RatoborniMrmot je napisao/la: ↑01 okt 2024, 12:37
Shategabri je napisao/la: ↑01 okt 2024, 12:31
RatoborniMrmot je napisao/la: ↑01 okt 2024, 12:27
Ne kontam sta hoces da kazes, al fakat. Zeljeznicar, za vrijeme onog debila Senada, je pokusao posteno i popusili smo Europu ( kada nisu htjeli da zavrse zadnje tri utakmice protiv Celika, Rudara iz Prijedora i Slavije ) kada nas je vodio Edis i onda pusenje titule kada levat nije htio da kupi "karte" za utakmicu protiv Krupe. Znas sta se desilo odnosno sta se desava, smiju nam se ti isti pitari koje zoves u neko zajednistvo
Ti isti pitari su zavrsili trecinu lige, al doslovno, i oteli nam titulu. Taj isti Velez je poginuo da nama skine titulu ( zato je uzeo Zrinjski ), a pitarima se recimo sklone ako im gori.
Ispravno ti pricas i razmisljas, problem je sto te realnost i proslost dematuju. Nas pljuju i prozivaju da smo zavrsavali prvenstva, tekme, a kada pitam kome smo oteli titulu - muk. S druge strane imamo kradju Ibrakovica & Selimovica, imamo Bandica u Bijeljini i na to sve imamo jos korona titulu koja se jedva docekala, dzenaza se klanjala. Doduse zamal' je i bila
Da se vratim na pocetak tvog prvog posta, velika kradja ? Sumnjiv penal sviran za Sarajevo, cist gol ponisten Sarajevu za 1 3 i cist gol Sirokog nije priznat za 4 3; Vise smo mi osteceni protiv Zrinjskog i nista,.a vidis kako su se sada nadogli.
Neka ba, **** politicku korektnost i lijepe zelje, sto bih se ja sekirao oko pitara koji imaju kes, al ih **** savez i precutna koalicija Zrinjskog & Borca. Sto bih im pomogao u namjeri da uzmu titulu kada znam da oni nama ne bi ? Znaci pricamo realno, nema carobnih stapica koji rjesavaju nase nagomilane probleme, a isti se vuku od njihovog nastanka. Sta te nagoni da pomislis da mi mozemo zajedno u bilo cemu ?
Vidiš kako ti znaš za Ibrakovića i Selimovića, a ne znaš za A.Osima i Šiljka. Oni su fini, a ovi kod nas bagra.
Činjenica je da svi koji su osvajali trofeje u ovoj ligi imaju oraha u džepovima i imali su u nekom periodu ljude koji su i ispod stola završavali neke stvari.
Danas je to Borac, jučer je bilo Sarajevo, prekjuče je bio Zrinjski, Željo, ŠB...
Jel uvijek bilo tako? Nije. Al je bilo. Ti to kao navijač Želje nećeš nikad reći za svoj klub i ok. Tvoja stvar. Možeš se lagati ili možeš nas ubjeđivati da nije bilo. Ne mijenja ništa.
Gledaj, ne sporim zastitu bez koje ne mozes uzeti titulu u nasoj ligi, da se ne lazemo bezveze. Ono sto ja pitam, a odgovora nema, kome je Zeljeznicar oteo titulu ? Muk.
S druge strane skupo i mnogo vise placeno Sarajevo je otelo titulu Zeljeznicaru odnosno Odinoj djeci, to su cinjenice, fakat jesu. Odnosno nije se htjelo odigrati posteno do kraja, pomocne sudije su bile kljuc titule
Opet pitam, u toj silnoj kradji, kome je Zeljeznicar ukrao titulu, nesto ne cujem da se neko javlja
Ah kome ste oteli, pa nije se pošteno igralo, kao što i sam kažeš, znači onaj ko je bio iza Želje, njemu se otela titula.
Vi znate kad je vama neko oteo, al kad ste vi nekom oteli, pravite se mutavi.
Odnosno, nije se desilo jel, kako ti kažeš, muk.
Što bih ti ja kvario Deda Mraz situaciju?