Znas kad bi obrnuto bilo da je nas neki umjesto Vice i da cetnike kiti parama. NIKAD!
Najgori smo narod na dunjaluku
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Znas kad bi obrnuto bilo da je nas neki umjesto Vice i da cetnike kiti parama. NIKAD!
To se u Novopazarskoj "viče" pEgamber
Nista se nece uraditi. Ovo je 10 ti put da nam se ovo dwsava. Ne mozes nista uradit. Da javno pricas dobijes kaznu. Napustio teren kazna .Samo moliti boga da Vico krepa sa balijskim pascadima ili cekati da mu ovo sve dojadi.broj6 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 22:17Hajd razumijem da jesmo propustili par prilika da sami sve zavrsimo i smijemo se sudiji na kraju utakmice. Ali sta onda, zaboravili bi danasnju utakmicu i nastavili dalje isto dok im negdje ne upali da nas zakinu?
Ne mozemo pljuvati po nasim igracima jer "ne iskoristavaju sanse", vazno je da ih stvaramo i zabijamo. Pa zabili smo 3 gola u Listici i nismo pobijedili, realnije je po odbrani pljuvati onda. Ali ne mislim da ce to "trazenje krivca unutar ekipe" upaliti jer ce oni samo nastaviti isto raditi. Takodjer, ko god se imalo bavio nekim sportom razumije kako ovakve sudijske odluke uticu na igraca, ne mozes ostati 100% skoncentrisan dzaba je. Da ne spominjemo zabranu dolaska nasih navijaca.
Ovdje je jedino pitanje sta ce klub i Horde uraditi da ovome stanu u kraj, osim pisanja na drustvenim mrezama i osudjivanja svih desavanja? Ocito neki "fini nacini", pozivanje na osnivanje udruzenja klubova itd. ne uspijevaju.. ljudi traze da im se tresu gace kad dodju u Sarajevo, na Hordama je potez.
Prošla su ta vremena,šuti i trpi, miran i bespomoćan pa šta bog dabroj6 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 22:17Hajd razumijem da jesmo propustili par prilika da sami sve zavrsimo i smijemo se sudiji na kraju utakmice. Ali sta onda, zaboravili bi danasnju utakmicu i nastavili dalje isto dok im negdje ne upali da nas zakinu?
Ne mozemo pljuvati po nasim igracima jer "ne iskoristavaju sanse", vazno je da ih stvaramo i zabijamo. Pa zabili smo 3 gola u Listici i nismo pobijedili, realnije je po odbrani pljuvati onda. Ali ne mislim da ce to "trazenje krivca unutar ekipe" upaliti jer ce oni samo nastaviti isto raditi. Takodjer, ko god se imalo bavio nekim sportom razumije kako ovakve sudijske odluke uticu na igraca, ne mozes ostati 100% skoncentrisan dzaba je. Da ne spominjemo zabranu dolaska nasih navijaca.
Ovdje je jedino pitanje sta ce klub i Horde uraditi da ovome stanu u kraj, osim pisanja na drustvenim mrezama i osudjivanja svih desavanja? Ocito neki "fini nacini", pozivanje na osnivanje udruzenja klubova itd. ne uspijevaju.. ljudi traze da im se tresu gace kad dodju u Sarajevo, na Hordama je potez.
Jel to ne znamo gdje se nalazi zgrada saveza i gdje ti isti rade? Ne mozemo izaci napokon na neke proteste? Poslati dopise Fifi, Uefi i svim ostalim sindikatima i organizacijama da obrate pozornost sta se radi. Prosle godine u Hrvatskoj ljudi se dignu i izbore da sude strane sudije. Mi nesto fini i sad se nadamo da ce nam Ibrakovic pomoci nesto na neki fakinski nacin?FCUM je napisao/la: ↑30 sep 2024, 22:20Nista se nece uraditi. Ovo je 10 ti put da nam se ovo dwsava. Ne mozes nista uradit. Da javno pricas dobijes kaznu. Napustio teren kazna .Samo moliti boga da Vico krepa sa balijskim pascadima ili cekati da mu ovo sve dojadi.broj6 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 22:17Hajd razumijem da jesmo propustili par prilika da sami sve zavrsimo i smijemo se sudiji na kraju utakmice. Ali sta onda, zaboravili bi danasnju utakmicu i nastavili dalje isto dok im negdje ne upali da nas zakinu?
Zamislite da je sjedište **** saveza u Banja Luci i da se ovako već drugu godinu krvnički krade Borac, glavu dajem da bi ga do sada zapalili.ado-hz je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:52Zamisli kako je dobro u BIH biti Srbin, posebno politicar na bilo kojem nivou vlasti pa tako i u fudbalu.
"MOLIŠ" ( stavio pod navodnike da neko ne pomisli bukvalno) ih da ostanu u BIH, oni fol prijete ocjepljenjem i epilog svega toga je da im glupi Bošnjo da sve sto moze samo da ovi ne bi kmečali.
Eh kad im das to sve i vise nego sto treba onda te oni yebu gdje god mogu i gdje god stignu u zdrav mozak.
Ono ko veli jel hocete Bosnu, hocete...e mi necemo i zato sto moramo da zivimo sa vama sad cemo vas yebavati u zdrav mozak koliko god mozemo i gdje god mozemo.
I onda skontas mada to vecina Bosnjaka jos nije skontala da se jedini ti fol boris i zelis ovu drzavu a ostala dva naroda ne zele i provode silu.
Zato mi nije zao sto nas yebu jer smo im mi to sve omogucili, glupe Bosnje.