Premijer liga BiH - aktuelno

Platonova
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Platonova » 01 okt 2024, 12:38

broj6 je napisao/la:
01 okt 2024, 12:31
Platonova je napisao/la:
01 okt 2024, 12:22
Shategabri je napisao/la:
01 okt 2024, 12:20

Daj nam koju kompilaciju prošle sezone, dikobraz.
Ovo što sam ti poslao nije nikakva kompilacija, nego odgovor na tvoje neznanje ;) nemam ti ja šta više slati, samo kada ulaziš u diskusiju malo se bolje pripremi !
Vidi kako je lijepo proslaviti kad pobijedis na fer i sportski nacin. Mozda si mlad pa to sad i mozes samo na snimcima gledat. Ne znam sad jel vas samo sramota bila ili jednostavno nije imao ko proslavit ovih par titula sto ste osvojili?
slika
Poluvrijeme, pola gledalaca sipod tribine pije pivo ili u wc otišlo....bravo sinko :thumbup:
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 01 okt 2024, 12:42

RatoborniMrmot je napisao/la:
01 okt 2024, 12:37
Jedno pitanje za kelnera: znači Senad, koji je krenuo pošteno u osvajanje lige, je popušio chundaru. To bi značilo da Senad, kao oličenje poštenja, ima pravo kada kaže da su pojedini treneri Željezničara osvajali titule na ko zna kakve načine? :mrgreen:

I sad tražiš da ti neko odgovori, a nasrao si se da je Senad pošten, a prozvao vašeg najmilijeg da je titule završavao, morat ćeš demantovati nešto od to dvoje :D
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 01 okt 2024, 12:42

Platonova je napisao/la:
01 okt 2024, 12:38
broj6 je napisao/la:
Platonova je napisao/la:

Ovo što sam ti poslao nije nikakva kompilacija, nego odgovor na tvoje neznanje ;) nemam ti ja šta više slati, samo kada ulaziš u diskusiju malo se bolje pripremi !
Vidi kako je lijepo proslaviti kad pobijedis na fer i sportski nacin. Mozda si mlad pa to sad i mozes samo na snimcima gledat. Ne znam sad jel vas samo sramota bila ili jednostavno nije imao ko proslavit ovih par titula sto ste osvojili?
slika
Poluvrijeme, pola gledalaca sipod tribine pije pivo ili u wc otišlo....bravo sinko :thumbup:
:rol:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 01 okt 2024, 12:44

Platonova je napisao/la:
broj6 je napisao/la:
Platonova je napisao/la:

slika
Lazes samog sebe.
slika
Politicki projekat. Klub bez navijaca.

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 01 okt 2024, 12:44

Treba realno sagledati situaciju ...
Dok se ovde prepiru ljudi o klubovima , nacionalizmu ... jel se netko zapitao ( naravo ima predikcije za određene klubove u pojedinim utakmicama ) koliko su sposobni ovi naši sudci , jel riječ o ''plaćenim'' sudcima ili NESPOSOBNIM , moje mišljenje da je problem što su NESPOSOBNI !
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 01 okt 2024, 12:47

Truba1905burazeru je napisao/la:
01 okt 2024, 12:44
Dok se ovde prepiru ljudi o klubovima , nacionalizmu ... jel se netko zapitao ( naravo ima predikcije za određene klubove u pojedinim utakmicama ) koliko su sposobni ovi naši sudci , jel riječ o ''plaćenim'' sudcima ili NESPOSOBNIM , moje mišljenje da je problem što su NESPOSOBNI !
Itekako su oni sposobni, svi do jednog. Možda ima par izuzetaka, koji se zbog atmosfere ili nečega pogube pa griješe.

