FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
39
22%
Grupnu fazu
52
29%

Ukupno glasova: 178

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 01 okt 2024, 17:43

Stavite se u poziciju Čelika prvo dečko ima 18 godina ,svaki start naših igrača je pod lupom vara to je samo po sebi ogroman pritisak. Pa vidjeli ste u BL ne smiješ pogledati igraca odmah faul itd itd . A uzmite startove Herere iz prošle sezone i to je ogromna razlika u pristupu utakmice kad ne smiješ nikakav kontakt da pravis posto je odmah penal ili neki karton.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 01 okt 2024, 17:48

bvsic je napisao/la:
01 okt 2024, 17:37
bordobijeli je napisao/la:
01 okt 2024, 17:28
Prva stvar koju pojedinci ovdje griješe što nas gledaju kao da smo daleko najbolja ekipa a realno nismo, tu smo negdje s Borcem i Zrinjskim . Eh onda dolazi ovo do izražaja da su oni puno zaštićeni a nas svako malo sudije zavale. Pa koliko nas deru postala je normalno da prihvatamo da je ovo gurkanje Čelika čist penal , da je ono neko smjesno potezanje penal za slobodu ,da je Bubanjun kontak čist penal , da lomljenje Andjusica start za žuti, da uopste nam nije sporan gol za 4-3 ofsajd Turkeša sve to postaje normalno. Dok na drugoj strani glavni konkurenti ulaze mirno u utakmice znaju da mogu biti pogurani a ni slučajno oštećeni.
Igracki smo bolji od svake ekipe, samo sto nas ostete a ove poguraju kad ne ide
Sto se tice odbrane, tj. zadnje linije i golmana, definitivno nismo najbolja ekipa. Daleko od toga.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 okt 2024, 17:51

01 okt 2024, 17:43
Stavite se u poziciju Čelika prvo dečko ima 18 godina ,svaki start naših igrača je pod lupom vara to je samo po sebi ogroman pritisak. Pa vidjeli ste u BL ne smiješ pogledati igraca odmah faul itd itd . A uzmite startove Herere iz prošle sezone i to je ogromna razlika u pristupu utakmice kad ne smiješ nikakav kontakt da pravis posto je odmah penal ili neki karton.
E to je jarane ono sto i zabrinjava kod Nidala...
Ako sve to znas, zasto onda, iz takoreci bezopasne situacije, gdje ti protivnik ide pravolinijski prema korner liniji, koristis ruke ?
Pogledajte sesnesterac, nigdje njihova igraca i ti ga gurnes rukama?

To sto si ti naveo, meni zaista stvara konfuziju o psiholoskom kvalitetu naseg igraca...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 okt 2024, 17:55

TrofejiSuTu je napisao/la:
01 okt 2024, 17:16
Cudi me da se Senad Face TV jos nije medijski ukljucio,ili ako vec nije obratiti se covjeku,hoce on to sigurno. Ovakvi dogadjaji su mu specijalitet.

Treba ovo preko medija publikovati na sva zvona kontinuirano.
Prozivati sve redom,imenom i prezimenom. Pocev od ovih balijskih gowana.
Od danas pa do izbora su mu specijaliteti gdje će zaraditi oko pola miliona maraka, ovo mu je nebitno trenutno. :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 01 okt 2024, 17:55

Ma ne treba puno celika kuditi, momku je tek 18, ima on jos puno prostora da napreduje.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 okt 2024, 17:56

Vanja8 je napisao/la:
01 okt 2024, 17:51
Ako sve to znas, zasto onda, iz takoreci bezopasne situacije, gdje ti protivnik ide pravolinijski prema korner liniji, koristis ruke ?

To sto si ti naveo, meni zaista stvara konfuziju o psiholoskom kvalitetu naseg igraca...
Pa dečko ima 18 godina u tim godinama ides pun gas ne znas se paziti. Moje mišljenje da Čelika treba apsolutno podržati, vjerujem da će mnogo naučiti iz ovih grešaka, al na kraju garantujem 80 % sudija svijeta ono guranjem nebi sviralo penal al eto .

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 01 okt 2024, 17:59

Katastrofa sta ljudi pisu protiv zlatne koke akademije, dijete sa casa dolazilo i dominiralo u konferencijskoj ligi, ustalio se u prvom timu i medju nasim najboljim igracima je bio sa jebbenih 17 godina.

Da neko drugi ima ovakvu akademiju i izdanak iz iste svrsavali biste ovdje 15 mjeseci, dijete ne zna pismeni zadatak sastavit, a ovdje mu se jebbe od do kad pogrijesi u banjaluci ili listici gdje bodove uzimamo svakih 5 godina.

