Jeste bar na tragu toga da mirvic 3 godine gleda kako nas sudije karaju u dupe a on osim sto vrti fildzan kod seje i drka instagram, ne mice prstom da to promjeni...
Nije valjda da ceka da HZ potegne opet, jer ako me sjecanje sluzi, iste je pokusavao za nos vuci kada su mu objasnjavali ko je ko i sta je sta i kako treba da radi i sta mu treba biti cilj.
Klub treba sistemski zastititi od ovih stvari... Na forumu sve ubice , **** i lome kosti, a 70% sudija hoda po gradu Sarajevu najlaganije. Savez pred nosom, samo muda nema nego doci na forum i svakome ko ne misli ko tele, psovati i govoriti ovo i ono...
Sto ne napisete da mirvic nije sudijama placao nocenje u sarajevu kada sude nama... Pa kada su ga napokon uspjeli nagovoriti jer to SVI Rade, lik preko kojeg je htio da plati uzme pare i kaze da su sudije otisle kuci ranije
Kada uzmes klub i kada se predstavljas javnosti kao ulagac, vlasnik, onda trebas to vlasniatvo zaatititi od onoga sto smeta u poslovanju. Nasem vlasniku 3 godine razbijaju prozore , dkidaju fasadu, odnose ogradu, pucaju cijevi, on sjedi u kuci i govori kako ce to se rijesiti... I sjedi... I sjedi.
Meni je tuga gledati koliko treba malo da postanemo vladari lige. Ali kako ces postati kada psdnes na svakom ozbiljnom ispitu pravljenja ozbiljnog kluba. Igrac ode bez najave na "odmor", uhvatis ga 20x da cuga po klubovima i on i dalje lagan na terenu... Pa kada ostali vide da to prolazi, onda imas anarhiju.
Ja ne vidim ni jednim potezom da ce neko zastititi nas klub. Ni jednim. Ne viidim jer u tri godine si mogao na bilo koji nacin osigurati bar korektno sudjenje... I onda kad te kolju dodje balavurdija pisati kako nas kolju jer neko na forumu napise da je bio penal za siroki
I jos jaca, da moramo biti svi na forumu sloyni jer sko smo slozni sta? Procitat ce vico i odstupiti kad vidi strasne postove?

Hoce se valjati od smjeha vasim idiotarijama. Odrastite... Kkav sud u Lozani? Kakva uefa?
Ko ce to da uradi moim te? Mirvic? Jaranice?
Sve je ovo sto vidite plod neznanja i nerada, da se na vrijeme radilo na srecavanju ove bolesti, sad je ne bi bilo ili bi bila na jednoj dvije utakmice a ne svakoj. Ovako vrtiti fildzan sljedece kolo, da vidimo ko nam sudi