FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 30 sep 2024, 22:29

mirzatele je napisao/la:
30 sep 2024, 22:25
Možda je i za ovo sudija kriv

slika
Pa da je priznat Renanu regulaean gol bilo bi 5-1 na kraju . O čemu bolan pričaš, jesi slijep ??
Vidiš li da ne možemo biti prvaci da dovedeš još 5 pojačanja.

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 30 sep 2024, 22:31

Kradu nas pljačkaju nas,ali im i mi nesebično pomažemo.
Šta mi možemo sve fuliti i šta sve možemo primiti ne može niko u ligi.
Amaterizam teški.
Golman **** po običaju,kapiten ****,Mustafić,Kuprešak,akademija kažu talenti vrijede milione Bože sačuvaj
**** vam majku po vertikali od Vice,sudija pa do naših bilmeza na terenu .

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 30 sep 2024, 22:33

mirzatele je napisao/la:

slika
Pa i jesi Tele ono pravo Tele, hoces Tele da ti postavim ovakvih milion i gorih situacija iz lige petice.

5 golova je Sarajevo postiglo i nismo pobjedili zbog sudija, sta serete ba ljudi vise, umjesto da stanemo iza Zekica i igraca vi se hvatate ko je sta fulio, da bi kao neku kontru opalio i bio pametan.

Daj ba koji vam je vise.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 30 sep 2024, 22:34

Samo traziti strane sudije, to je jedini lijek za bh nigomet. Nasa bagra u crnom je bruka i sramota korumpirana..fuj, zgadise mi fudbal. Cast izuzecima koji su posteni..ali tuzno je ovo gledati.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 30 sep 2024, 22:36

Pored ovakve teladi nemamo se čemu nadati,kolji vico kad ti je bog dao

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 30 sep 2024, 22:38

bosnas_ je napisao/la:
30 sep 2024, 22:34
Samo traziti strane sudije, to je jedini lijek za bh nigomet. Nasa bagra u crnom je bruka i sramota korumpirana..fuj, zgadise mi fudbal. Cast izuzecima koji su posteni..ali tuzno je ovo gledati.
Ko će tražiti kad su balijske izdajice gore od četnika

SilaMoc1946

Post Postao/la SilaMoc1946 » 30 sep 2024, 22:39

... i naravno ove palije(dudlije) neće niko kazniti, pa postoji li iko da može nešto uraditi vezano za ove sudije, da li će nas vječno ka.ati može li se više ovome u kraj stati?
Sarajevo ljubavi moja 1946

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 30 sep 2024, 22:40

SilaMoc1946 je napisao/la:
30 sep 2024, 22:39
... i naravno ove palije(dudlije) neće niko kazniti, pa postoji li iko da može nešto uraditi vezano za ove sudije, da li će nas vječno ka.ati može li se više ovome u kraj stati?
Zasticeni su ko niko. Bukvalno mogu raditi sta hoce.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 sep 2024, 22:40

Sad će da se smiri malo situacija nas sudije pogurati protiv veleza I igmana i reci će eto i vama se pomaže šta kukate.
Pa kad zagusti opet će poslati nekog da nas povali par utakmica. Jednostavno kriminalna hobotnica u kojoj sve poteze vuku Vico i politika rs i hb. Fk Sarajevo ima prava ko palestinci, rade nam šta požele.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 30 sep 2024, 22:44

Mi smo levati najveći za pet dana će doći reprezentacija i koristiti kamp najnormalnije. Ja da se pitam ne bi otvorio kapiju pa kad bi pogino na licu mjesta.
ISTINA ZA VEDRANA!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 30 sep 2024, 22:44

Jeste bar na tragu toga da mirvic 3 godine gleda kako nas sudije karaju u dupe a on osim sto vrti fildzan kod seje i drka instagram, ne mice prstom da to promjeni...
Nije valjda da ceka da HZ potegne opet, jer ako me sjecanje sluzi, iste je pokusavao za nos vuci kada su mu objasnjavali ko je ko i sta je sta i kako treba da radi i sta mu treba biti cilj.

