FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
39
22%
Grupnu fazu
52
29%

Ukupno glasova: 178

montolivo18
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la montolivo18 » 01 okt 2024, 16:35

Pozdrav, šta se desilo sa Mulalićem kod vas? Kad sam ga gledao u Zvijezdi, i jednoj utakmici kod vas, bio je sasvim korektan. Zašto ste ga tako lako pustili?

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 01 okt 2024, 16:37

obrijanopile je napisao/la:
01 okt 2024, 16:24
Za jučerašnju utakmicu i los rezultat glavni krivac je Nidal Celik. Momak je ograničen samo tako. Zbog onog glupavog penala napravi pometnju da je to cudo. Prvo je pravio prekršaje koji su nerezonski, onda udara laktom i dobiva crveni, kada za to uopte nema potrebe, a vrhunac svega je ono sinoć. Gurnuti onako igrača, a znas da su svi protiv nas , kada nije uopšte bilo potrebe za tim je u najmanju ruku idiotski. Momku se sto prije treba naći psiholog ili ga klupirati.
Zbog njega smo jucer odmah u startu morali 2 zabiti da pobijedimo. Bespotrebno pravi penal kad nije ni bilo opasnosti po gol. To nas je presijeklo ali uspjeli smo opet preokrenuti i svaka cast igracima.
E onda sudija tu dolazi da sve to pokvari

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 01 okt 2024, 16:37

PeppermintSA je napisao/la:
01 okt 2024, 16:33
nedimmmm1337 je napisao/la:
01 okt 2024, 16:26
Ljudi imam jedno pitanje ..
Kolika je mogucnost da se horde zla skupe u nekom broju npr i da se ode pred savez a mirvic nek se zakonskim putem bori protiv lopova , da se proba nekim protestima da se ova lakrdija sudijska smanji
Jedini i oprobani način, a ovo ne pišem u afektu, jeste da klub počne slati debele vratove sudijama, uz prijetnju da sude poštenu ili će fasovati. Svaki sudija pred svaku utakmicu mora biti posjećen. Zauzvrat, lijepo ga dočekaš, daš mu dnevnicu, poslije tekme izvedeš. Tako se to radi, a ne pisanjem saopštenja post festum.
Ja ovo govorim ima jedno dvije godine. Mirvic ulaze u klub, da bi zaštitio svoj ulog mora represivne djelovati. Kada te sudije očito pokradu onda pošalješ nekoliko momaka koji će mu slomiti ruke i noge. Tako nekoliko puta, vise ne bi nikome palo na pamet da to rade. Juce prije poništenog gola Renanu, sudija prvo diše ofsajd, a kada su vidjeli da od toga nema ništa izmisljaju nepostojeći faul u napadu. Samo glavni krivci za sve ovo dolaze iz KS Colpa, Pilav I ostale balije. Sve se ovo vrlo brzo može završiti, samo treba represivno djelovati...
Evo i oni tebe selame!

DurmitorskiJablan
Kontakt:

Post Postao/la DurmitorskiJablan » 01 okt 2024, 16:38

joj likova do juce prozivali ljude sto se slikavaju sa sumnjivim licima a sad govore da treba takve slati drugima na vrata

ovo izricito treba biti borba kluba i Vice tj saveza,neka se pokazu zasto su u klubu pravnici i svi ostali

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 01 okt 2024, 16:42

Tatamata1946 je napisao/la:
01 okt 2024, 16:37
01 okt 2024, 16:24
Za jučerašnju utakmicu i los rezultat glavni krivac je Nidal Celik. Momak je ograničen samo tako. Zbog onog glupavog penala napravi pometnju da je to cudo. Prvo je pravio prekršaje koji su nerezonski, onda udara laktom i dobiva crveni, kada za to uopte nema potrebe, a vrhunac svega je ono sinoć. Gurnuti onako igrača, a znas da su svi protiv nas , kada nije uopšte bilo potrebe za tim je u najmanju ruku idiotski. Momku se sto prije treba naći psiholog ili ga klupirati.
Zbog njega smo jucer odmah u startu morali 2 zabiti da pobijedimo. Bespotrebno pravi penal kad nije ni bilo opasnosti po gol. To nas je presijeklo ali uspjeli smo opet preokrenuti i svaka cast igracima.
E onda sudija tu dolazi da sve to pokvari
Nidal ima neki ozbiljan problem, nije samo od juče da pravi glupave poteze. Istina je i da smo mi jučer veoma loše ušli u utakmicu, ali kada pored toga imaš igrača, koji bez ikakve potrebe, gura, u sesnaestercu, protivničkog igrača i napravi ono što je uradio teško se vratiti. Mišljenja sam i da Zoran mora mjenjati ovu taktiku, očito da neki igrači ne znaju da dodaju loptu na 5 metara, da su paničri, i jos imas nekoga ko ne zna da razmišlja sve to vodi onome što je se desilo juce.
Evo i oni tebe selame!

