Kakav Fabregas. Ni blizu. Roberta necu ni komentarisati. Modric mi je tik ispod Inieste i ostalih velikana.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Od Avde.Shategabri je napisao/la: ↑01 okt 2024, 13:53Odakle vidiš?Rodju je napisao/la: ↑01 okt 2024, 13:47Ma vidim ja da jesi.Shategabri je napisao/la: ↑01 okt 2024, 09:53
Glupiraš se.
Naravno da ide.
To je, moj ti, desetogodišnje rivalstvo CR i Messija u La Ligi. Neponovljeno.
Dva superstara koji su oborili tolike rekorde i koji drže mnoge rekorde koje će teško ko oboriti.
La Liga je imala čast da ima dva takva igrača i da su igrali upravo u Realu i Barsi.
Džabe je tebi pričati.
Pričam ti o ispadanjima u 1/8 finala, o mukotrpnim kvalifikacijama (kao sad kod Brazila), o vremenima kad baš i nije išlo.
To ne umanjuje veličinu Messija niti će kao ni njegove igračke sposobnosti.
Kao što ni trenutna reprezentacija Brazila i njihove igre ne umanjuju igračke sposobnosti jednog od najboljih krila današnjice.
Ne znam, možda sam i superuspješan, nek drugi o tome sude.
Pozdrav.
Ili si vidovit?
- JayCatwright
- Kontakt:
Ja mislio ljudima svejedno za ZL,kad nuto 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa i jest svejedno. Evo Jay je postavio ko se sve gura

Tu francusku nagradu treba samo ismijavati. Kad je neki spanac (nebitno za koga igrao) dobio tu francusku nagradu ?
Ili jos jednostavnije

Penal za Real. Nema veze sto je "kontakt" van kaznenog. Nije da nisu naučili dobijati penale za takve stvari. Pješke uvode neka nova Ad Hoc pravila.
Vickasto i domisljato 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Povlačenje Endricka van 16 metara nije bio penal, jer je intenzitet povlačenja bio mali. Tek prilikom ulaska u 16m, vidi se da je odbrambeni igrač povećao taj intenzitet i tom prilikom Endrick je oboren što je svakako penal.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Svašta. Boga pitaj koliko još fudbalera igra sa blagim potresom mozga nakon sudara glavom.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
A ovaj gore postavlja neke statistike gdje je hladno izostavio LP.
Još pritom Vinicius prošle sezone u Ligi odigrao samo 26 utakmica.

Vinicius Jr in the last 3 seasons: 18 G&A in the UCL knockouts
Lionel Messi on his last 7 seasons in Europe (won 3 Ballon d'Ors during that period): 17 G&A in the UCL knockouts

Još pritom Vinicius prošle sezone u Ligi odigrao samo 26 utakmica.
Porediti Goata i favelaša je ekvivalentno poređenju alfe romeo i Mercedesa.
Brojevi ne lažu. Takozvani GOAT se sramotio i vukao ko slina posljednjih 6-7 sezona u LP.
Brojevi su ko bikini. Pojedini izgleda samo prate Sofa score.
Po komentarima, vjerovatno samo zadrti i deludirani navijaci Barcelone.
Ovoliku kolicinu zadrtosti i slijepoće nisam nigdje vidio.

Ovoliku kolicinu zadrtosti i slijepoće nisam nigdje vidio.

Goat prije 2 sezone u 36. godini pomeo i napravio smiješnim sve repke svijeta. U tom trenutku Vini Neymaru čistio kopačke.
Deludirani. Hmm. Je li ovo korištena Wikipedia.org? Ovakav nivo funkcionalne nepismenosti je primijetan samo kod madriđana.
Deludirani. Hmm. Je li ovo korištena Wikipedia.org? Ovakav nivo funkcionalne nepismenosti je primijetan samo kod madriđana.
Slažem se.
Ako ko zna što je intenzitet povlačenja, to si ti i uvijek si znala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.