FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
90
45%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
62
31%

Ukupno glasova: 199

Bordo10
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bordo10 » 01 okt 2024, 10:25

Tesko za ostat normalan jeste, ali mislim da nam je ekipa beton i sve sta treba uciniti je dovesti pravog lijevog beka, i dva igraca u odbrani, koja ce biti isti nivo kao ostatak ekipe, doveo bih i golmana.
Realno sve sto treba je to, jer ocito za nesto vise moramo biti duplo jaci od konkurencije, sto skoro i jesmo.
Za sada bi pokusao da gurnem Jovica umjesto Celika ili Djurickovica, cini mi se da je bio dobar ono par utakmica na stoperu, a cim zimska pauza udarit na dva top stopera, ako treba platit ovog Nikoliciusa, ili Andy Baru da baci kvalitetnu preporuku, jer ako tu ubodemo, onda nam ga mogu pusit, jer cemo biti prejaki za sve.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 01 okt 2024, 10:25

FoSte95 je napisao/la:
01 okt 2024, 09:28
Ovdje se titula riješava očigledno

U Nogometnom savezu Federacije Bosne i Hercegovine prema našim informacijama izborni proces će početi nešto kasnije, odnosno izbori u opštinskim i gradskim savezima će biti održani u periodu od 1. do 31. oktobra 2024. godine.
Narednu 2024. godinu će zatvoriti, vjerovatno i najvažniji izbori, oni kantonalni u Federaciji Bosne i Hercegovine. Oni će biti održani u periodu od 1. novembra do 15. decembra 2024. godine.
E bas me zanima sta cemo uraditi ovdje.
Hocemo li konkretno lobirati svoje ljude u saveze ili zivjeti i naredne 4 godine pod terorom cetalja u iluziji da mozes poateno osvojiti
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 01 okt 2024, 10:30

NajvecaRadosti je napisao/la:
01 okt 2024, 10:25
FoSte95 je napisao/la:
01 okt 2024, 09:28
Ovdje se titula riješava očigledno

U Nogometnom savezu Federacije Bosne i Hercegovine prema našim informacijama izborni proces će početi nešto kasnije, odnosno izbori u opštinskim i gradskim savezima će biti održani u periodu od 1. do 31. oktobra 2024. godine.
Narednu 2024. godinu će zatvoriti, vjerovatno i najvažniji izbori, oni kantonalni u Federaciji Bosne i Hercegovine. Oni će biti održani u periodu od 1. novembra do 15. decembra 2024. godine.
E bas me zanima sta cemo uraditi ovdje.
Hocemo li konkretno lobirati svoje ljude u saveze ili zivjeti i naredne 4 godine pod terorom cetalja u iluziji da mozes poateno osvojiti
Meni je jednom jedan bugar na seminaru rekao, da ima kod njih izreka, sto ne mozes da resis sa pare, mozes da resis sa mnogo pare :D

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 okt 2024, 10:35

Pendulum je napisao/la:
01 okt 2024, 10:09
Shategabri je napisao/la:
01 okt 2024, 08:45
Inače, jedna smo od neporaženih ekipa još uvijek.
Mene posebno zanima kako ćemo izgledati u ovoj zaostaloj s Zrinjskim.
Da izgledaš kao Barcelona iz 2011 izgubit' ćeš. Hoćeš da ti kažem zašto?

Pogledaj utakmicu od sinoć opet. :kafa:
Pa eto, nismo, uprkos sudijskim krađama ni u BL ni u ŠB.
Koševo Zapad