Klub treba sistemski zastititi od ovih stvari... Na forumu sve ubice , **** i lome kosti, a 70% sudija hoda po gradu Sarajevu najlaganije. Savez pred nosom, samo muda nema nego doci na forum i svakome ko ne misli ko tele, psovati i govoriti ovo i ono...

Sto ne napisete da mirvic nije sudijama placao nocenje u sarajevu kada sude nama... Pa kada su ga napokon uspjeli nagovoriti jer to SVI Rade, lik preko kojeg je htio da plati uzme pare i kaze da su sudije otisle kuci ranije 🤣

Kada uzmes klub i kada se predstavljas javnosti kao ulagac, vlasnik, onda trebas to vlasniatvo zaatititi od onoga sto smeta u poslovanju. Nasem vlasniku 3 godine razbijaju prozore , dkidaju fasadu, odnose ogradu, pucaju cijevi, on sjedi u kuci i govori kako ce to se rijesiti... I sjedi... I sjedi.

Meni je tuga gledati koliko treba malo da postanemo vladari lige. Ali kako ces postati kada psdnes na svakom ozbiljnom ispitu pravljenja ozbiljnog kluba. Igrac ode bez najave na "odmor", uhvatis ga 20x da cuga po klubovima i on i dalje lagan na terenu... Pa kada ostali vide da to prolazi, onda imas anarhiju.

Ja ne vidim ni jednim potezom da ce neko zastititi nas klub. Ni jednim. Ne viidim jer u tri godine si mogao na bilo koji nacin osigurati bar korektno sudjenje... I onda kad te kolju dodje balavurdija pisati kako nas kolju jer neko na forumu napise da je bio penal za siroki 🤣
I jos jaca, da moramo biti svi na forumu sloyni jer sko smo slozni sta? Procitat ce vico i odstupiti kad vidi strasne postove? 🤣 Hoce se valjati od smjeha vasim idiotarijama. Odrastite... Kkav sud u Lozani? Kakva uefa?
Ko ce to da uradi moim te? Mirvic? Jaranice?

Sve je ovo sto vidite plod neznanja i nerada, da se na vrijeme radilo na srecavanju ove bolesti, sad je ne bi bilo ili bi bila na jednoj dvije utakmice a ne svakoj. Ovako vrtiti fildzan sljedece kolo, da vidimo ko nam sudi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 30 sep 2024, 22:44

Anex je napisao/la:
30 sep 2024, 22:38
bosnas_ je napisao/la:
30 sep 2024, 22:34
Ko će tražiti kad su balijske izdajice gore od četnika
Da bi sudile strane sudije to mora pisati da je moguce u pravilniku NSBiH a to naravno da ne pise. Pa nisu oni ludi da napisu nesto protiv sebe sto ih moze zayebati :)

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 30 sep 2024, 22:46

Haj prije nije bilo Vara pa ne vidi dobro sudija, sekunde su to, pogrijesi se....ali ono sad je cirkus, ode do ekrana i sve pogleda u miru i na kraju grijesi namjerno i ponisti gol

Ono da je bio gol to bi bila gotova prica. Poslije toga smo bili u soku svi kolektivno i na kraju smo mogli i izgubiti zbog svih tih nenormalnih desavanja

Pirkehzsa
Kontakt:

Post Postao/la Pirkehzsa » 30 sep 2024, 22:49

slika

Sve dok je kerina sa slike na čelu saveza i dok mu pushe kurhacc baliye, nama ce ovako biti. Vico jeste problem, ali su sto puta veći problem u cjelokupnom nasem drustvu yebene baliye, koje bi majku prodale.