Posebno se to odnosi na panteliju debilnog, a onda na sve ostale. Celika ne znam licno i nemam apsolutno nikakve veze s njim ali za sve vas NIDAL JE SARAJEVO!

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 01 okt 2024, 18:00

01 okt 2024, 17:56
Vanja8 je napisao/la:

Pa dečko ima 18 godina u tim godinama ides pun gas ne znas se paziti. Moje mišljenje da Čelika treba apsolutno podržati, vjerujem da će mnogo naučiti iz ovih grešaka, al na kraju garantujem 80 % sudija svijeta ono guranjem nebi sviralo penal al eto .
Sve to stoji, ali Čelik iz utakmice u utakmicu pravi gluposti. Nema veze da li bi neko svirao ili ne, nije trebao to da radi i to je fakat. Sigurno da ga treba podržati, ali i on se treba dozvati pameti i skontati da je dosta glupih i nepotrebnih poteza.
Evo i oni tebe selame!

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 01 okt 2024, 18:04

Renanov go je cist. To je najveca kradja i tu se prelomila utakmica. Penal je bio. Celik je napravio gresku, ali treba dijete podrzati i prije svega spustiti na zemlju, umjesto da ga se razapinje ovako.

I kad kazem da je bio penal, mislim objektivno je bio. Ne kazem da bi se svirao Borcu ili Zrinjskom, ne bi.

nedimmmm1337
Kontakt:

Post Postao/la nedimmmm1337 » 01 okt 2024, 18:08

Slazem se da Celik nije los igrac ali je jucer bio kardinalan , nas je momak dobar je ...
Ali on barem u ovakvoj ligi treba da zna da ce mu i najmanji kontakt biti sviran ko penal i treba tako da se postavi jer zna da ce biti izvizdan i ovako popljuvan radi takvog neceg
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”

nedimmmm1337
Kontakt:

Post Postao/la nedimmmm1337 » 01 okt 2024, 18:14

A i inace ovaj novi direktor ako sam ja dobro shavtio on je neki pravnik ?
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 okt 2024, 18:19

Još nešto u vezi Čelika morate znati on nije nikakav maestro ,dečko je stoper sto bi kod nas rekli sirov jak , hrabar,dobar u duel igri ,poprilično motoričan . Nedostatak su godine i neke stvari tehničko taktičke . Takvom dečku kad oduzmes da bude agresivan uzeo si mu sav kvalitet a kakav kriterij imaju prema nama ne smiješ nikog pogledati a kamo li malo gurnuti rukom .

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 okt 2024, 18:27

01 okt 2024, 17:56
Vanja8 je napisao/la:

Potpuno ja tebe brate shvatam i naravno da treba dobiti podrsku, ali mora malo i ohladiti...
Pun gas nije lakat protiv Posusja ili pokusaj udaranja nogom protiv Goska ili Radnika...
Iskreno mislim, da mi s njim ne bi u BL dobili...
Ono sto mora pod hitno uraditi je da sjedne sam sa sobom i jednom za svagda da rascisti da klub najvise trpi zbog "punog gasa"...
Kad to razluci, e onda od njega moze biti veliki igrac, sve do tada plesace na ivici provalije

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 01 okt 2024, 18:29

nedimmmm1337 je napisao/la:
01 okt 2024, 18:14
A i inace ovaj novi direktor ako sam ja dobro shavtio on je neki pravnik ?
Sportsko pravo ima u malom prstu.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 01 okt 2024, 18:31

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
01 okt 2024, 17:48
bvsic je napisao/la:
01 okt 2024, 17:28
Prva stvar koju pojedinci ovdje griješe što nas gledaju kao da smo daleko najbolja ekipa a realno nismo, tu smo negdje s Borcem i Zrinjskim . Eh onda dolazi ovo do izražaja da su oni puno zaštićeni a nas svako malo sudije zavale. Pa koliko nas deru postala je normalno da prihvatamo da je ovo gurkanje Čelika čist penal , da je ono neko smjesno potezanje penal za slobodu ,da je Bubanjun kontak čist penal , da lomljenje Andjusica start za žuti, da uopste nam nije sporan gol za 4-3 ofsajd Turkeša sve to postaje normalno. Dok na drugoj strani glavni konkurenti ulaze mirno u utakmice znaju da mogu biti pogurani a ni slučajno oštećeni.
Sto se tice odbrane, tj. zadnje linije i golmana, definitivno nismo najbolja ekipa. Daleko od toga.
Opcenito gledajuci tim kao tim, a vidjeli smo i odbranu i golmana protiv borca da se moze. Neki je drugi problem u glavama igraca zadnjih 15-20min
Fascinantno mi je da protiv borca odigras skoro pa perfektnu utakmicu, od golmana do spica i onda primis golove kakve primis u zadnjih 10min