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 okt 2024, 10:38

boki86 je napisao/la:
01 okt 2024, 10:03
MortemHz je napisao/la:
01 okt 2024, 09:54
Ne bi izgubili bod već mnogo više pošto nam ne bi bio prvi put, to nije nikada dobar način da pošalješ poruku. Vodio ili gubio, nebitno.
Raja nikako da skonta da se najveca bitka vodi van terena, kada tu nesto napravimo, onda se mozemo okrenuti terenu. Vidjeli smo prosle sezone kako je to ispalo. Umjesto da sute i rade u pozadini, oni pisu javna obavjestenja, koja mozes okaciti macku o rep
Tako je. Sigurno je lijepo pročitati kada se klub oglasi ali nažalost to samo znači da nemaš način da se zaštitiš. Upravo tako kako si i rekao, to se radi u pozadini. Citirao sam sebe sinoć, prije 5-6 dana sam napisao kako nam se sprema epska pljačka tamo i da ne postoji način da se zaštitimo i tako i bi.
Opet sat vremena prije utakmice sam sebe pokušavam slagati, ono kontam ma joj možda griješim, neće tako loše biti, nije Petrović k'o Gigović, hajde da gledam i eto šta bi na kraju? Dao si 5 golova i nisi mogao pobijediti. Zato mi je uvijek bilo i smiješno kada neki naši forumaši napišu ''ma budi ti jak, složi im tricu pa im ne mogu 2 Gigovića pomoći''. U realnom svijetu to zavisi ponajviše od toga koliko će sudija biti bezobrazan i do koje mjere će ići da te pokrade, pogotovo u našoj ligi gdje je kvalitet ekipa sličan.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 01 okt 2024, 10:40

01 okt 2024, 10:35
Pendulum je napisao/la:

100%

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 01 okt 2024, 10:42

Ostaviti Gulija jos jednu sezonu bi bilo samoubistvo, on ce tesko kod nas ponoviti ovakvu sezonu, ovdje moze samo stagnirat, vise napredovati ne moze.. uzeti na ljeto max sto se moze uzeti (oko 2 mil.) i pozeljet mu sve najbolje.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 01 okt 2024, 10:43

Zaboravite Fife,Uefe,Sipe . Nista se promjeniti nece. Nase je samo da budemo uz momke,trenera i da im pruzimo podrsku. Istina je da ima igraca koji ne zasluzuju da nose dres ali u svakoj ekipi ih ima . Zato svi na Kosevo u ponedjeljak
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 01 okt 2024, 10:46

5 golova zabijes na strani,2 cista ti ponisti a ova 3 nisu dovoljno za pobjedu.Kakva liga :bow:

Toliko o pricama "Ti ako si bolji sudija ti nista ne moze"
To samo moze izjaviti ko veze sa bh fudbalom nema.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

misstianopenaldo
Kontakt:

Post Postao/la misstianopenaldo » 01 okt 2024, 10:54

Ne zivimo u jb lala zemlji svi znamo kako ce da bude,
svi znamo kako ce suditi, al makar ne daj im povoda.
Od huje ne znam ni kolko sam pratio utakmicu al ono sto sam vidio 2 zuta kartona smo dobili onako gluposcu igraca.
Pod hitno treba napravit pravilnik da se odbija od plate za glup zuti
Pa ako te kradu moras li im jos i iznositi stvari.
Nije mi jasno kad neko kaze Zekicu ne treba ti ovo idi, pa za koga se navija. Jel se predajemo ili se borimo.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 01 okt 2024, 11:05

Ja bih volio da proradi neki inat da nas slijedecu dodje sto vise na Kosevo ali realnost je da pola raje govori kako ce ovo skroz prestati gledati i pratiti.
To im je i cilj. Oni bi najvise voljeli da nikog nema na stadionima

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 okt 2024, 11:21

Tatamata1946 je napisao/la:
01 okt 2024, 11:05
Ja bih volio da proradi neki inat da nas slijedecu dodje sto vise na Kosevo ali realnost je da pola raje govori kako ce ovo skroz prestati gledati i pratiti.
Vidi brate, nisam prestao i necu prestati dolaziti, ali razumijem frustraciju ljudi...
Dodjes, smrznes se, pokisnes i gledas kako ti nakaze poput Kazlagica , Jelica, Gigovica masakriraju klub...
Imas dosta ljudi koji bi doveli djecu, razvili taj bordo DNK u njima i sta mogu i vidjeti i cuti...Kako cijeli stadion yebe mater tim spodobama...
Ma daj...

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 01 okt 2024, 11:23

Ne znam uopste sta reci i ima li svrhe istresati se ovdje. Ne mozes ostati pametan nakon ovoga.