Istina, da je Renan zabio cistu sansu i tu bi stvari bili drugačije, ali sto to mi svaku utakmicu moramo razmisljati sta bi bilo da je zabio sansu, sta bi bilo da je dodao, kad nam vicin ker ponisti CIST GOL ili izmisli bilo sta da nas osteti iz kola u kolo, iz godine u godinu. Ovo prelazi sve granice, ker nam se godina pisha u lice svima, i ovo nije prvi put nego sto prvi.

Da je gol priznat, primili bi skutori jos dva.

Podrska Zekicu i momcima, ali i ZZ mora shvatiti da u ovoj ligi ne moze igrati bez klasicnog napadaca, i tu grijesi drugu utakmicu zaredom. Ako je upalilo u BL, ne znaci da ce na svakoj utakmici.

Ima jos da se igra, ali mislim da jednostavno sa ovakvim sudjenjem i savezom, mi nemamo sanse sa političkim projektima SNSD-a i HDZ-a. Mi njih mozemo i dobiti u direktnom duelu, ali titule se osvajaju prije svega na utakmicama kao sto su danasnja, kao sto je Posusje pa i derbi koliko god da je to gradski derbi.

Zrinjski ima laganih 18 bodova u iducih 6 kola, o vicinim kuyama ne treba ni misliti.

Istina nismo ni mi bili sjajni danas, odbrana katastrofalna ali opet su nam ukradena dva boda i to je jedina istina.

Ne znam sta da kazem braco, nervozan sam, ljut sam, zapalio bih sve. Nek ste vi meni svi zivi i zdravi

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 30 sep 2024, 22:50

Za ono sto je renanu poništio , bilo gdje bi dobio suspenziju citavu sezonu

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 30 sep 2024, 22:51

Zrinjski ima iducih 6 kola prelagano. Nazalost ovo ce ici do polusezone na jedno +7 bodova i to je to

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 sep 2024, 22:52

slika

Ovako ovi naši pametnjakovići krive zekica ,igeace a lopovi su kao ok .

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 30 sep 2024, 22:55

Nama neprijatelji ne trebaju...
Sarajevo ljubavi moja.

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 30 sep 2024, 22:55

guadalupe je napisao/la:
30 sep 2024, 22:33
mirzatele je napisao/la:

slika
Pa i jesi Tele ono pravo Tele, hoces Tele da ti postavim ovakvih milion i gorih situacija iz lige petice.

5 golova je Sarajevo postiglo i nismo pobjedili zbog sudija, sta serete ba ljudi vise, umjesto da stanemo iza Zekica i igraca vi se hvatate ko je sta fulio, da bi kao neku kontru opalio i bio pametan.

Daj ba koji vam je vise.
Tacno sve. Ja sam ga prvi u u svom prijasnjiem postu kritikovao za ovaj promasaj, ali da mu je priznat gol par minuta prije ne bi se ni pricalo o ovome. Kada su vidjeli da nije bilo ofsajda ni u jednoj situaciji, morali su izmisliti stoti razlog da poniste gol.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 30 sep 2024, 22:55

Kada vratim film u ovoj godini sam zbog FK Sarajava presao 2000 km i potrosio oko 1000 KM. Nije mi zao ni sekunde jer su mi se neke stvari poklopile u zivotu i hvala Bogu imam mogucnost za to. Veca satisfakcija od toga mi je da sam sina od 6 godina zarazio bordo bojom da vec zna vise od pola.postave imenom i prezimenom a to mogu potvrditi @lucki @holyman i dr. Posle vecerasnje utakmice duboko razmisljam ds povucem rucnu i da Sarajevo izbacim iz liste prioriteta u zivotu. Ovo sto sam ja vcrs gledo udara na zdrav razum i to me najvise boli. Popio sam dva apaurins i samo o tome razmisljam. Zena dosla sposla, ja je ne dozivljavam. Tesko je ovo sve...
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lecler, napoleon72, ubipara, Varijantas8 i 50 gostiju.