Platonova
Kontakt:

Post Postao/la Platonova » 01 okt 2024, 12:49

broj6 je napisao/la:
Platonova je napisao/la:
broj6 je napisao/la:

slika
Lazes samog sebe.
slika
Bravo, Borac nema navijače, klub smo bez tradicije, nemamo ništa osim politike.....ajde sada ako ste zadovoljili svoje frustracije i ostale tegobe koje vas muče, da malo **** od Borca ! Bar do četvrtka kada ćete gledati kako pred praznim tribinama igramo evropsku utakmicu ;)

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 01 okt 2024, 12:50

killafrommanilla je napisao/la:
01 okt 2024, 12:42
Jedno pitanje za kelnera: znači Senad, koji je krenuo pošteno u osvajanje lige, je popušio chundaru. To bi značilo da Senad, kao oličenje poštenja, ima pravo kada kaže da su pojedini treneri Željezničara osvajali titule na ko zna kakve načine? :mrgreen:

I sad tražiš da ti neko odgovori, a nasrao si se da je Senad pošten, a prozvao vašeg najmilijeg da je titule završavao, morat ćeš demantovati nešto od to dvoje :D
Kome da demantujem ? Tebi, jel :urnebes:

Pijacaru, daj vrecu paprika, al nemoj da varas na vagi. I moze kila banana.

Pozuri, imam posla.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 okt 2024, 12:51

01 okt 2024, 12:27

Ne kontam sta hoces da kazes, al fakat. Zeljeznicar, za vrijeme onog debila Senada, je pokusao posteno i popusili smo Europu ( kada nisu htjeli da zavrse zadnje tri utakmice protiv Celika, Rudara iz Prijedora i Slavije ) kada nas je vodio Edis i onda pusenje titule kada levat nije htio da kupi "karte" za utakmicu protiv Krupe. Znas sta se desilo odnosno sta se desava, smiju nam se ti isti pitari koje zoves u neko zajednistvo :mrgreen:

Ti isti pitari su zavrsili trecinu lige, al doslovno, i oteli nam titulu. Taj isti Velez je poginuo da nama skine titulu ( zato je uzeo Zrinjski ), a pitarima se recimo sklone ako im gori.

Ispravno ti pricas i razmisljas, problem je sto te realnost i proslost dematuju. Nas pljuju i prozivaju da smo zavrsavali prvenstva, tekme, a kada pitam kome smo oteli titulu - muk. S druge strane imamo kradju Ibrakovica & Selimovica, imamo Bandica u Bijeljini i na to sve imamo jos korona titulu koja se jedva docekala, dzenaza se klanjala. Doduse zamal' je i bila :mrgreen:

Da se vratim na pocetak tvog prvog posta, velika kradja ? Sumnjiv penal sviran za Sarajevo, cist gol ponisten Sarajevu za 1 3 i cist gol Sirokog nije priznat za 4 3; Vise smo mi osteceni protiv Zrinjskog i nista,.a vidis kako su se sada nadogli.

Neka ba, **** politicku korektnost i lijepe zelje, sto bih se ja sekirao oko pitara koji imaju kes, al ih **** savez i precutna koalicija Zrinjskog & Borca. Sto bih im pomogao u namjeri da uzmu titulu kada znam da oni nama ne bi ? Znaci pricamo realno, nema carobnih stapica koji rjesavaju nase nagomilane probleme, a isti se vuku od njihovog nastanka. Sta te nagoni da pomislis da mi mozemo zajedno u bilo cemu ?
Vidiš kako ti znaš za Ibrakovića i Selimovića, a ne znaš za A.Osima i Šiljka. Oni su fini, a ovi kod nas bagra.
Činjenica je da svi koji su osvajali trofeje u ovoj ligi imaju oraha u džepovima i imali su u nekom periodu ljude koji su i ispod stola završavali neke stvari.
Danas je to Borac, jučer je bilo Sarajevo, prekjuče je bio Zrinjski, Željo, ŠB...
Jel uvijek bilo tako? Nije. Al je bilo. Ti to kao navijač Želje nećeš nikad reći za svoj klub i ok. Tvoja stvar. Možeš se lagati ili možeš nas ubjeđivati da nije bilo. Ne mijenja ništa.
Gledaj, ne sporim zastitu bez koje ne mozes uzeti titulu u nasoj ligi, da se ne lazemo bezveze. Ono sto ja pitam, a odgovora nema, kome je Zeljeznicar oteo titulu ? Muk.