Atlanta
Kontakt:

Post Postao/la Atlanta » 01 okt 2024, 11:33

Jedino rijesenje svega ovoga je da Mirvic poduzme nesto kako bi zastitio svoju investiciju.

A mi navijaci, i obicni gradjani da na izborima ucinimo sve kako bi ova **** iz FSKS otjerali vec jednom.

Sinoc sam pisao, dok god bude Mirvic ovako pasivan i dok su god ovi klosari u savezu nama je trece mjesto granica.
U INAT SVIMA

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 01 okt 2024, 11:34

Mene pet minuta uhvati neki revolucionarni duh, skako bi oko Saveza prozivao na sve strane i pozivao na demonstracije, pa me za pet minuta uhvati misao "što meni ovo treba, ne moram biše nikad otići na utakmicu dok je ovaj cirkus na snazi".
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 01 okt 2024, 11:36

Tatamata1946 je napisao/la:
01 okt 2024, 11:05
To je i cilj unistis ljudima volju za fudbalom, onda poslije vice dodje drugi vico.
zrinjski i borac se mijenjaju za prvaka, svake godine preko 10 miliona maraka od europe + ostalo sto se dobija.
Muslimani ce sutit jer nek se ne puca, nek me niko ne dira, dok cetnici raznose drzavu

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 01 okt 2024, 11:44

Samo bih volio da mi se jave likovi koji su pisali kad si jak ne moze ti sudija ništa. Das 3 komada i pobjeda.

Nek se jave da im se dobro nasmijem. :bih: :bow:

A dugo vremena bio usko povezan s delegatima i sudijama.

Političari imaju više obraza i morala.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 01 okt 2024, 11:51

Nisam se oporavio jos, sve mi kroz glavu prolaze one situacije i sta je svirano. Kao i golovi koje smo primili. Rockov je mozda i najgori golman lige, bez pretjerivanja. Pa sta je ono? Mirvic valjda nije doveo ove neke ljude da mu glume fikuse. Stiti se, potplacuj, radi sta znas i umijes.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 01 okt 2024, 11:51

01 okt 2024, 10:35
Pendulum je napisao/la:

Zato što je ŠB qrac od ekipe a u BL da smo popušili penal u prvoj minuti pitao bih te ja.

Ta dva "kiksa" (po Savezu) ćemo iskihati u Mostaru. A možda već i protiv Veleža na Koševu.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

stokastoka23
Kontakt:

Post Postao/la stokastoka23 » 01 okt 2024, 11:52

Očigledno da im je cilj ugasit volju za praćenje Sarajeva... Evo od početka lige igramo ponedjeljkom, horde nam u bl puštaju u 40 minuti, u lištici ne daju nikako, utakmica sa veležom opet ponedjeljak. Smeta jako sarajevo svima, na derbiju imamo posjete koliko svi oni skupa do tog kola, europu da ne spominjem uopšte...

Sudijske odluke, pa šta reći, protiv borca crveni i penal, protiv želje penal ne svira, valjaju se jadnici 15 minuta ovaj levat produži 7 a svira u 6oj, jučer onaj cirkus u lištici... što neko napisa jučer za ono bi u engleskoj dobio žuti za simuliranje, provjerava se offside, kad vide da nije svira se nepostojeći faul.

Zbog intenziteta igre imaš povrijeđenog anđušića i bubanju - okosnicu veznog reda (ovaj drugi), gdje protivnici imaju duplo manje faulova nego mi, a da mi udaramo kao i oni vjerovatno ne bi imali igrača za počet utakmicu.

Jedina greška SŠ i ZZ je što onaj security i dalje brani, lik je nesiguran na izlasku, na pasu, nizak... ama baš ništa nije pokazao da bi ga se trpilo poslije 3-4 kola... Ako ništa daj priliku nekom mladom golmanu, iskoristi ga zbog zaštićenog godišta pa ohladi čelika malo, jer je momak počeo ići kriminalno lošim putem.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Alen1987, gh0stHZ, Hajdeee, MSOZ101, OzmoodPinglewood, rimljanin90 i 94 gosta.