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 01 okt 2024, 18:42

bvsic je napisao/la:
01 okt 2024, 18:31
01 okt 2024, 17:48
bvsic je napisao/la:

Opcenito gledajuci tim kao tim, a vidjeli smo i odbranu i golmana protiv borca da se moze. Neki je drugi problem u glavama igraca zadnjih 15-20min
Fascinantno mi je da protiv borca odigras skoro pa perfektnu utakmicu, od golmana do spica i onda primis golove kakve primis u zadnjih 10min
Opcenito se slazem da jesmo igracki najjaci, ali imamo taj disbalans u ekipi koji nas koci. Par igraca ne bi trebalo imati mjesta u klubu, ne u prvih 11. Imamo problem sa zatvaranjem utakmice i sa probijanjem postavljenih odbrana, to je isto tacno. Nije to sad nista strasno, da se rijesiti sa par ciljanih pojacanja.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 01 okt 2024, 18:49

Jedini nacin da se sudijama stane u kraj je sila, jer oni se vise drugog nicega ne boje, a boga mi kad bi jedan ili dvojica dobili bar po koji samar onako negdje u gradu, drugi bi dobro razmislili sta ce uraditi sljedeci vikend. Ali, nazalost nema vise mangupa pa da ode u Doboj, Zenicu, BIhac ili neki drugi grad pa da nekoga mallo sakama preslusa

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 01 okt 2024, 18:55

01 okt 2024, 18:04
Renanov go je cist. To je najveca kradja i tu se prelomila utakmica. Penal je bio. Celik je napravio gresku, ali treba dijete podrzati i prije svega spustiti na zemlju, umjesto da ga se razapinje ovako.

I kad kazem da je bio penal, mislim objektivno je bio. Ne kazem da bi se svirao Borcu ili Zrinjskom, ne bi.
U regularnost Renaovog gola se ne treba sumnjati, gol 1000%. Meni je nesto drugo zapalo za oko, a to je da je pomoćni digao ofsajd, da je i var razmatrao ofsajd, a kada nisu mogli da to nastimaju onda su izmislili faul u napadu. Jednom prilikom, lik koji je imao neke dodirne tačke sa sudjenjem i sudijama, ispričao mi je kada štimaju utakmicu, ne ide se da izgubi, vec da ne pobjedi taj protiv koga se radi. E, sinoć je to nama urađeno...
Evo i oni tebe selame!

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 01 okt 2024, 19:01

diplomatija je napisao/la:
01 okt 2024, 18:49
Jedini nacin da se sudijama stane u kraj je sila, jer oni se vise drugog nicega ne boje, a boga mi kad bi jedan ili dvojica dobili bar po koji samar onako negdje u gradu, drugi bi dobro razmislili sta ce uraditi sljedeci vikend. Ali, nazalost nema vise mangupa pa da ode u Doboj, Zenicu, BIhac ili neki drugi grad pa da nekoga mallo sakama preslusa
metak marka i u koljeno, nece nikad niko vise na svijetu zakinut nikog

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 01 okt 2024, 19:12

Hajdeee je napisao/la:
01 okt 2024, 17:40
Boriti se pravnim putem i kroz sistem institucija, u zemlji gdje nema ni prava ni institucija, je teska utopija.
2+2 su uvijek 4.
A gdje ti vidiš zemlju...mirovni sporazum ti ustav (nametnuti koji je spasio agresora od totalnog poraza i izdajice od protjerivanja sa ovih prostora za sva vremena) , zastava - nametnuta (nikakve historijsko-kulturološke veze nema sa zemljom niti budi IKAKVE emocije kod pravih Bošnjaka, bez obzira na vjeroispovijest), himna - nepostojeća jer samo muzika bez teksta a i ona je nametnuta...a da ne pričamo tek o narodu koji je ovo sve dozvolio, prihvatio i trpi i danas...a imao i međunarodno priznatu državu sa ustavom, zastavom i himnom a koje su sve budile emocije i duboku ljubav prema istoj...i sve to spičkao i pristao na ovaj hrkljuš sa agresorima, genocidašima, teroristima i izdajicama... ma hajte molimvas...zaslužujemo i daleko gore ako ćemo realno i iskreno! :kafa:
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 01 okt 2024, 19:18, ukupno mijenjano 2 puta.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google Adsense [Bot], Guest1945, Lavcina, perodeformero, rimljanin90, Seipronto, Varijantas8 i 90 gostiju.