S druge strane skupo i mnogo vise placeno Sarajevo je otelo titulu Zeljeznicaru odnosno Odinoj djeci, to su cinjenice, fakat jesu. Odnosno nije se htjelo odigrati posteno do kraja, pomocne sudije su bile kljuc titule :mrgreen:

Opet pitam, u toj silnoj kradji, kome je Zeljeznicar ukrao titulu, nesto ne cujem da se neko javlja :think:
Ah kome ste oteli, pa nije se pošteno igralo, kao što i sam kažeš, znači onaj ko je bio iza Želje, njemu se otela titula.

Vi znate kad je vama neko oteo, al kad ste vi nekom oteli, pravite se mutavi.
Odnosno, nije se desilo jel, kako ti kažeš, muk.
Što bih ti ja kvario Deda Mraz situaciju?
Koševo Zapad

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 01 okt 2024, 12:51

tabba77 je napisao/la:
01 okt 2024, 12:47
Itekako su oni sposobni, svi do jednog. Možda ima par izuzetaka, koji se zbog atmosfere ili nečega pogube pa griješe.
Da se razumijemo SPOSOBNI I PODOBNI to je druga priča , ali neke ''neutralne'' utakmice se dešavaju smiješne pogreške a uzrok je nesposobnost i ne znanje .
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 okt 2024, 12:52

Platonova je napisao/la:
01 okt 2024, 12:49
broj6 je napisao/la:
Platonova je napisao/la:

Lazes samog sebe.
slika
Bravo, Borac nema navijače, klub smo bez tradicije, nemamo ništa osim politike.....ajde sada ako ste zadovoljili svoje frustracije i ostale tegobe koje vas muče, da malo **** od Borca ! Bar do četvrtka kada ćete gledati kako pred praznim tribinama igramo evropsku utakmicu ;)
Tu ste negdje sa Zrinjskim kad je bh navijačka scena u pitanju :D
Koševo Zapad

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 01 okt 2024, 12:56

01 okt 2024, 12:51

Vidiš kako ti znaš za Ibrakovića i Selimovića, a ne znaš za A.Osima i Šiljka. Oni su fini, a ovi kod nas bagra.
Činjenica je da svi koji su osvajali trofeje u ovoj ligi imaju oraha u džepovima i imali su u nekom periodu ljude koji su i ispod stola završavali neke stvari.
Danas je to Borac, jučer je bilo Sarajevo, prekjuče je bio Zrinjski, Željo, ŠB...
Jel uvijek bilo tako? Nije. Al je bilo. Ti to kao navijač Želje nećeš nikad reći za svoj klub i ok. Tvoja stvar. Možeš se lagati ili možeš nas ubjeđivati da nije bilo. Ne mijenja ništa.
Gledaj, ne sporim zastitu bez koje ne mozes uzeti titulu u nasoj ligi, da se ne lazemo bezveze. Ono sto ja pitam, a odgovora nema, kome je Zeljeznicar oteo titulu ? Muk.

S druge strane skupo i mnogo vise placeno Sarajevo je otelo titulu Zeljeznicaru odnosno Odinoj djeci, to su cinjenice, fakat jesu. Odnosno nije se htjelo odigrati posteno do kraja, pomocne sudije su bile kljuc titule :mrgreen:

Opet pitam, u toj silnoj kradji, kome je Zeljeznicar ukrao titulu, nesto ne cujem da se neko javlja :think:
Ah kome ste oteli, pa nije se pošteno igralo, kao što i sam kažeš, znači onaj ko je bio iza Želje, njemu se otela titula.

Vi znate kad je vama neko oteo, al kad ste vi nekom oteli, pravite se mutavi.
Odnosno, nije se desilo jel, kako ti kažeš, muk.
Što bih ti ja kvario Deda Mraz situaciju?
Naveo sam tacno i objasnio kada su Zeljeznicaru otete titule. Zanimljivo je da ne spominjem pitarsku titulu prije korona titule, jer je uzeta posteno ( uz zastitu koja je kao sto rekoh nephodna ). Borac je uzeo postenu titulu pa dobio aplauz na Grbavici.

Ono sto ja pitam, ali odgovor ne dobijam, kome je Zeljeznicar ukrao titulu ? Na ovom forumu ima raznoraznih navijaca, spominje se svasta nesto, ali odgovora neJma. Sto li ?