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 01 okt 2024, 16:45

Guli appreciation post

U moru ovog kriminala i nepravde skoro neprimjetno je prosla dominacija gulishe. Kakav igrac majko moja, kakva ubica, ovako merso nije rutinirao protivnicke ekipe. Svaka cast.

Iako ga mrzim, celavi kriminalac je u saradnji sa aylah doveo ovu masinu u Sarajevo od koje cemo uzeti minimalno 2.5m €

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 01 okt 2024, 16:45

DurmitorskiJablan je napisao/la:
01 okt 2024, 16:38
joj likova do juce prozivali ljude sto se slikavaju sa sumnjivim licima a sad govore da treba takve slati drugima na vrata

ovo izricito treba biti borba kluba i Vice tj saveza,neka se pokazu zasto su u klubu pravnici i svi ostali
Ne, treba im kupiti cvjece i rahat lokum. Ne da treba slati na vrata, nego lomiti ruke i noge. Klub da se bori na pravni način, nemoj me zezati. Gdje ti živiš? Ovde pravde nema, samo fizika. Krenuti od KS pa dalje
Evo i oni tebe selame!

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 01 okt 2024, 16:51

ErosViverosViv je napisao/la:
01 okt 2024, 16:45
Guli appreciation post

U moru ovog kriminala i nepravde skoro neprimjetno je prosla dominacija gulishe. Kakav igrac majko moja, kakva ubica, ovako merso nije rutinirao protivnicke ekipe. Svaka cast.

Iako ga mrzim, celavi kriminalac je u saradnji sa aylah doveo ovu masinu u Sarajevo od koje cemo uzeti minimalno 2.5m €
Ako Bog da, igrač na kojem će Sarajevo uzeto najveće pare. Samo da je još voli dodati drugim da se proslave bio bi beton, ali i ovako ce otici za extra cifru. Negdje sam pročitao da ga želi Dinamo i neki talijanski klubovi...
Evo i oni tebe selame!

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 01 okt 2024, 16:53

Guli appreciation post

Ma strasan je, samo da ga ne ureknemo ko Renana. Nadam se da ce ozbiljnu lovu donijeti klubu. Al sto rece neko sinoc ja vec zatego da mu psujem kod gola radi sebicnosti :mrgreen:

Uvijeknapravojstrani
Kontakt:

Post Postao/la Uvijeknapravojstrani » 01 okt 2024, 17:00

Klub se mora boriti na pravni način. Podnositi prijave i prozivati krivce. Uključiti i politiku. Ali to ne sprječava posjete lopovima na kućnoj adresi. To mora paralelno ići. Ne smije se puštati Musu da te pokrade i da se usuti. Zna se gdje radi. Posjetit ga da vidimo kakav je domaćin. Ovog Petrovića isto skautirat. Kad se najmanje nada slomit mu noge.
Sada za kantonalne izbore za Savez Colpu dočekati i objasnit mu kao intelektualcu da to nije za njega.
Tako bi to nekako trebalo ici.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 01 okt 2024, 17:03

01 okt 2024, 16:51
Guli appreciation post

Ako Bog da, igrač na kojem će Sarajevo uzeto najveće pare. Samo da je još voli dodati drugim da se proslave bio bi beton, ali i ovako ce otici za extra cifru. Negdje sam pročitao da ga želi Dinamo i neki talijanski klubovi...
Kad je Dinamo iskesirao ovog iz Kolimbije 3 nek za Gulija daju min 3 plus procente inace nek traze drugog igraca

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 01 okt 2024, 17:06

Ja ga ne bi Dinamu dao ispod 5 milki. Oni će ga svakako tušnuti za 15. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 01 okt 2024, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 01 okt 2024, 17:08

PeppermintSA je napisao/la:
01 okt 2024, 15:29
Zaista ne razumijem zašto se Rockov pljuje ovoliko. Juče ni jedan gol nije bio njegov. Prvi je bio penal. Drugi je plod imbecilne reakcije dvojice štopera koji su se sudarili, da bi jednog lopta u leđa pogodila i pala frajeru na nogu, iako je riječ bila o dubinskoj loptu od 40 metara koju iole ozbiljni štoperi skidaju. Rockov je bio zaklonjen. Klasični kiks odbrane i nevjerovatan splet slučajnosti. Treći gol ne bi ni tri Bufona izvadili, iz peterca glavom u rašlje. Imao je dobru reakciju kod one četvrte situacije kad se vijećalo jel lopta prešla ili ne.

