom sa ekipom koju ima i koju će imat nakon zimskog prelaznog roka, imaš situaciju da zabijaš regularne golove, a oni ti ih poništavaju. Ovdje pada sva priča o tome moramo biti duplo bolji, zabi 5 pa ti ne mogu ništa!

Ne amnestiram malog Čelika i njegove glupe poteze već par utakmica kada počinje ili Renana koji ne zabija mrtve zicere, ni penale koji nam se nam se ne sviraju, jednostavno kada te ovako karaju sudije teško je i igračima.

Ne znam da li bi pilo vode organizovati kakve proteste, blokirati sve ispred saveza, evo ja ću izaći s posla i pojaviti se u koje god doba se isti organizuju. Da li bi nešto dobili s tim ne znam, ali naš glas, glas navijača se ne čuje, kao da nas nema. Možda da nas se pojavi 2 - 3000 bila bi druga priča, a da nas ima toliko za proteste ima nas sigurno. Pisanje saopštenja ne pije vode, druge prodane kurve šute, tako da smo ostali samo mi da stanemo iza kluba.

Možda fantaziram ali bih ja sada tako nekome **** majku pa nek sve izgori gadovi bijedni!!! Jbo više i prekršajnu prijavu i sve, ili možda ipak treba ovo sve prestati pratiti i posvetiti se nekim drugim stvarima?

Fuj 🤮

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Bordo10, bordobijeli, Hajdeee, hase73, MokraKifla, Serha i 93 gosta.