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 01 okt 2024, 12:59

01 okt 2024, 12:50
killafrommanilla je napisao/la:
01 okt 2024, 12:42

Kome da demantujem ? Tebi, jel :urnebes:

Pijacaru, daj vrecu paprika, al nemoj da varas na vagi. I moze kila banana.

Pozuri, imam posla.
Evo objasni forumskom puku ko je tu posten, Senad ili Amar, ne mogu biti obojica :D

Zanio si se malo, sam sebe ponistavas, neJma odgovora a evo ga ispred nosa al' lakse je reci pijacaru, daj paprike itd. :mrgreen:

Al ipak je favorit zamjeranje sto vas nismo pustili da budete prvaci, zapela **** umjesto da puste :rol:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

ik0ik0
Kontakt:

Post Postao/la ik0ik0 » 01 okt 2024, 13:00

ferid21 je napisao/la:
01 okt 2024, 12:32
slika
Čist gol. Da se skužiti i kad na YT gledaš na 0.25 brzini

Platonova
Kontakt:

Post Postao/la Platonova » 01 okt 2024, 13:00

01 okt 2024, 12:52
Platonova je napisao/la:
01 okt 2024, 12:49
broj6 je napisao/la:

Lazes samog sebe.
slika
Tu ste negdje sa Zrinjskim kad je bh navijačka scena u pitanju :D
Ponavljam pojma nemaš, jer da imaš nikada nebi stavljao Borac i Zrinjski u isti koš što se navijača tiče, jer dobar period smo bili prvi po posjećenosti a i Lešinari su par godina bili vodeća grupa po brojnosti ;) al hajd, naučićeš i ti nešto valjda, sve u svoje vrijeme :wave:

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 01 okt 2024, 13:02

01 okt 2024, 12:51
tabba77 je napisao/la:
01 okt 2024, 12:47
Da se razumijemo SPOSOBNI I PODOBNI to je druga priča , ali neke ''neutralne'' utakmice se dešavaju smiješne pogreške a uzrok je nesposobnost i ne znanje .
Svi su ovi na listi i sposobni, a Boga mi i podobni. Greške, očigledne greške koje se dešavaju od početka ove sezone, gdje ima i taj neki VAR, nisu plod nesposobnih nego podobnih. Nema neutralnih utakmica, svaka utakmica je priča za sebe i svakom sudioniku će nekad nešto zatrebati od saveza. Svaka je bitna.

Slogi se obeća pobjeda protiv Igmana ali da se sagnu Borcu, Igmanu se obeća poguranac protiv Posušja, a Posušju protiv Sarajeva.
Tako to ide otprilike. Vico to dobro hendla i zato mu niko ne smije ništa reći, jer svako ima oraha i svakome je u nekom momentu nešto pomogao/pogurao.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 01 okt 2024, 13:06

ik0ik0 je napisao/la:
01 okt 2024, 13:00
ferid21 je napisao/la:
slika
Pa nerealni su i Pitari, na ovo se suti, a da je kontra situacija bila, onda bi jednoglasna procjena s njihove strane bila kako je cist gol i kako su osteceni.

ik0ik0
Kontakt:

Post Postao/la ik0ik0 » 01 okt 2024, 13:07

Sheyi je napisao/la:
01 okt 2024, 13:06
ik0ik0 je napisao/la:
ferid21 je napisao/la:
slika
Pa nerealni su i Pitari, na ovo se suti, a da je kontra situacija bila, onda bi jednoglasna procjena s njihove strane bila kako je cist gol i kako su osteceni.
Naravno, to sam ja i sinoć pisao. Sudac loš, ali oštetio i NKŠB u najmanju ruku koliko i FKS.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 01 okt 2024, 13:11

ik0ik0 je napisao/la:
ferid21 je napisao/la:
slika
Lopta bar dva metra van gola, ispravna odluka sudije. Jedna od rijetkih doduse.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Platonova
Kontakt:

Post Postao/la Platonova » 01 okt 2024, 13:14

Beli98 je napisao/la:
01 okt 2024, 13:11
ik0ik0 je napisao/la:
ferid21 je napisao/la:
slika
Lopta bar dva metra van gola, ispravna odluka sudije. Jedna od rijetkih doduse.
Van peterca !

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: svrakino1921, VolimBiH96 i 16 gostiju.