Na derbiju nas je u prvom poluvremenu izvadio u nekoliko navrata. U onoj vezanoj akciji s tri prilike, frajer je izvadio dvaput loptu na način na koji bi mu i Jan Oblak pozavidio. Istina, imao je 2-3 greške na samom otvaranju sezone kad bi izlazio na centaršuteve, ali kasnije je branio kao singerica. Sve primljene golove je teško bilo braniti. Jedino mu se može zamjeriti za poništeni meljin gol, jer mu je prošao ispod ruke.

Ne kažem da je fantastičan golman, ali mislim da se previše pljuje. Bilo je mnogo lošijih golmana u Sarajevu koji su se manji pljuvali od njega.

Nama je golman najmanji problem. Odbrana nam je kritična, ali zaista kritična. Zbog nje, vezni red i navala ne mogu igrati rasterećeno, a golman je često na streljani.
Tacno od rijeci do rijeci, od borca brani sasvim solidno

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 01 okt 2024, 17:12

Zamisli koliko nas tek moraš oštetit da izgubimo...
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 01 okt 2024, 17:16

Cudi me da se Senad Face TV jos nije medijski ukljucio,ili ako vec nije obratiti se covjeku,hoce on to sigurno. Ovakvi dogadjaji su mu specijalitet.

Treba ovo preko medija publikovati na sva zvona kontinuirano.
Prozivati sve redom,imenom i prezimenom. Pocev od ovih balijskih gowana.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 okt 2024, 17:28

Prva stvar koju pojedinci ovdje griješe što nas gledaju kao da smo daleko najbolja ekipa a realno nismo, tu smo negdje s Borcem i Zrinjskim . Eh onda dolazi ovo do izražaja da su oni puno zaštićeni a nas svako malo sudije zavale. Pa koliko nas deru postala je normalno da prihvatamo da je ovo gurkanje Čelika čist penal , da je ono neko smjesno potezanje penal za slobodu ,da je Bubanjun kontak čist penal , da lomljenje Andjusica start za žuti, da uopste nam nije sporan gol za 4-3 ofsajd Turkeša sve to postaje normalno. Dok na drugoj strani glavni konkurenti ulaze mirno u utakmice znaju da mogu biti pogurani a ni slučajno oštećeni.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 01 okt 2024, 17:37

bordobijeli je napisao/la:
01 okt 2024, 17:28
Prva stvar koju pojedinci ovdje griješe što nas gledaju kao da smo daleko najbolja ekipa a realno nismo, tu smo negdje s Borcem i Zrinjskim . Eh onda dolazi ovo do izražaja da su oni puno zaštićeni a nas svako malo sudije zavale. Pa koliko nas deru postala je normalno da prihvatamo da je ovo gurkanje Čelika čist penal , da je ono neko smjesno potezanje penal za slobodu ,da je Bubanjun kontak čist penal , da lomljenje Andjusica start za žuti, da uopste nam nije sporan gol za 4-3 ofsajd Turkeša sve to postaje normalno. Dok na drugoj strani glavni konkurenti ulaze mirno u utakmice znaju da mogu biti pogurani a ni slučajno oštećeni.
Igracki smo bolji od svake ekipe, samo sto nas ostete a ove poguraju kad ne ide

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 01 okt 2024, 17:38

Kako da se borimo pravnim putem kad sve sudije dobiju prolaznu ocjenu od komiteta za suđenje? Kome i kako? Savezu?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 01 okt 2024, 17:39

bvsic je napisao/la:
01 okt 2024, 17:37
bordobijeli je napisao/la:
01 okt 2024, 17:28
Igracki smo bolji od svake ekipe, samo sto nas ostete a ove poguraju kad ne ide
Najvise potencijala imamo u svim segmentima,smeta to balijama jer mrze sve sto i ime Sarajevo ima zajedno sa ovim iz sumske. Znaju odlicno da se mogu izmedju sebe dogovoriti hocel bit Zrinjski prvi ili Bojac a tu im hebemo koncepciju jer ovi ostali klubovi se zadovoljavaju sa kostima pa cute ko zaliveni.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 01 okt 2024, 17:40

Boriti se pravnim putem i kroz sistem institucija, u zemlji gdje nema ni prava ni institucija, je teska utopija.
2+2 su uvijek 4.
- FKS -

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, kanarinac, n0dix, Najprvi, pjankesarajevo, rimljanin90, Rule_hz, Sinfoc1986 i 98 gostiju.